Skønt sommerhus med swimmingpool, spa og sauna

3
icon
icon
icon

Horns Rev 20, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60352
12 pers.
Antal personer
350 m.
Nærmeste strand
1400 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
ca. 18
Swimmingpool
8 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Til hele 12 personer, der vil på ferie sammen ved Vesterhavet, er sommerhuset på Horns Rev 20 det oplagte valg. I sommerhuset er der både swimmingpool, spa og sauna, så der er noget for enhver. Desuden ligger sommerhuset kun 350 meter fra stranden og Vesterhavet.

Poolrum med swimmingpool, spa og sauna

Højdepunktet i sommerhuset på Horns Rev 20 er uden tvivl poolrummet. Her er der både noget for dem, der vil være aktive, og for dem, der hellere vil slappe af. I den 18 kvadratmeter store pool kan vandhundene give den gas i timevis med mange sjove vandlege.

Til jer, der hellere vil slappe af, kan I sætte jer i spaen i poolrummet. Her vil I virkelig kunne slappe af og komme helt ned i gear i det varme boblende vand, mens I ser til, at vandhundene giver den gas i swimmingpoolen.

Efter at have været i spa eller swimmingpool kan I gå ind i saunaen, der også er adgang til fra poolrummet. Her kan I slappe af og blive tørre i den dejlige varme.

Hyggelige feriestunder og praktiske faciliteter

Sommerhuset er indrettet i 2 plan, og både i stueetagen og på førstesalen er der lagt op til mange hyggelige feriestunder. I stueetagen kan I samles i køkkenet til madlavning og omkring spisebordet til skønne måltider. Her sørger brændeovnen for at fuldende den hyggelige feriestemning. På førstesalen er der en opholdsstue, hvor I kan sætte jer til rette i sofaen til en god film.

I sommerhuset hjælper opvaskemaskinen, vaskemaskinen og tørretumbleren med det praktiske husarbejde, så I slipper for at bruge en masse af jeres kostbare ferietid på det.

Skøn afskærmet terrasse

Feriehuset har en skøn afskærmet terrasse, som I kan nyde feriens varme dage fra. Her står både havemøbler og liggestole klar, så I kan finde jer godt til rette på et godt spot i solen. På terrassen er der også en grill, så I kan lave en lækker grillmiddag, som I kan nyde på de lune ferieaftener.

Feriens yngste gæster er der selvfølgelig også tænkt på. Til dem er der både gynger og sandkasse, som de kan få stor glæde af på feriens solrige dage.

Kun 350 meter til stranden

Fra jeres ferieadresse på Horns Rev 20 har I ikke langt til stranden og Vesterhavets blå bølger. Kun 350 meter adskiller jer fra de brede sandstrande, og I kan nå hertil på få minutter til fods. Om I vil en tur i vandet eller blot nyde en gåtur langs stranden, så er en tur til Vesterhavet det hele værd.

I bor heller ikke langt fra centrum af den hyggelige ferieby Blåvand. Her kan I klare ferieindkøbene i supermarkederne og specialbutikkerne, få stillet sulten ved byens gode spisesteder og shoppe i byens butikker.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60352

DE
D.
sagde , Deutschland

Die Woche in dem Ferienhaus hat uns allen gut gefallen. Wir waren mit drei Familien und vier Kindern da. Die Raumaufteilung hat uns dafür besonders gut gefallen. Es war genug Platz für alle da! Besonders gut war die Ausstattung der Küche, die Größe der Schlafzimmer und Wohnräume. Außerdem war das Haus sauber und ordentlich. Stauraum ebenfalls ausreichend gegeben.
Die große Terrasse mit massiven Steintisch, die Schaukeln und der
Sandkasten haben zum Verweilen an der frischen Seeluft eingeladen.

Auch wenn die Einrichtung etwas in die Jahre gekommen ist, war es dennoch gemütlich.
Rundum ein schöner Urlaub!

DE
D.
sagde , Deutschland

Großzügiges Haus, große Lücke mit viel Ausstattung, Bäder in die Jahre gekommen, funktionierte aber alles!

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist etwas in die Jahre gekommen, aber sehr gut ausgestattet und war sehr sauber. Uns hat es sehr gut gefallen.

Se flere anmeldelser


Soverum:5
Bolig-/Grundareal:226 / 2.505
Renoveret / Byggeår:2016 / 1992

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD.

Bad:

Standvandsspa, 3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

5 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker Tæppe med gulvarme i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...