Skøn ferielejlighed til 4 personer i hjertet af Blåvand

4
icon
icon
icon
icon

Blåvandvej 8G 01 2, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60360
4 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
50 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.

Er det tid til en ferie ved Vesterhavet med familien eller din bedre halvdel? Så er ferielejligheden på Blåvandvej 8G et oplagt valg. Ferielejligheden rummer plads til 4 personer. Den firestjernede ferielejlighed ligger i hjertet af Blåvand og med kun 800 meter til Vesterhavet. Har I en hund, er den også velkommen i ferielejligheden.

Skøn beliggenhed i hjertet af Blåvand

Ferielejligheden på Blåvandvej 8G har en skøn beliggenhed i hjertet af Blåvand, hvor I har alt tæt på. I har kun 50 meter til jeres nærmeste indkøbsmulighed, og ellers er byens butikker, restauranter og cafeer også inden for kort afstand fra ferielejligheden.

Fra jeres feriematrikel har I desuden kun 800 meter til de brede sandstrande og Vesterhavets brusende bølger. Det tager jer kun få minutter, før I står med fødderne i sandet og kan se ud over de blå bølger og kilometerlange strande. Uanset vind, vejr og årstid er en tur til Vesterhavet det hele værd.

I Blåvand har I flere gode ferieoplevelser i vente. Her kan blandt andet nævnes Blåvand Zoo, der er perfekt, hvis I har børn med på ferien, og ellers er der også Blåvandshuk fyr, som er Danmarks vestligste punkt. Fra fyrets top kan I opleve en fantastisk og uforglemmelig udsigt.

Lys og venlig indretning

I ferielejligheden på Blåvandvej 8G vil I møde en lys og venlig indretning – her er der ingen tvivl om, at I vil føle jer godt tilpas på jeres ferie. Ferielejligheden har mange vinduer, der skaber et fantastisk lysindfald, som er med til at understrege den gode ferieatmosfære.

På ferielejlighedens 94 kvadratmeter finder I et badeværelse med gulvvarme og 2 gode soveværelser. Derudover er der et stort alrum, hvor køkken, stue og spisestue er samlet, samt endnu en stue i den anden ende af ferielejligheden.

Ferielejligheden bliver opvarmet af en energivenlig varmepumpe, der sørger for, at I altid har gode temperaturer til lave omkostninger.

To gode terrasser

Ferielejligheden har 2 gode terrasser, som I kan tilbringe de varme feriedage på. Den ene terrasse vender mod syd. Denne terrasse er åben, så her er det oplagt at sætte jer til rette i havemøblerne på de solrige feriedage, hvor I virkelig kan nyde solens varme stråler.

Den anden terrasse vender mod nord. Denne nordvendte terrasse er overdækket, så her kan I sidde i læ. På terrasserne kan I lave mad på grillen om aftenen som en skøn afslutning på en dejlig feriedag i Blåvand.  Soverum:2
Bolig-/Grundareal:94
Byggeår:2006

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...