Dejligt sommerhus i Blåvand med spabad og sauna

3
icon
icon
icon

Sønder-Vasevej 39, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60347
8 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
700 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
5 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Skal jeres næste ferie foregå ved Vesterhavet og være fyldt med masser af afslapning? Så tag et kig på dette dejlige sommerhus på Sønder Vasevej 39 i Blåvand. Det firstjernede sommerhus inviterer 8 personer til en afslappende ferie i spabad og sauna – I kommer ikke til at mangle afslapning her. Desuden ligger sommerhuset kun 500 meter fra stranden, og har egen ladestander til elbiler (kabel medbringes selv).

Ferie fuld af forkælelse og afslapning i spabad og sauna

Jeres ferie skal naturligvis byde på masser af afslapning, og det skal I selvfølgelig også have mulighed for i sommerhuset på Sønder Vasevej 39. På et af sommerhusets badeværelser finder I et lille wellnessområde, hvor I både kan nyde en afslappende stund i spabadet og saunaen.

Hyggelig indretning med praktiske faciliteter

I feriehuset bliver I mødt af en hyggelig indretning, hvor I utvivlsomt vil føle jer hjemme på ferien. Hjertet i sommerhuset er alrummet, hvor stue og spiseafdeling ligger i åben forbindelse med køkkenet. Her sørger brændeovnen for at sætte prikken over i’et for den hyggelige feriestemning.

I køkkenet vil I få stor glæde af opvaskemaskinen, så I slipper for selv at stå med opvasken. Ud over opvaskemaskinen er der også både vaskemaskine og tørretumbler, der hjælper jer med det praktiske husarbejde på ferien.

Sommerhuset er indrettet med 4 gode soveværelser, hvor I kan få jeres skønhedssøvn, så I kan være veludhvilede til næste feriedag. Desuden er der hele 2 badeværelser, så ingen skal stå i kø fra morgenstunden.

Hele feriehuset bliver opvarmet af jordvarme, og I kan nyde gulvvarmen både i stuen og på soveværelserne og badeværelserne.

Skønt udeområde med stor terrasse og udekøkken

Sommerhuset har et skønt udeområde, hvor I kan tilbringe de varme feriedage. Her finder I en stor terrasse, der er åben og delvist overdækket. Uanset om I vil sidde i solens stråler eller I hellere vil sidde i skygge, har I mulighed for det på terrassen. Både havemøbler og liggestole står til rådighed, så I kan få mest muligt ud af de varme feriedage.

På terrassen har I også mulighed for at lave lækre måltider. Der står både en grill og et udekøkken klar til jer, så feriens kok kan lave lækker mad til jer, som I kan nyde på terrassen. Efter en dukkert i bølgen blå, råder huset også over en udebruser med både varmt og koldt vand, hvor I kan skylle sand og salt af kroppen med fuglesang og solskin.

Kun 500 meter til stranden

Med ferieadresse på Sønder Vasevej 39 bor I tæt på både strand og by. I har blot 500 meter til stranden, som I kan nå til på få minutter – det er helt perfekt, når I har brug for en frisk dukkert på de varme sommerdage.

I bor heller ikke langt fra centrum af feriebyen Blåvand. Jeres nærmeste indkøb ligger kun 700 meter væk, så hvis I mangler noget til aftenens grillmiddag, kan I hurtigt få fat på det.

Ud over at kunne klare ferieindkøbene i Blåvand, kan I også besøge en række andre butikker i byen. Desuden er der også flere gode spisesteder i Blåvand, hvor I kan få sulten stillet, når I selv vil slippe for at lave mad.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60347

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein großzügiges und helles Ferienhaus mit ruhiger zentraler Lage und sehr günstigen verbrauchsarmen Kosten. Großzügige Räumlichkeiten mit genügend Platz für Wäsche, Kleidung und Vorräte;
für die Wintermonate unser Lieblinghaus in Blavand.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes Haus mit guter räumlichen Aufteilung. Sind schon zum 3. Mal dort.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir fahren schon seit 11 Jahren in das Haus. Jedes Jahr war eine Kleinigkeit anders / neu. Uns gefällt am besten der sehr große Esstisch.
Die Einrichtung ist gut.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:148 / 1.642
Byggeår:2008

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, carport, Ladestik til el-bil, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...