Skønt sommerhus med spabad på central beliggenhed i Blåvand

3.5
icon
icon
icon
icon

Horns Bjerge 3, 45, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60344
6 pers.
Antal personer
900 m.
Nærmeste strand
100 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Horns Bjerge 3 – 45 ligger dette skønne sommerhus, som står klar til, at en familie på op til 6 personer kan holde en dejlig og afslappende ferie i Blåvand. I sommerhuset er der et dejligt spabad, så I virkelig kan få slappet af på jeres ferie. Sommerhuset har en central beliggenhed i Blåvand og ligger kun 900 meter fra stranden.

Masser af afslapning på ferien i spabad og på terrassen

Der skal ikke mangle afslapning på jeres ferie i Blåvand, og det kommer I heller ikke til at mangle i dette sommerhus. På sommerhusets badeværelse (med gulvvarme) er der et skønt spabad, der står klar til jer, så I kan få ladt jeres batterier op på ny og få slappet af langt væk fra hverdagens stress og jag.

I kan også slappe af på sommerhusets terrasse, hvor der er både havemøbler og liggestole til jer. Sæt jer til rette med en god bog og lidt koldt at drikke og nyd ferien fuldt ud i det varme vejr. Som afslutning på en dejlig feriedag kan I tilberede aftensmaden på sommerhusets grill, som I kan nyde med et godt glas vin til.

Gode praktiske faciliteter

For at I kan tilbringe endnu mere tid på afslapning og samvær med familien på jeres ferie, har I gode praktiske faciliteter i form af opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler, der hjælper jer med husarbejdet.

Desuden har I en energivenlig varmepumpe i feriehuset, der sørger for, at I altid har et godt indeklima på ferien. På kølige ferieaftener kan I også tænde op i pejseindsatsen i stuen, der giver ekstra varme og masser af hyggelig stemning.

Feriehuset er indrettet med 3 gode soveværelser, hvor I kan få jer en god nats søvn efter en skøn feriedag i Blåvand. Alle soveværelser er indrettet med dobbeltsenge.

Bo centralt i Blåvand

Sommerhuset på Horns Bjerge 3 – 45 ligger på en central beliggenhed i feriebyen Blåvand. Fra jeres ferieadresse tager det jer ikke lang tid at nå til den livlige bymidte, der byder på mange gode oplevelser. Her kan I ikke bare klare jeres ferieindkøb i byens supermarkeder og specialbutikker, men I kan også shoppe i byens andre butikker, hvis shoppetrangen skulle melde sig.

I Blåvand er der også mange gode restauranter og caféer, som I kan slå et smut forbi på jeres ferie. Her kan få stillet sulten og nyde lækre måltider, uden I selv skal bruge tid på at lave mad. Desuden er der også hyggelige iscaféer, hvor I kan købe is på ferien.

Fra feriematriklen har I desuden kun 900 meter til Vesterhavets brusende blå bølger og de hvide sandstrande, der fortsætter så langt, øjet rækker. I vil elske at tage på tur til stranden, uanset hvornår på året I holder ferie i Blåvand.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60344

DE
D.
sagde , Deutschland

Liebevoll eingerichtetes Reihenhaus zentral in Blaavand gelegen, Katzensprung zum nächsten Supermarkt und fußläufig zum Strand.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus liegt zentral und schön. Es ist alles liebevoll und komfortabel eingerichtet. Es ist alles vorhanden, von der Gabel bis zur Pfanne, sonst sollte alles mitgebracht werden, z.B. Kaffeefilter, Geschirrhandtuch, oder Spülmaschinentabs.
Wir würden immer wieder das Haus buchen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir machen seit 20 Jahren jedes Jahr Urlaub in Ferienhäusern in Dänemark und dieses Haus ist definitiv unter den Topp 3!
Die Ausstattung des Hauses ist technisch hochwertig, liebevoll und persönlich. Insbesondere die Küche ist modern und lässt keine Wünsche offen, Töpfe, Pfannen, Geschirr, Besteck … alles in ausreichendem Maß vorhanden.
Wir haben den Aufenthalt sehr genossen und das Haus schon jetzt für das nächste Jahr wieder gebucht.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:124 / 100
Byggeår:2002

Køkken:

Køleskab, fryser (94 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Pejseindsats, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker Trægulv i stue, Trægulv Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...