Femstjernet feriehus med swimmingpool, sauna og udespa

5.5
icon
icon
icon
icon
icon
icon

Søren Gades Mark 28, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60368
12 pers.
Antal personer
1600 m.
Nærmeste strand
1100 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
ca. 21
Swimmingpool
5 pers.
Udendørs spa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Skal jeres næste ferie holdes med den store vennegruppe eller med nogle andre familier? Så tag et kig på dette femstjernede sommerhus på Søren Gades Mark 28 i Blåvand. I det nybyggede (2022) sommerhus er der plads til op til 12 personer, der kan holde en dejlig ferie, hvor I kan tilbringe masser af tid i swimmingpoolen, udespaen og saunaen. Desuden er der også både billard og bordtennis i feriehuset. Hvis I har hund, er den hjerteligt velkommen på ferien.

Swimmingpool, udespa og sauna

I sommerhuset på Søren Gades Mark 28 er der masser af forskellige ting, I kan give jer i kast med på ferien. Et af højdepunkterne i feriehuset er uden tvivl den 15 kvadratmeter store swimmingpool, hvor feriens vandhunde kan bruge timevis på at svømme og lege i vandet.

Til de af jer, der holder af lidt ekstra forkælelse og afslapning, er der en lækker sauna, som I kan sætte jer godt til rette i. Desuden er der på terrassen en udespa, som inviterer til afslappende stunder i det varme, boblende vand under åben himmel – især under aftenens stjernehimmel er det helt fantastisk. På terrassen er der derudover en udebruser.

Lys og moderne indretning – aktivitetsrum med billard og bordtennis

I sommerhuset møder I en lys og moderne indretning, allerede når I træder ind i feriehuset. Det 215 kvadratmeter store sommerhus er desuden rummeligt indrettet, så der er god plads til alle feriegæster. Sommerhuset rummer 5 soveværelser, hvor I kan få jeres skønhedssøvn om natten. To yderlige sovepladser befinder sig på den 20 kvadratmeter store hems. Desuden er der 2 badeværelser (med gulvvarme), så ingen skal stå i kø om morgenen – eller hver familie kan have sit eget badeværelse.

I sommerhuset er der også et aktivitetsrum, hvor I helt sikkert kommer til at tilbringe mange underholdende og hyggelige feriestunder sammen. Her har I både mulighed for at spille billard og bordtennis – og hvorfor ikke arrangere en turnering, så I kan finde feriens mester i billard og bordtennis?

For at I ikke skal tilbringe en masse tid på praktisk husarbejde på ferien, så har I gode praktiske faciliteter i sommerhuset. Både opvaskemaskinen, vaskemaskinen og tørretumbleren står klar til at hjælpe jer med det praktiske husarbejde. Desuden er der en energivenlig varmepumpe, der sørger for et godt indeklima samt 2 store køleskabe i køkkenet, så I har rigeligt plads til mad og kolde drikkevarer.

Dejligt udeområde med terrasse, sandkasse og gyngestativ

Det er ikke kun indendørs, at sommerhuset er helt fantastisk; det er det nemlig også udendørs. Her har I en stor terrasse, der er åben og delvist afskærmet, hvor I kan tilbringe og nyde de varme og solrige dage på jeres ferie. Både havemøbler og liggestole står til rådighed for jer på terrassen, så I kan finde jer godt til rette på en god plads med noget koldt at drikke.

Mens I slapper af og nyder ferien fra terrassen, kan børnene lege i haven, hvor der både er en sandkasse og et gyngestativ til dem. Som dagen lakker mod enden, kan I samle alle feriegæster på terrassen og sammen nyde en lækker middag, som I kan lave på sommerhusets gasgrill.

Når I skal købe ind til grillmiddagen, kan I gøre det hos supermarkederne og specialbutikkerne i Blåvand – jeres nærmeste indkøbsmulighed ligger 1,1 kilometer fra feriehuset. Desuden har I blot 1,6 kilometer til Vesterhavet, som I kan besøge på alle tider af året, uanset vejret.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60368

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein wunderschönes Ferienhaus das nichts vermissen lässt. Besonders ist uns aufgefallen wie ruhig es ist. Selbst wenn man in der Küche die Spülmaschine ausgeräumt hat, hat man das in den anliegenden Schlafzimmern kaum gehört. Ebenso wenn man im Wohnzimmer erzählt hat.
Es war zu der Zeit jetzt im Februar draußen sehr windig. Drinnen hat man das nicht gehört. Das spricht für super Dichtungen an Fenstern und Türen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr ruhige Lage, nicht einsehbare Terrasse perfekt möbliert mit Loungeecke,Liegen, Tischen und Stühlen. Aussenwhirlpool und Aussendusche sehr angenehm. Gasgrill sauber und gepflegt. Voll ausgestattete Küche, schöne Badezimmer. Anordnung der Schlafzimmer ist sehr gut. Der große Aktivitätsraum lässt keine Wünsche offen. Alles technisch auf dem neusten Stand dadurch niedrige Energiekosten! Wir würden das Haus wieder buchen!

DE
D.
sagde , Deutschland

Es war alles super. Herzlichen Dank

Se flere anmeldelser


Soverum:5
Bolig-/Grundareal:215 / 2.700
Byggeår:2022

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

5 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, Bordtennis, klinker med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, Ladestik til el-bil, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...