Centralt og hyggeligt rækkehus til 5 personer tæt på Vesterhavet

3
icon
icon
icon

Fyrvej 26 hus 12, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60369
5 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

I dette skønne feriehus får I en ferie, I sent vil glemme. Sommerhuset har sengepladser til 5 personer, og derfor er der plads til hele familien. Med kun 500 meter til det brusende Vesterhav er stranden ikke lang væk, hvilket også gælder for centrum af Blåvand. I centret finder I en legeplads til børnene samt vaskemaskine og tørretumbler, så I kan vaske tøj på ferien.

Hygge ved brændeovnen og sol hele dagen

Sommerhuset byder både på et praktisk og funktionelt køkken, hvor I kan tilberede jeres livretter, og med adgang til en rummelig stue kan I virkelig nyde den dejlige brændeovn i de sene aftentimer. Derudover er de 5 sengepladser, der er fordelt på 3 soveværelser, hvor I kan sove trygt og godt efter en lang dags aktiviteter.

Vil I hellere dase på sofaen med en god bog eller med en film, er der gratis internet i feriehuset, så I kan streame jeres yndlingsfilm og -serier. Vil I derimod hellere nyde lidt radio, er der også mulighed for det, eventuelt imens I spiller et hyggeligt brætspil.

Sydvendt terrasse med solvogne

Med den sydvendte terrasse kan I nyde solens stråler hele dagen, og får I lyst til at slikke sol, kan I benytte feriehusets solvogne. Vil I hellere sidde under parasollen ved terrassebordet og nyde en god frokost, er dette så sandelig også muligt. Terrassen er delvist lukket af, så I har mulighed for at komme jeres naboer ved og derigennem skabe nye bekendtskaber.

Den vestjyske natur og Blåvands bymidte

Selvom feriehuset er hyggeligt, må I ikke gå glip af den smukke natur, der ligger lige uden for døren. Med en rask gåtur er I hurtigt nede ved stranden, hvor I har rig mulighed for at samle rav og se på de smukke og levende bølger, der kan forekomme. Går I blot en tur rundt i sommerhusområdet, vil I kunne støde ind i både kronvildt og råvildt, som bor iblandt gæsterne her ved Blåvand.

Vil I hellere hygge jer nede i Blåvand centrum, kan I med lethed dette. Byen tilbyder charme og variation i forhold til hvilket humør, I er i. Her kan I både shoppe, gå på restaurant eller more jer blandt venner på byens Biergarten, der tilbyder både dans og musik.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60369

DE
D.
sagde , Deutschland

Modern und sympathisch eingerichtetes Reihenhaus.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus befindet sich in einer guten Lage von wo man sowohl Einkaufsmöglichkeiten als auch den Strand gut zu Fuß erreichen kann. Das Haus ist sehr gemütlich eingerichtet und hat alles was man braucht. Das Bad hat leider kein Fenster und wirkt dunkel, erfüllt aber sein zweck und hat eine schöne große Dusche. Die Terrasse lädt zum grillen und entspannen ein.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ferienhaus bietet alles, was man für einen entspannten Urlaub braucht. Wir haben uns sehr wohl gefühlt und werden das Haus auch ein weiteres mal buchen.
Das Haus ist auch mit eingeschränkter Mobilität gut zu erreichen.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:65 / 200
Renoveret / Byggeår:2018 / 1984

Køkken:

Køleskab, fryser (31 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Pejseindsats, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, klinker i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...