Skønt sommerhus med swimmingpool, spa, sauna og aktivitetsrum

3.5
icon
icon
icon
icon

Søren Gades Mark 3, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60362
8 pers.
Antal personer
1100 m.
Nærmeste strand
1100 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
ca. 19
Swimmingpool
6 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Hvis I vil holde en ferie ved Vesterhavet, der både skal være aktiv, underholdende og afslappende, så tag et kig på dette sommerhus på Søren Gades Mark 3 i Blåvand, der har plads til 8 personer. Det skønne feriehus byder både på swimmingpool, spa, sauna og et aktivitetsrum med bordfodbold, dart og PS3. I sommerhuset er også 2 hunde velkomne. Dette feriehus er også særligt energivenligt, da der er opsat solcelleanlæg.

Swimmingpool, spa og sauna – aktivitetsrum med bordfodbold, dart og PS3

I sommerhuset på Søren Gades Mark 3 i Blåvand er der masser af aktiviteter og underholdning. Et af højdepunkterne i feriehuset er poolrummet, hvor I har en 19 kvadratmeter stor swimmingpool med vandrutsjebane, hvor I kan svømme og bade i timevis. Bemærk, at solcellerne hjælper med opvarmning af pool, så energiomkostninger holdes nede.

I poolrummet er der også et dejligt spabad med plads til 6 personer, der står klar til at forkæle jer med afslapning i det varme, boblende vand. Fra poolrummet kan I også træde ind i den lækre sauna, der også har dampfunktion, hvor I kan slappe af og komme helt ned i gear. Derudover er der også adgang til et badeværelse fra poolrummet.

Et andet højdepunkt i sommerhuset finder I i annekset, hvor der er et aktivitetsrum. Her kan I både spille bordfodbold, dart og PS3 – I vil uden tvivl tilbringe mange underholdende timer sammen her. I annekset er der også et ekstra køleskab.

Lys og venlig indretning

Når I træder ind i sommerhuset på Søren Gades Mark 3, bliver I mødt af en lys og venlig indretning, som I straks vil føle jer godt tilpas i. I alrummet kan I samles om madlavningen i køkkenet, spille spil omkring bordet eller sætte jer til rette i sofaen og se en god film. Brændeovnen sætter prikken over i’et for den hyggelige feriestemning med sin knitren i baggrunden.

I sommerhuset finder I 4 gode soveværelser – 3 af soveværelserne er indrettet med en dobbeltseng, mens det fjerde er indrettet med en etageseng. Desuden har I hele 2 badeværelser i sommerhuset – begge med gulvvarme – så I slipper for at stå i kø til badet om morgenen.

Skøn terrasse og stor grund med sandkasse og gyngestativ

De varme feriedage kan I tilbringe på sommerhusets skønne terrasse, hvor I har både havemøbler, liggestole og en grill til rådighed, så I kan nyde dagene på terrassen fuldt ud.

Sommerhuset ligger på en 2.800 kvadratmeter stor grund, der er omgivet af masser af træer og skøn natur – her vil især jeres hunde elske at løbe rundt. I sommerhusets have er der både en sandkasse og et gyngestativ, hvor børnene kan lege dagen lang.

Gode ferieoplevelser i Blåvand

Når I holder ferie i Blåvand, har I mange gode ferieoplevelser i vente. I kan blandt andet besøge Blåvand Zoo, som bliver et sikkert hit hos børnene. Derudover kan I blandt andet også tage til Blåvandshuk Fyr, hvor I ikke bare kan opleve Danmarks vestligste punkt, men også en fantastisk udsigt fra toppen af fyret.

Fra jeres feriematrikel på Søren Gades Mark 3 har I blot 1,1 kilometer til det skønne Vesterhav. Uanset hvordan vejret er, så er en tur til Vesterhavet det hele værd, hvor I kan svømme i havet om sommeren og gå ture langs stranden på alle tider af året.

Når I skal klare indkøbene på jeres ferie i Blåvand, er der flere muligheder i byen, hvor der både er supermarkeder og specialbutikker. Jeres nærmeste indkøbsmulighed ligger kun 1,1 kilometer væk.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60362

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus hat alles was das Herz begehrt! Der Poolbereich ist einfach toll und unsere Kinder konnten sich an Regentagen voll auspowern. Das Haus ist so gemütlich und perfekt um sich zu erholen. Wir waren zu viert (plus Hund) dort und hatten ausreichend Platz.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus hat eine schöne Lage, nicht ganz strandnah, aber trotzdem gut erreichbar, auch zu Fuß. Durch den Swimmingpool im Haus ist der Stromverbrauch höher, den Pool hätten wir aber trotzdem nicht missen wollen. Für zwei Personen ist das Haus optimal. Es gibt mehrere Terrassen, so dass man sich auch mit mehreren Personen nicht auf die Füße tritt. Wir haben die Terrassen nicht genutzt, das ist aber der Jahreszeit geschuldet. Das Grundstück rundrum ist naturnah gestaltet.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes Ferienhaus für 6 Personen perfekt. Zu acht ist es etwas zu eng. Das eine Bad ist sehr klein und diente bei uns nur als Toilette. Die Küche ist top und der Wellnessbereich mit Pool ein Traum. Der Außenbereich ist riesig.

Das „Spielhaus“ könnte noch etwas wohnlicher gestaltet werden, sonst super.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:188 / 2.800
Byggeår:2004

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...