Lækkert sommerhus med spabad og sauna i Blåvand

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Lommen 11, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60378
8 pers.
Antal personer
1500 m.
Nærmeste strand
2300 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
5 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Vil du og din familie på en skøn ferie i Blåvand? Så tag et kig på dette lækre sommerhus, der ligger på Lommen 11 i Blåvand! Det lækre sommerhus, der er renoveret i 2022, byder inden for til en skøn ferie, hvor der er masser af afslapning på programmet i spabad og sauna. Desuden har I også mulighed for masser af underholdende timer omkring sommerhusets billard- og bordtennisbord. Kører I til sommerhuset i elbil, kan I lade den op i sommerhusets el-stik.

Lys og hyggelig indretning med billard, bordtennis, spabad og sauna

I sommerhuset vil I opleve en lys og hyggelig indretning, hvor I straks vil føle jer hjemme. I det 148 kvadratmeter store sommerhus kan feriens 8 gæster fordele sig på de 4 soveværelser, hvoraf 3 af indrettet med dobbeltsenge, mens det fjerde er indrettet med 2 enkeltsenge.

I sommerhuset er der 1 badeværelse med gulvvarme samt 1 gæstetoilet. På badeværelset står der også et lækkert spabad klar til jer, hvor I virkelig kan få slappet af i det varme, boblende vand. Desuden byder sommerhuset også på en sauna, hvor der er mulighed for endnu mere afslapning på ferien.

Udover masser af afslapning er der i sommerhuset også mulighed for masser af underholdning. Her er der nemlig både mulighed for at spille billard og bordtennis, og det vil I utvivlsomt kunne få mange sjove timer til at gå med. Og hvorfor ikke arrangere en sjov og hyggelig aften med en turnering eller to?

Dejligt udeområde med terrasse, sandkasse, gynge og fodboldmål

Sommerhuset er beliggenhed på en grund, der er mere end 2.500 kvadratmeter stor, og her er der masser af plads, som både store og små kan boltre sig på under jeres ferie i Blåvand.

På udeområdet er der tænkt på feriens yngste gæster, da der både er et gyngestativ og en sandkasse, som de kan få glæde af på ferien. Desuden er der også fodboldmål, hvor I kan spille en fodboldkamp eller to i løbet af ferien – hvem udgør mon feriens bedste fodboldhold?

Til de af jer, der hellere vil slappe af, kan I søge mod sommerhusets terrasse, der er delvist overdækket. Her har I havemøbler og liggestole til rådighed, som I kan finde jer til rette i og slappe af, mens børnene leger i haven. Om aftenen kan I stege nogle lækre bøffer på grillen, som I kan nyde med et godt glas vin til.

Besøg det skønne Vesterhav

Fra sommerhuset har I kun 1,5 kilometer til stranden og det skønne Vesterhav, som er værd at besøge på alle tider af året, uanset hvordan vind og vejr arter sig. Om sommeren er det fantastisk med en kølende dukkert i havet, mens en gåtur langs stranden er skøn, selv når vinden blæser.

I har desuden cirka 2,3 kilometer til jeres nærmeste indkøbsmulighed. I Blåvand er der flere supermarkeder og specialbutikker, I kan klare jeres ferieindkøb hos. Derudover er der også en række hyggelige spisesteder, som I kan slå et smut forbi, når I selv vil slippe for madlavningen.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60378

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist ein wirkliches tolles Haus! Wir haben uns sehr wohlgefühlt. Wir waren sechs Erwachsene und zwei Kinder, es war perfekt. Eine super Aufteilung, geräumig, aber sehr kommunikativ. Toller Kamin. Die Küche ist hervorragend ausgestattet, sehr großer Kühlschrank und top Küchengeräte. Gemütliche Couch & Sessel, genügend Platz für Alle! Die Betten sind bequem und es gibt ausreichend Stauraum. Highlight ist der Billardtisch. Wir würden das Haus absolut weiterempfehlen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes angelegtes Grundstück. Das Haus ist mit viel liebe eingerichtet.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes, gepflegtes Ferienhaus auf einen großen Grundstück in ruhiger Lage.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:148 / 2.534
Renoveret / Byggeår:2022 / 1990

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Standvandsspa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Billard, Bordtennis, Trægulv med gulvarme i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, carport, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...