Femstjernet feriehus med udespa, udesauna og udebruser i Blåvand

5.5
icon
icon
icon
icon
icon
icon

Grønnevej 17, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60371
10 pers.
Antal personer
750 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
6 pers.
Udendørs spa
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Er I på udkig efter et Feriehus, hvor alt bare spiller til jeres næste ferie, så er dette feriehus på Grønnevej 17 i Blåvand det oplagte sommerhus til jeres næste ferie. Sommerhuset, der er bygget i 2022, har plads til op til 10 personer og 2 hunde – så hvis I skal afsted med mange venner eller andre familier, er det oplagt at vælge dette sommerhus. Det femstjernede feriehus har en god beliggenhed i Blåvand og byder på både udespa, udesauna og udebruser. Har I en el-bil, kan den oplades ved sommerhuset.

Dejligt udeområde med udespa, udesauna og udebruser

Sommerhuset på Grønnevej 17 ligger på en grund, der er 1.500 kvadratmeter stor. På grunden har I et helt fantastisk udeområde, hvor sommerhusets højdepunkter er at finde. Her finder I et wellness-område med udespa, udesauna og udebruser, hvor I kan få slappet fuldstændig af i skønne omgivelser.

I har også havemøbler, liggestole og en grill til rådighed på terrassen, så I kan få mest muligt ud af de solrige feriedage. På de lune ferieaftener kan I samles på terrassen til en lækker grillmiddag – og skulle I mangle de sidste småting til grillen, kan I hurtigt få det købt ved jeres nærmeste indkøbsmulighed, der ligger kun 500 meter væk.

På sommerhusets grund er der også masser af plads til børnene og hundene, der kan løbe rundt og lege i mange timer. Til børnene er der desuden også et gyngestativ i haven, hvor de kan gynge, mens de voksne slapper af på terrassen.

Rummelig indretning med plads til alle 

Sommerhuset på Grønnevej 17 er 182 kvadratmeter stort, og her er der god plads til alle 10 feriegæster. Feriehuset er indrettet med 5 gode soveværelser, hvor 3 af soveværelserne er indrettet med dobbeltseng, og de resterende 2 er indrettet med enkeltsenge. Desuden er der 2 badeværelser i sommerhuset, der begge er udstyret med gulvvarme – dermed slipper I både for kø og kolde fødder fra morgenstunden.

I sommerhusets alrum kan I samles til hyggelige feriestunder med gode film, sjove spil og madlavning. Når I har lavet mad i køkkenet, skal I ikke bekymre jer om opvasken, for den klarer opvaskemaskinen selvfølgelig.

Der er også mulighed for sjove og hyggelige stunder omkring sommerhusets billardbord. I kan blandt andet arrangere en aften, hvor I afholder en turnering for at finde feriens billardmester – husk masser af kolde drikkevarer og snacks for at fuldende aftenen.

Skøn beliggenhed i Blåvand

Når I har ferieadresse på Grønnevej 17, kommer I til at bo på en skøn beliggenhed i Blåvand. Herfra har I hverken langt til centrum af Blåvand, indkøbsmuligheder eller stranden. I har faktisk kun 750 meter til de smukke sandstrande, der indbyder til lange gåture, og det brusende Vesterhav, der inviterer til friske dukkerter om sommeren.

I Blåvand har I mulighed for at købe ind i byens supermarkeder og specialbutikker. I kan også selv slippe for at lave mad og i stedet tage ud at spise hos byens hyggelige spisesteder.

Blåvand byder også på gode ferieoplever for hele familien. I kan blandt andet besøge det vestligste punkt i Danmark, Blåvandshuk Fyr, eller I kan tage en tur til Blåvand Zoo. Der er mange gode muligheder i Blåvand.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60371

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein traumhaftes Haus mit viel Platz für einen tollen Urlaub. Sowohl innen wie auch außen gibt es genügend Fläche und Möglichkeiten um den Urlaub zu genießen. Zustand des Hauses ist top und die Lage wirklich sehr ruhig und trotzdem nah um Blavand zu Fuß zu erreichen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Liegt schön abseits mit einem schönen Ausblick in die Natur.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes zentral gelegenes Ferienhaus. Der Aktivitätenraum ist einfach schön und die Sauna und der Wirpool waren ein Traum.
Wir waren mit 8 Personen da und wir hatten genug Platz.
Die Küche ist gut ausgestattet.

Se flere anmeldelser


Soverum:5
Bolig-/Grundareal:182 / 1.500
Byggeår:2022

Køkken:

Køleskab, fryser (160 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Udesauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, Ladestik til el-bil, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...