Firestjernet sommerhus med vildmarksbad og udebruser i Blåvand

4
icon
icon
icon
icon

Nordslugen 30, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60382
8 pers.
Antal personer
600 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
6 pers.
Vildmarksbad
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Kun 600 meter fra Vesterhavet og de smukke, hvide sandstrande ligger dette skønne sommerhus på Nordslugen 30. Dette sommerhus, der er renoveret i 2022, byder inden for til en dejlig ferie ved Vesterhavet, hvor der er masser af afslapning på programmet i vildmarksbadet. Med plads til 8 personer er det en oplagt ferieadresse for én stor eller 2 små familier.

Afslapning i det fri i vildmarksbadet

På jeres ferie i sommerhuset på Nordslugen 30 i Blåvand venter jer masser af afslapning i det fri. Her har I nemlig et skønt vildmarksbad, der byder på afslappende stunder under åben himmel. Det er simpelthen fantastisk at sidde i det varme vand og slappe fuldstændig af – især under aftenens stjernehimmel.

Udover vildmarksbadet er der også mulighed for at slappe af på terrassen. Her er der havemøbler og liggestole til jer, så I kan sætte jer godt til rette med en spændende bog på en god plads i solen – og jer, der foretrækker skygge, kan sætte jer ind under den overdækkede del af terrassen. Om aftenen kan I tænde op i grillen og samles til en lækker grillmiddag med gode bøffer og vin på terrassen.

Udendørs har I desuden en udebruser, som I kan skylle jer under inden en tur i vildmarksbadet eller efter en tur ved stranden for at skylle sandet af tæerne.

Hyggelige feriestunder foran brændeovnen

I sommerhuset på Nordslugen 30 venter jer også mange hyggelige feriestunder for hele ferieflokken. I stuen kan I tænde op i brændeovnen, der med sin knitren og varme sørger for at holde hyggen og temperaturen i top – både når der er madlavning, spil og film på programmet.

Det 126 kvadratmeter store sommerhuset, der er renoveret i 2022, rummer 4 gode soveværelser. 3 af soveværelserne er indrettet med dobbeltsenge, mens det fjerde soveværelse er indrettet med en etageseng. Derudover rummer sommerhuset 1 badeværelse.

I køkkenet har I en opvaskemaskine til rådighed, så I ikke skal bruge en masse tid på opvask efter madlavningen. Desuden byder sommerhuset på en energivenlig varmepumpe, så I kan have et godt indeklima med behagelige temperaturer på ferien.

Skøn beliggenhed kun 600 meter fra stranden

Fra jeres ferieadresse på Nordslugen 30 har I ikke langt til det smukke Vesterhav. Med en distance på blot 600 meter vil det ikke tage jer lang tid at nå til de smukke blå bølger og brede sandstrande. Uanset vejret er en tur til Vesterhavet det hele værd.

Feriehuset er desuden beliggende cirka 3 kilometer fra centrum af Blåvand, hvor I finder en række indkøbsmuligheder i form af supermarkeder og specialbutikker. I Blåvand er der også hyggelige spisesteder, I kan besøge, når I hellere vil spise ude i stedet for selv at stå med madlavningen.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60382

DE
D.
sagde , Deutschland

Das perfekte Ferienhaus für jemanden der Ruhe sucht. Das Haus liegt am Ende des Weges,morgens sieht man Rehe und andere Tiere.Die Landschaft ,in der das Haus eingebettet ist , erinnert an die Steppe Amerikas.
Das Haus eignet sich perfekt für ein Ehepaar, auch mit Kind.Da es nur ein Badezimmer und keine zusätzliche Toilette gibt würden wir das Haus nicht mit einem weiter Paar mieten.

DE
D.
sagde , Deutschland

Es waren die besten Betten die wir je hatten . Die Möbel waren gemütlich und das Sofa war nicht durch gesessen . Das Haus verfügt über genügend Platz . Man fühlt sich fast wie Zuhause und unsere Enkelkinder wollten für immer da wohnen .

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus haben wir optisch äußerlich als sehr ursprünglich und einfach gehalten wahrgenommen.
Die inneren Werte sind dem gegenüber eine echte Überraschung.
Im Grunde ein kleiner Bernstein den man erst auf den zweiten Blick zu würdigen weis.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:126 / 400
Renoveret / Byggeår:2022 / 1979

Køkken:

Køleskab, fryser (65 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Vildmarksbad, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...