Sommerhus i Blåvand med vildmarksbad og udesauna

4
icon
icon
icon
icon

Fyrvej 24, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60340
6 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
5 pers.
Vildmarksbad
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Dette sommerhus på adressen Fyrvej 24 har en central placering i Blåvand. I har derfor kun 400 meter til både indkøb og de hvide sandstrande. Sommerhuset rummer plads til 6 personer, og familiens 2 hunde er mere end velkommen. Desuden befinder sommerhuset sig på en indhegnet grund, så hundene kan luftes, uden at de stikker af i naboområdet.  

Hygge med udestue

Så snart I træder indenfor, vil I derfor blive mødt af dejlige omgivelser og en hyggelig feriestemning. Denne stemning bliver kun bedre, når I tænder op i brændeovnen. Desuden hører der en hyggelig udestue med panoramavinduer til sommerhuset, hvor man kan hygge sig med et brætspil eller slappe af med en bog. Sommerhuset har 1 badeværelse med gulvvarme, så I kan undgå kolde fødder fra morgenstunden.

Desuden er der installeret en varmepumpe i huset som sørger for energivenlig opvarmning og et godt klima i huset.

Indhegnet grund – vildmarksbad og udesauna

Sommerhuset på Fyrvej 24 i Blåvand har en indhegnet grund, hvor jeres hunde frit kan blive luftet, uden at de stikker af. Her står der også et vilmarksbad og en udesauna hvor i kan slappe af og nyde varmen. I den store have kan jeres børn boltre sig, og yderligere er der også et gyngestativ og en sandkasse. Sommerhuset har hele 2 terrasser, hvor diverse havemøbler står til rådighed. Desuden er der en carport, hvor jeres bil kan stå beskyttet.

400 meter til indkøb og strand

Dette sommerhus har en central beliggenhed i Blåvand, så der er ikke langt fra tanke til handling, hvis et dyb i Vesterhavet pludselig frister. Det kræver kun en kort gåtur, og her kan hele familien være med. Hvis I har lyst til flere oplevelser, så ligger indkøbsbutikker også kun 400 meter væk. Her er der både specialbutikker og caféer, hvis I skal have stillet sulten. I kan også tage til Blåvandshuk Fyr og nyde den helt fantastiske udsigt.    

Det siger vores gæster om sommerhuset 60340

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes, liebevoll gepflegtes und sauberes Ferienhaus. Sehr gemütlich und alles vorhanden. Hervorragende geräumige Außensauna und einen Badezuber der mit Holz befeuerbar ist.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ganz wunderbare Unterkunft! Für 4 Personen und einen Hund perfekt. Viel Platz auf dem großen gut eingezäunten Grundstück – so schön. Fußläufig Strand und Einkauf erreichbar. Sauna und Badefass zwar nicht genutzt, aber gute Möglichkeit…
Wir kommen gern wieder.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes, zentral gelegenes Ferienhaus. Sowohl der Strand als auch die Einkaufsmöglichkeiten sind fußläufig zu erreichen.
Mit zwei Personen und zwei Hunden hatten wir reichlich Platz. Den Wintergarten haben wir sehr geschätzt und viel genutzt. Optimal für unsere Hunde war das große eingezäunte Grundstück.
Eine wirklich nette Idee war das kleine Willkommensgeschenk, auch durch das wir uns gleich wohl gefühlt haben.
Wir haben das Haus für nächstes Jahr wieder gebucht!

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:112 / 1.977
Renoveret / Byggeår:2021 / 1996

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Udesauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, trælaminat Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport, Indhegnet Grund, Vildmarksbad, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...