Skønt sommerhus med aktivitetsrum, spa og sauna i Blåvand

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Kollemarken 55, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60345
10 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

I sommerhuset på Kollemarken 55 i Blåvand er der lagt op til en hyggelig, underholdende og afslappende ferie for op til 10 personer. Feriehuset har et aktivitetsrum med bordfodbold, billard, bordtennis, dart, Playstation og diverse spil. Desuden er der også både spa og sauna i feriehuset. Har I elbil, er der her lademulighed med type-2 stik.

Ferie med underholdning i aktivitetsrum og afslapning i spa og sauna

På jeres ferie i sommerhuset på Kollemarken 55 er der lagt op til både masser af underholdning og afslapning. Til mange timers sjov og underholdning er det aktivitetsrummet, I skal søge mod. Her kan I både spille bordfodbold, billard, bordtennis, Playstation, dart og diverse spil – det kalder på en turnering eller to!

Er I mere til afslapning, er det sommerhusets store badeværelse, I skal søge mod. Her er spaen klar til, at I kan læne jer tilbage i det dejlige vand og slappe fuldstændig af. Efter en tur i spaen kan I sætte jer ind i den varme sauna – det er også helt perfekt efter en tur ved Vesterhavet.

Rummeligt sommerhus med gulvvarme

Sommerhuset på 165 kvadratmeter er et rummeligt et af slagsen – her er der god plads til alle feriens gæster. I sommerhuset finder I 5 soveværelser – 3 værelser med dobbeltseng og 2 soveværelser med enkeltsenge. Med hele 2 badeværelser skal I ikke stå i kø om morgenen.

Hjertet i feriehuset er det store alrum, der danner rammerne for mange dejlige feriestunder. Her kan I nyde hinandens selskab, selvom nogle står i køkkenet, og andre sidder omkring spisebordet eller i sofaerne. Takket være Chromecasten kan I streame jeres favoritfilm på ferien. Brændeovnen sørger for god varme og spreder hyggelig stemning med sin knitren.

I sommerhuset står flere praktiske faciliteter til rådighed for jer. Opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler hjælper jer med det praktiske husarbejde på ferien. Sommerhuset opvarmes med jordvarme, og I kan nyde godt af gulvvarme i hele feriehuset.

Stort udeområde med terrasse, sandkasse og gynge

Sommerhusets udeområde er fantastisk at tilbringe feriens varme og solrige dage på. Her har I en skøn terrasse, der er afskærmet og delvist overdækket. Hvad end I foretrækker at sidde i sol eller skygge, er det altså muligt her. Og takket være afskærmning og overdækning kan I også sidde i ly og læ.

Der står havemøbler og liggestole klar til jer, så I kan finde jer godt til rette på en god plet på terrassen. Desuden kan I takket være grillen spise en lækker grillmiddag på terrassen på de lune sommeraftener.

I haven er der masser af plads, som I kan boltre jer på. Det vil især børnene elske. Til de yngste feriegæster er der også både sandkasse og gynge i haven.

Fra sommerhuset har I kun 800 meter til Vesterhavet. Når I trænger til en frisk dukkert på de varme feriedage, vil det ikke tage jer lang tid at nå til de blå bølger og hvide sandstrande. Ved Vesterhavet er gåture langs stranden også helt fantastiske på alle tider af året.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60345

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gut geeignet für zwei Familien. Die große Terasse ist zum Teil überdacht und hat einen Windschutz. Das Grundstück ist groß und bietet viele Möglichkeiten zum Spielen für Groß und Klein. Ruhige Lage und sowohl Ort als auch Strand sind fußläufig erreichbar.
Das Haus ist gepflegt und gut ausgestattet.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schön gelegenes Ferienhaus mit vielen Möglichkeiten zum spielen nicht nur für Kinder, da ein sehr großes Grundstück. Auch im Haus alles vorhanden was ein Aufenthalt verschönert.

DE
D.
sagde , Deutschland

Dieses Ferienhaus lädt vom ersten Moment zum Wohlfühlen ein. Alles helle Räume mit guten Mobiliar. Genug Stauraum in allen Bereichen, vom kühlschrank bis zum Kleiderschrank. Eine sehr gut ausgestattete Küche rundet das Ganze ab. Auch im Außenbereich mit den Liegen und Sitzmöglichkeiten findet sich immer eine windgeschützte Ecke. Fußnah erreicht man die Einkaufsstraße.
Als eingefleischte Dänemarkurlauber kommen wir hier auf jeden Fall wieder her.

Se flere anmeldelser


Soverum:5
Bolig-/Grundareal:165 / 1.716
Byggeår:2017

Køkken:

Køleskab, fryser (180 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Billard, Bordtennis, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Ladestik til el-bil, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...