Centralt beliggende feriehus med saltvandspool, sauna & ladestander

5.5
icon
icon
icon
icon
icon
icon

Vandflodvej 10B, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60374
8 pers.
Antal personer
1700 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
ca. 20
Swimmingpool
6 pers.
Udendørs spa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

Er I på udkig efter et attraktivt og moderne feriehus, hvor I kan tilbringe en uforglemmelig ferie med wellness i sauna, dampbad og saltvandspool, så er det 5+- stjernede feriehus på Vandflodvej 10B det rette for jer. Med et boligareal på 215 kvadratmeter byder den på masser af højdepunkter samt plads til 8 personer. Feriehuset er endda udstyret med ladestander til elbiler.

Rummelig og moderne indretning med plads til samvær

I sommerhuset bliver I budt velkommen i lyse, åbne lokaler, hvor samvær er prioriteret højt. Det rummelige køkkenalrum med stue og køkken i ét danner den perfekte ramme om familiehygge eller hyggelige aftenener med venner. Tilbered et lækkert måltid mad i det veludstyrede køkken, mens resten af familien hygger i sofaen med en god film. For ekstra komfort kan I tænde op i brændeovnen og afslutte aftenen med et glas vin i skæret fra pejsen – køkkenet er udstyret med vinkøleskab, så I altid kan have en kølig flaske liggende.

Sommerhuset er udstyret med 4 gode soveværelser. Som et ekstra plus er der indrettet et rum med et skrivebord, så det er muligt at arbejde eller tegne. Rummet er også udstyrret med et TV, så der er god underholdning for familiens børn.

Her skal I ikke frygte kø til badeværelset om morgenen, da der her er 2 badeværelser – begge udstyret med gulvvarme. Feriehuset er udstyret med et ventilationssystem, der sørger for behageligt indeklima, samt gulvvarme i hele huset, så I altid har lune fødder i vinterhalvåret.

Wellness for krop og sjæl i sauna, dampkabine, udespa og pool

Nogle elsker varme – andre foretrækker det hellere lidt køligere. Her er der mange muligheder for afslapning, og der er bestemt noget for alle.

Bliv varmet igennem i saunaen, få sved på panden i dampkabinen eller hop i det udendørs spabad, hvor I kan nyde det varme vand under åben himmel.
For de vandglade er her også saltvandspool, hvor vandhunde rigtigt kan boltre sig.

Central beliggenhed med skønt udendørsområde

Den delvist overdækkede terrasse rummer mange muligheder for rekreative aktiviteter. De komfortable havemøbler og de behagelige liggestole inviterer på afslapning hele dagen – og ud på aftenen. Terrassen er udstyret med en gasgrill, så I kan tilberede saftige bøffer og sprøde grøntsager under åben himmel. Selv på kølige aftener kan terrassen benyttes, da der her er installeret en terrassevarmer, så I kan fortsætte hyggen med et spil kort eller hyggelig snak.

Er I de heldige ejere af en elbil, har I her også fundet det rette hus for jer. Feriehuset er nemlig udstyret med en ladestander til elbiler, så I hurtigt og nemt kan oplade jeres køretøj.

Efter en kort gåtur på 600 meter står I direkte i centrum af Blåvand. Med et stort udvalg af butikker, restauranter og attraktioner kan I bruge mange timer på shopping og hyggeligt samvær. For at udforske de vidtstrakte klitter og Vesterhavet behøver I kun gå små 1700 meter. En dejlig gåtur på den kilometerlange sandstrand er afslappende i al slags vejr.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60374

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist nahezu Perfekt, man fühlt sich sofort sehr wohl und herzlich willkommen. Esmark als Anbieter lässt keine Wünsche offen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes Ferienhaus für ca. 8 Personen mit einem tollen Innenpool und Außen Whirlpool. Geschmackvoll und zweckmäßig eingerichtet, insbesondere ist die Schrankkapazität in den Schlafzimmern vorbildlich und die Betten sind prima.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus hat alles, was man zu einem perfekten Dänemark Urlaub braucht, um sich wohl zu fühlen. Der großzügige Pool, die Saunen und der Whirlpool, Entspannung pur.
Das Haus ist sehr modern und schick gestaltet, auch die Schlafzimmer sind sehr großzügig.
Alle Details sind aufeinander abgestimmt.
Die Lage ist ebenfalls perfekt, man erreicht im wenigen Gehminuten den Ortskern und Einkaufsmöglichkeiten.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:215 / 1.836
Byggeår:2022

Køkken:

Køleskab, fryser (70 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Pejseindsats, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, klinker med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, Dampkabine, Ladestik til el-bil, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...