Skønt sommerhus med aktivitetsrum, spa og sauna i Blåvand

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Kollemarken 55, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60345
10 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

I sommerhuset på Kollemarken 55 i Blåvand er der lagt op til en hyggelig, underholdende og afslappende ferie for op til 10 personer. Feriehuset har et aktivitetsrum med bordfodbold, billard, bordtennis, dart, Playstation og diverse spil. Desuden er der også både spa og sauna i feriehuset. Har I elbil, er der her lademulighed med type-2 stik.

Ferie med underholdning i aktivitetsrum og afslapning i spa og sauna

På jeres ferie i sommerhuset på Kollemarken 55 er der lagt op til både masser af underholdning og afslapning. Til mange timers sjov og underholdning er det aktivitetsrummet, I skal søge mod. Her kan I både spille bordfodbold, billard, bordtennis, Playstation, dart og diverse spil – det kalder på en turnering eller to!

Er I mere til afslapning, er det sommerhusets store badeværelse, I skal søge mod. Her er spaen klar til, at I kan læne jer tilbage i det dejlige vand og slappe fuldstændig af. Efter en tur i spaen kan I sætte jer ind i den varme sauna – det er også helt perfekt efter en tur ved Vesterhavet.

Rummeligt sommerhus med gulvvarme

Sommerhuset på 165 kvadratmeter er et rummeligt et af slagsen – her er der god plads til alle feriens gæster. I sommerhuset finder I 5 soveværelser – 3 værelser med dobbeltseng og 2 soveværelser med enkeltsenge. Med hele 2 badeværelser skal I ikke stå i kø om morgenen.

Hjertet i feriehuset er det store alrum, der danner rammerne for mange dejlige feriestunder. Her kan I nyde hinandens selskab, selvom nogle står i køkkenet, og andre sidder omkring spisebordet eller i sofaerne. Takket være Chromecasten kan I streame jeres favoritfilm på ferien. Brændeovnen sørger for god varme og spreder hyggelig stemning med sin knitren.

I sommerhuset står flere praktiske faciliteter til rådighed for jer. Opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler hjælper jer med det praktiske husarbejde på ferien. Sommerhuset opvarmes med jordvarme, og I kan nyde godt af gulvvarme i hele feriehuset.

Stort udeområde med terrasse, sandkasse og gynge

Sommerhusets udeområde er fantastisk at tilbringe feriens varme og solrige dage på. Her har I en skøn terrasse, der er afskærmet og delvist overdækket. Hvad end I foretrækker at sidde i sol eller skygge, er det altså muligt her. Og takket være afskærmning og overdækning kan I også sidde i ly og læ.

Der står havemøbler og liggestole klar til jer, så I kan finde jer godt til rette på en god plet på terrassen. Desuden kan I takket være grillen spise en lækker grillmiddag på terrassen på de lune sommeraftener.

I haven er der masser af plads, som I kan boltre jer på. Det vil især børnene elske. Til de yngste feriegæster er der også både sandkasse og gynge i haven.

Fra sommerhuset har I kun 800 meter til Vesterhavet. Når I trænger til en frisk dukkert på de varme feriedage, vil det ikke tage jer lang tid at nå til de blå bølger og hvide sandstrande. Ved Vesterhavet er gåture langs stranden også helt fantastiske på alle tider af året.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60345

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir waren mit 4 Generation dort, das Haus war perfekt für alle

DE
D.
sagde , Deutschland

ein perfektes Ferienhaus – zum wohlfühlen – es ist wirklich alles reichlich vorhanden – und es ist gemütlich und geschmackvoll eingerichtet – einfach Top – 10/10 Punkte

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus liegt in einer ruhigen Sackgassenlage. Bei der Ankunft fanden wir ein sehr gepflegtes und sauberes Haus vor, das bestens für 2 Familien oder eine Familie mit Großeltern geeignet ist. Richtig toll ist, dass es eine große Garderobe gibt, an der jeder mehrere Jacken anbringen kann. Zusätzlich gibt es ausreichend Schuhständer im Eingangsbereich. Die Küche war sehr gut ausgestattet und sehr sauber. Wir konnten alle geplanten Essen kochen, ohne improvisieren zu müssen. Die Betten sind sehr bequem und die Decken laut unserem Sohn "so kuschelig". Die Badezimmer waren ebenfalls sehr sauber. Unsere Kinder haben es geliebt, Billard, Tischtennis und Tischkicker zu spielen. Einzig die Dartscheibe war defekt. Hier hat Esmark jedoch gleich den Eigentümer kontaktiert, der sich darum kümmern wird. Ein besonderes Erlebnis war, als eine Herde Hirsche durch den Garten zog.

Se flere anmeldelser


Soverum:5
Bolig-/Grundareal:165 / 1.716
Byggeår:2017

Køkken:

Køleskab, fryser (180 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Billard, Bordtennis, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Ladestik til el-bil, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...