Fantastisk sommerhus med swimmingpool, udespa og sauna

5.5
icon
icon
icon
icon
icon
icon

Sønder-Vasevej 40, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60373
8 pers.
Antal personer
350 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
ca. 19
Swimmingpool
5 pers.
Udendørs spa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Skal der ikke mangle noget på jeres næste ferie, så bør I tage et kig på dette fantastiske sommerhus i Blåvand. Sommerhuset på Sønder-Vasevej 40, der er bygget i 2022, har noget for enhver, og her vil I både kunne være aktive og slappe af. Her er der nemlig både swimmingpool, udespa og sauna. Desuden har sommerhuset en skøn beliggenhed i Blåvand, hvor der kun er 350 meter til stranden og 300 meter til nærmeste indkøbsmulighed. Er I kørende i el-bilen, er der mulighed for at lade den op i sommerhusets el-stik.

Nyd ferien i swimmingpool, udespa og sauna

I sommerhuset på Sønder-Vasevej 40 er der rig mulighed for, at I kan få slappet fuldstændig af på jeres ferie. På terrassen står der en lækker udespa klar til jer, hvor I kan komme helt ned i gear i det varme, boblende vand. Desuden har I også en sauna i sommerhusets poolrum.

Poolrummet byder naturligvis også på en swimmingpool. Her kan feriens vandhunde bade, svømme og lege i den 18 kvadratmeter store swimmingpool i timevis.

Lys og moderne indretning med brændeovn og billard

Når I træder inden for i sommerhuset, bliver I straks mødt af denne lyse og moderne indretning, som danner rammerne for jeres ferie. Her vil alrummet uden tvivl blive jeres store samlingspunkt, hvor I kan være sammen om madlavning, billard, spil og film. Brændeovnen sørger for, at feriestemningen er helt i top. I alle opholdsrum i sommerhuset kan I høre Spotify, og når I skal se tv, har I den store tv-pakke til rådighed.

I sommerhuset finder I 4 gode soveværelser, der alle er indrettet med dobbeltsenge, hvor I kan få jeres skønhedssøvn om natten. Om morgenen er der ingen risiko for at stå i kø til badeværelset – her har I nemlig hele 4 badeværelser, der alle har gulvvarme. Der er desuden gulvvarme i både stue og soveværelser.

Stor terrasse med udespa, udebruser og varmelamper

Sommerhuset har en stor terrasse, der er delvist afskærmet og overdækket, hvor I kan tilbringe feriens varme og solrige feriedage. Her er der en udebruser, I kan skylle jer under, inden I hopper en tur i den varme udespa.

På terrassen har I desuden havemøbler, liggestole og en gasgrill til rådighed, så I kan få mest muligt ud af jeres tid på terrassen. Under den overdækkede del af terrassen er der også varmelamper, så I kan tilbringe aftenerne på terrassen i godt selskab og eventuelt med et glas vin til.

Skøn beliggenhed i Blåvand med 350 meter til stranden

Det er ikke kun selve sommerhuset, der er skønt, men det er beliggenheden også. Med kun 350 meter til stranden og Vesterhavet tager det jer ikke mange minutter til fods at nå til de smukke strande og brusende bølger.

Desuden har I også kun 300 meter til jeres nærmeste indkøbsmulighed. I Blåvand kan I købe ind hos flere forskellige supermarkeder og specialbutikker. Desuden er der hyggelige spisesteder i byen, som I kan besøge, hvis I selv vil slippe for at lave mad.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60373

DE
D.
sagde , Deutschland

Lage optimal zwischen Strand und Blåvand, alles ist mit einem kurzen Spaziergang zu erreichen.
Wellness Ausstattung mit Whirlpool, Innenpool, Sauna und Dampfbad hervorragend!
Die Betten sind sehr bequem
Die Angabe von 4 Bädern kann missverstanden werden. Es gibt 3 Bäder sowie eine Dusche im Poolbereich.

DE
D.
sagde , Deutschland

Modernes, gut ausgestattetes Ferienhaus in zentraler Lage in Blåvand. Kurze Wege zum Stran und zum Einkaufen. Schöner Poolbereich mit Sauna und große Terrasse mit Whirlpool. Insgesamt problemlos für 8 Personen nutzbar.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein schönes, großzügiges Ferienhaus mit geräumigen Zimmern und in guter Lage. Whirlpool und Sauna sorgen nach einem Strandtag in den kalten Monaten für Aufwärmung und Entspannung. Der Pool bietet viel Platz und Spaß auch für kleine Gäste.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:215 / 1.510
Byggeår:2022

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

4 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, klinker med gulvarme i stue, klinker med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, Dampkabine, Ladestik til el-bil, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...