Unikt luksushus med udespa, udesauna, fitness og aktivitetsrum

5.5
icon
icon
icon
icon
icon
icon

Hans Thuesensvej 32, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60364
9 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
5 pers.
Udendørs spa
Infrarød sauna
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

På Hans Thuesensvej 32 i hjertet af badebyen Blåvand møder jer dette helt unikke luksussommerhus. Foruden de mange lækre detaljer som fx udespa, infrarødsauna, fitness og aktivitetsrum fortryller sommerhuset også med de flotte naturmaterialer og sin helt unikke arkitektur, der er inspireret af de bornholmske træ-røgerier.

Og som ethvert topmoderne sommerhus i dag er der naturligvis et el-stik til rådighed for gæster med elbil.

Bevidste valg med omtanke – for fremtiden og for hyggen

Ejerne af det unikke feriehus har lige fra første færd truffet bevidste valg i forhold til byggematerialerne for at mindske klimaaftrykket – men uden at gå på kompromis med hyggen og komforten.

Det kommer blandt andet til udtryk i det organiske grønne sedum-tag, der ikke bare falder godt ind i naturen og giver øjet ro, men også understøtter biodiversitet og øger optaget af regnvand.

Husets træbeklædning er lavet af abodo-træ, som er en hurtigt voksende fyrretræssort fra bæredygtig plantageskovdrift. Terrassens klinker indeholder 40% genanvendt materiale, gulvene er lavet af phtalatfri planker, og strømmen i huset er ’grøn strøm’.

Aktiv ferie med aktivitetsrum og eget fitness studio

Her i hjertet af Blåvand har I de perfekte rammer om en både aktiv og afslappet ferie. I kan fx tilbringe mange underholdende timer med at spille billard, bordtennis og dart i feriehusets aktivitetsrum.

I kan også holde jer i form, for her er der nemlig et fitnessrum. I fitnessrummet er der både en motionscykel, romaskine, multimaskine, TRX og håndvægte, så der er træningsmuligheder for enhver.

Foruden aktivitetsrum og fitnessrum er der i sommerhuset også et dejligt, lyst alrum, der forbinder køkkenet og spisepladsen med stuen, og hvor I helt sikkert vil tilbringe mange timer af jeres ferie med hele ferieflokken. Fra alrummet har I også et skønt udsyn til haven.

Når I efterhånden er ved at have brugt al jeres energi for dagen, kan I søge mod sommerhusets 5 soveværelser, der alle har en lys og moderne indretning. Når I står friske op næsten morgen, skal I ikke tænke på kø til badeværelset, for i dette sommerhus er der hele 3 badeværelser, der alle har gulvvarme.

Stor terrasse med udespa, udesauna med infrarød varme og udendørs bruser

Sommerhuset har en stor, delvist overdækket terrasse, som I kan tilbringe de varme og solrige feriedage på. På terrassen har I også mulighed for at holde en wellness-session, for her står der både udespa, infrarødsauna og udendørs bruser klar til jer.

Terrassen er naturligvis møbleret med havemøbler og liggestole. Til de yngste feriegæster er der et gyngestativ i haven, som de vil få stor glæde af på ferien.

Efter en dejlig dag i solen kan I tænde op i grillen og nyde et godt glas vin, der har ligget på køl i feriehusets eget vinkøleskab. Når I er færdige med aftenens grillmiddag, kan I rykke over til bålpladsen for at riste skumfiduser til dessert. Hvis I er friske, kan I kan snuppe jer en overnatning i shelteren i haven.

Kort afstand til strand og by

Endnu et highlight ved sommerhuset på Hans Thuesensvej 32 er den skønne beliggenhed i et roligt kvarter midt mellem stranden og Blåvands centrum. Fra feriematriklen har I kun 500 meter til stranden og Vesterhavet, som I bør besøge, uanset årstid.

Ca. samme afstand har I ind til centrum af Blåvand, hvor I har et væld af gode indkøbsmuligheder i byens supermarkeder og specialbutikker. Derudover er der også gode muligheder for en shoppingtur i Blåvands mange hyggelige butikker eller en god restaurantoplevelse.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60364

DE
D.
sagde , Deutschland

Hervorragende Grundrissgestaltung, perfekt für bis zu drei Parteien
Qualitativ hochwertige Bauweise und Ausstattung des gesamten Hauses, ebenso aller Möbel im und außerhalb des Hauses.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir fahren seit 40 Jahren immer wieder nach Dänemark zum urlauben. So ein perfekt ausgestattetes Haus haben wir noch nie bewohnt. Liebevoll dekoriert, hochwertig ausgestattet und umsichtig geplant und eingerichtet. Waren mit Kindern und 2 Enkelbuben (4 und 7 Jahre) für 1 Woche da. Alle waren begeistert von der großzügigen Raumaufteilung und den vielen Glastüren zu den Terrassen. Vom Whirlpool, dem Spielplatz mit dem Sandkasten, den Schaukeln und Hängematten, der Kletterwand sowie der Hütte mit der Feuerstelle, den Fußballtoren und der riesigen Rasenfläche. Rasen frisch gemäht und alle Geräte in perfektem Zustand. Bei kühlen Temperaturen war die verglaste und beheizbare Terrasse beliebter Treffpunkt für alle. Unser grosser Enkel hat mit dem Opa im Spielbereich Tischtennisspielen gelernt. Vom energetischen Standpunkt her war das Haus vorbildlich ausgelegt. Ein großes Lob und herzlichen Dank an die Eigentümer.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist einfach perfekt. Wir waren mit Freunden dort und jeder fand seine Freizeitbeschäftigung.. Sauna, Whirlpool oder Billard. Oder einfach im Garten oder den Terrassen faulenzen.
Die Küche lässt keine Wünsche offen.
Mehrmals täglich hatten wir Besuch von Rehen, Hirschkühen oder Hasen.
Wir bedanken uns bei den Besitzern für dieses tolle Haus und würden es jederzeit wieder buchen.

Se flere anmeldelser


Soverum:5
Bolig-/Grundareal:210 / 2.116
Byggeår:2022

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Infrarød sauna, Udesauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, Bordtennis, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, Ladestik til el-bil, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...