Skønt sommerhus med swimmingpool, udespa og sauna i Blåvand

4
icon
icon
icon
icon

Solhaven 35, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60361
6 pers.
Antal personer
1700 m.
Nærmeste strand
1100 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
ca. 26
Swimmingpool
Udendørs spa
2 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Til familien, der vil holde en ferie, som både skal byde på aktiviteter og underholdning, er dette sommerhus på Solhaven 35 i Blåvand et oplagt valg. Det firestjernede sommerhus har både swimmingpool, spabad og sauna, så her kan I både være aktive og slappe af. I det skønne sommerhus er der plads til 6 personer – og jeres hund er også hjertelig velkommen! I 2022 er der også blevet installeret et nyt flot udespa, så der rigtigt er lagt op til velvære for krop og sjæl.

Aktiviteter og afslapning i swimmingpool, spabad og sauna

I sommerhuset på Solhaven 35 i Blåvand er der flere højdepunkter, som I finder i sommerhusets poolrum. Her har I en 26 kvadratmeter stor swimmingpool, hvor feriens vandhunde kan svømme og bade i timevis. Der er også en børnepool med lavt vand, som feriens yngste vandhunde kan få stor glæde af.

Ved siden af swimmingpoolen finder I feriehusets næste højdepunkt; spabadet. I spabadet kan I sætte jer godt til rette i det varme vand og lade jer forkæle med masser af afslapning. Endnu et højdepunkt er saunaen, som I også har adgang til fra poolrummet, hvor I kan læne jer tilbage og slappe fuldstændig af i varmen efter at have tilbragt mange timer i poolrummet eller efter en tur ved Vesterhavet.

Moderne indretning med Smart TV og Sonos højtalere

Gennem hele sommerhuset møder I en moderne indretning med komfortable møbler, som I vil finde jer godt tilpas i allerede ved jeres ankomst til sommerhuset.

Alrummet i sommerhuset bliver utvivlsomt jeres samlingspunkt på ferien, hvor I kan samles om alt fra madlavning og spisning til spil og film i tv’et – der er 2 TV i sommerhuset, hvor det ene er et Smart TV. I alrummet kan I tænde op i brændeovnen, når der skal skrues ekstra op for den hyggelige stemning. Både i alrummet og i poolrummet er der desuden Sonos højttalere.

I sommerhuset finder I 4 gode soveværelser. Ét af soveværelserne er indrettet med en dobbeltseng, mens de 3 andre er indrettet med 2 enkeltsenge på hvert værelse. Der er desuden 2 badeværelser (med gulvvarme) i sommerhuset, så I slipper for at stå i kø om morgenen.

Feriehuset er indrettet med gode praktiske faciliteter, der hjælper jer med det praktiske husarbejde på ferien. I køkkenet er opvaskemaskinen klar til at hjælpe med opvasken, mens vaskemaskinen og tørretumbleren på det ene af sommerhusets badeværelser hjælper med tøjvasken.

Dejligt udeområde med åben terrasse, legetårn og udespa

Når I træder ud på sommerhusets terrasse, venter der jer et dejligt udeområde, hvor der er noget for både store og små. På den åbne terrasse er der havemøbler og liggestole, som de voksne kan sætte sig til rette i og slappe af i den friske luft.

Til feriens yngste gæster står der et legetårn klar til dem med både gynger, rutsjebane og en sandkasse, hvor de kan lege hele dagen lang. For de hoppeglade, er der også trampolin, hvor de kan boltre sig dagen lang. Som dagen går på hæld, kan I gøre klar til at lave jeres aftensmad på grillen på terrassen.

Som et særligt highlight, er der et lækkert udespa, hvor I rigtigt kan læne jer tilbage og slappe af. Sæt jer til rette med et glas bobler under åben himmel og nyd livet – det er ren afslapning!

Hyggelig ferie i Blåvand

På jeres ferie i Blåvand er der mange spændende og hyggelige steder, I kan besøge i nærheden, blandt andet Blåvand Zoo og Blåvandshuk Fyr. Derudover er Vesterhavet også et sted, som er værd at besøge, uanset hvordan vejret er, og hvornår på året I er på ferie i Blåvand.

I Blåvand finder I desuden også gode indkøbsmuligheder i indkøbscentrene og specialbutikkerne. Desuden er der også mange gode restauranter og caféer i byen, som I kan spise hos.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60361

D.
sagde , Danmark

Et dejligt feriehus,det er hvad man skal bruge.utrolig godt indrettet både inde og ude.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:133 / 2.433
Renoveret / Byggeår:2017 / 1992

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 6 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...