Skønt sommerhus med vildmarksbad i Blåvand

4
icon
icon
icon
icon

Bjergbovej 20, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60343
4 pers.
Antal personer
2000 m.
Nærmeste strand
700 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
4 pers.
Vildmarksbad
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Trænger den lille familie eller kæresteparret til en afslappende ferie? Dette sommerhus på Bjergbovej 20 i Blåvand er det oplagte valg! Feriehuset, der er renoveret i 2020, rummer plads til 4 personer, og på terrassen finder I et lækkert vildmarksbad.

Dejligt udeområde med vildmarksbad, fodboldmål, sandkasse og gyngestativ

Sommerhuset på Bjergbovej 20 har et dejligt udeområde, hvor der er noget for hele familien. Højdepunktet er uden tvivl det skønne vildmarksbad på terrassen, hvor I kan blive forkælet med masser af afslapning under åben himmel.

På terrassen har I desuden både havemøbler og liggestole, som I kan sætte jer til rette i på et godt spot i solen. Vil I hellere sidde i skygge, er der også mulighed for det under terrassens overdækkede dele. I kan også tilbringe de lune ferieaftener på terrassen med god mad på grillen.

I haven er der selvfølgelig tænkt på feriens yngste gæster, hvor der står både en sandkasse og et gyngestativ klar til dem. Derudover er der også fodboldmål i haven, så I kan få gang i en fodboldkamp eller to på ferien.

Hyggelig indretning med brændeovn

I sommerhuset er rammerne sat for en dejlig ferie. Feriehuset har en hyggelig og komfortabel indretning, hvor I virkelig kan slappe af og mærke feriestemningen. I alrummet, hvor køkken, stue og spiseafdeling er samlet, er der mulighed for mange dejlige feriestunder. Her sørger brændeovnen for at fuldende feriestemningen.

Feriehuset, som er renoveret i 2020, har 2 gode soveværelser, der begge er indrettet med dobbeltseng. Derudover er der et badeværelse med gulvvarme. Fra badeværelset er der desuden direkte udgang til terrassen.

En energivenlig varmepumpe sørger for, at I har gode temperaturer i sommerhuset uden de store omkostninger. I sommerhuset har I desuden opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler, der letter det praktiske husarbejde for jer.

Gode ferieoplevelser i Blåvand

Når I holder ferie i sommerhuset på Bjergbovej 20, har I ikke langt til centrum af Blåvand. I feriebyen kan I klare ferieindkøbene i supermarkederne og specialbutikkerne. I kan også slå et smut forbi et af byens gode spisesteder, når I selv vil slippe for at lave mad.

Desuden har I kun 2 kilometer til Vesterhavet og de smukke sandstrande, der fortsætter, så langt øjet rækker. Uanset hvordan vejret arter sig, er en tur til Vesterhavet det hele værd.

I Blåvand er der også flere gode udflugtsmål. Blandt andet er der Blåvandshuk fyr, som er Danmarks vestligste punkt. Fra fyrets top kan I nyde en udsigt over Vesterhavet og det smukke landskab. Ellers er Blåvand Zoo også et oplagt udflugtsmål, hvis I har børn med på ferien.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:70 / 1.750
Renoveret / Byggeår:2020 / 1970

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Vildmarksbad.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...