Luksuriøst feriehus med udespa, udesauna, fitness og aktivitetsrum

5.5
icon
icon
icon
icon
icon
icon

Hans Thuesensvej 32, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60364
9 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
5 pers.
Udendørs spa
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus

Skal jeres næste ferie byde på både luksus, afslapning og aktiviteter, så tag et kig på dette sommerhus på Hans Thuesensvej 32 i Blåvand. Det luksuriøse sommerhus byder på afslapning på terrassen i udespaen og udesaunaen, samt masser af aktiviteter i aktivitetsrummet og fitnessrummet. I sommerhuset er der plads til 9 personer, og det er derfor ideelt til 2 familier eller den store vennegruppe. Har I en elbil, kan I lade den op i sommerhusets el-stik.

Underholdning i aktivitetsrummet – træning i fitnessrummet

I sommerhuset på Hans Thuesensvej 32 kommer I ikke til at mangle aktiviteter, som I kan lave på jeres ferie. I sommerhuset er der et aktivitetsrum, hvor I kan tilbringe mange underholdende timer med at spille billard, bordtennis og dart – hvorfor ikke arrangere en turnering?

I kan også holde jer i form, mens I holder ferie i sommerhuset, for her er der nemlig et fitnessrum. I fitnessrummet er der både en motionscykel, romaskine, multimaskine, TRX og håndvægte, så her er der træningsmuligheder for enhver.

Stor terrasse med udespa, udesauna og udendørs bruser

Sommerhuset har en stor, delvist overdækket terrasse, som I kan tilbringe de varme og solrige feriedage på. På terrassen har I også mulighed for at holde en wellness-session, for her står der både en udespa og en udesauna klar til jer, som I kan blive forkælet med masser af afslapning i. På terrassen er der også en udendørs bruser, som I kan bruge om sommeren, efter I har været en tur på stranden.

På terrassen har I naturligvis også havemøbler og liggestole til rådighed, som I kan sætte jer til rette i på en god plet i solen, mens I nyder ferien og det varme vejr. Til de yngste feriegæster er der et gyngestativ og en sandkasse i haven, som de vil få stor glæde af på ferien.

Efter en dejlig dag i solen kan I tænde op i grillen på terrassen og nyde et godt glas vin til. I sommerhuset er der en vinkøler, I kan opbevare jeres vin i.

Stort og rummeligt sommerhus

Sommerhuset er 210 kvadratmeter stort og er indrettet, så der er god plads til alle feriegæster. I sommerhuset har I 3 badeværelser med gulvvarme samt 5 soveværelser, hvoraf et af soveværelserne har en elevationsseng.

I køkkenet kan feriens kok kreere mange lækre måltider på ferien, og her sørger opvaskemaskinen selvfølgelig for opvasken. Efter aftensmaden kan I rykke over i stuen, der ligger i åben forbindelse med køkkenet, hvor I kan tænde op i biopejsen og se en god film i tv’et.

Udover opvaskemaskinen har I også både en vaskemaskine og en tørretumbler, der hjælper med det praktiske husarbejde på ferien. Derudover har I også en energivenlig varmepumpe, der sørger for, at I altid har gode temperaturer i feriehuset.

Kort afstand til stand og by

Som endnu en bonus ved sommerhuset på Hans Thuesensvej 32, så har det også en helt fantastisk beliggenhed, hvor I bor tæt på både strand og by. Fra feriematriklen har I kun 500 meter til stranden og Vesterhavet, som I bør besøge, uanset årstid.

Desuden har I heller ikke langt til centrum af feriebyen Blåvand. Her har I flere gode indkøbsmuligheder i byens supermarkeder og specialbutikker. Derudover er der også mange hyggelige butikker og lækre spisesteder, I kan besøge i Blåvand.Soverum:5
Bolig-/Grundareal:210 / 2.116
Byggeår:2022

Køkken:

Køleskab, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Udesauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, Bordtennis, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, El-Stik (biler), Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...