4 pers.
Antal personer
600 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Ønsker I en afslappende ferie i smukke og ugenerede omgivelser, så er dette feriehus perfekt til jer. Feriehuset på Grønnevej 3 i Blåvand har plads til 6 personer, hvor jeres hund også er velkommen. Yderligere befinder feriehuset sig kun 600 meter fra stranden, og I har også kun 500 meter til indkøb. Feriehuset byder desuden på ekstra velvære i form af både spabad og sauna, og ikke mindst en utrolig smuk udsigt ud over heden.  

Feriehus med loftbjælker og hyggelig atmosfære

Så snart I træder inden for døren, vil I føle jer velkommen. De smukke loftbjælker og hvide vægge sørger tilsammen for en ægte feriehusstemning. Desuden skruer feriehusets brændeovn op for hyggen og skaber en rar atmosfære.
 
Feriehusets køkken har et rustikt klinkegulv uden gulvvarme. Her er køkken stue og spisestue samlet i et stort rum , hvor I kan nyde hinandens samvær. Køkkenet blev lavet i år 2020, så alle lækre detaljer er på plads, så I med glæde kan kokkerere lækkert mad på jeres ferie.

Feriehusets indretning strækker sig over 2 etager, hvor I på 1.sal finder 2 soverum med komfortable dobbeltsenge. Her kan I trække jer tilbage og nyde en god nats søvn inden næste feriedag byder på nye sjove aktiviteter. Bemærk, at tappen er uden gelænder, stejl og har begrænset loftshøjde og derfor ikke er egnet til børn og gangbesværede.

Læn jer tilbage i feriehusets spabad og sauna

I feriehusets badeværelse finder I både spabad og sauna, som I frit kan benytte. Så læn jer tilbage i spabadet eller saunaen, og mærk varmen og ikke mindst følelsen af ferie og ren afslapning. Det er lige, hvad man har brug for på sin ferie! Yderligere har feriehusets badeværelse indbygget gulvvarme.

Ugeneret grund med en fantastisk udsigt

Feriehuset med adressen Grønnevej 3 ligger på en helt ugeneret grund, hvor I kan nyde jeres ferie uden forstyrrelser. Desuden har feriehuset en fantastisk udsigt ud over heden og de naturskønne omgivelser i Blåvand. Så tag jeres morgenkaffe med ud på terrassen, nyd udsigten og start dagen på en god måde.
 
På terrassen finder I diverse havemøbler, liggestole og en grill. Så knap en øl op, og læn jer tilbage i liggestolen, mens solen bager på jer. Desuden har I kun 600 meter til stranden, så der er ikke langt fra tanke til handling, hvis et dyb i havet pludselig frister. I haven er der også et gyngestativ til familiens mindste.

Lademuligheden for el bilen er en ladestander med type 2 stik.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60338

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist ein zauberhaftes Ferienhaus, top renoviert. Hinter dem Haus waren fast täglich zahlreiche Hirsche zu sehen, einmal besuchten und 2 Rehe im Garten. Die Treppe zu den Schlafzimmern ist sehr eng, 2 der 3 Schlafzimmer recht klein, was aber kein Problem war.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist klein und fein. Durch den alten Ofen und das gesamte Design wirkt es ausgesprochen urig obwohl alles relativ neu/modern ist. Tatsächlich ist die Treppe etwas herausfordernd, wenn man entweder sehr groß oder rückentechnisch beeinträchtigt ist, weil man sich gezwungenermaßen auf der Treppe deutlich zusammenducken muss um die Schräge zu überwinden.

Das Badezimmer ist mit allem ausgestattet was man benötigt. Die Dusche ist wirklich zweckmäßig, da auch noch ein Whirlpool mit im Bad untergebracht wurde und somit nur wenig Bewegungsfreiheit beim Duschen gegeben ist. Allerdings haben wir das Bad überdurchschnittlich sauber vorgefunden, dass hat dann alles wieder wett gemacht.

Super W-Lan, dass war uns wichtig, da wir auch ein wenig arbeiten mussten.

Die Aussicht beim Frühstück ist ein Traum, ebenso wie die Lage des Hauses. Man ist Ruck Zuck am Strand oder im Dorf. Perfekter Rückzugsort um einfach mal abzuschalten.

Inzwischen steht im Wohnzimmer eine große, neue schwarze Leder L-Couch. Das wertet den Raum nochmal deutlich auf.

DE
D.
sagde , Deutschland

Einfaches Haus, alles sauber, gute Küche, neues Sofa,
Sehr schöne Lage, dicht zum Strand
Blick von der Terrasse auf Wiesen und Felder

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:88 / 2.661
Renoveret / Byggeår:2002 / 1977

Køkken:

Køleskab, fryser (70 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, stengulv i stue, Trægulv i soveværelse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...