10-personers sommerhus i Blåvand med spa, sauna og pool

4
icon
icon
icon
icon

Kollemarken 67, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60385
10 pers.
Antal personer
900 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
ca. 18
Swimmingpool
6 pers.
Udendørs spa
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Charmerende 10-personers sommerhus i Blåvand med adressen Kollemarken 67. Sommerhuset blev renoveret i 2022, og der er derfor styr på detaljerne. Desuden indbyder sommerhuset til lidt ekstra velvære og luksus i form af både udespa, indespa, sauna og ikke mindst en swimmingpool til fri benyttelse.

Feriehuset har både en luft til luft og en luft til vand varmepumpe.

Bordfodbold, airhockey og familiehygge foran brændeovn  

Dette charmerende sommerhus emmer af feriestemning og hygge. Sommerhusets store vinduespartier skaber et skønt lysindfald, og brændeovnen i stuen øger hyggen til næste niveau. Her kan hele familien samles til en film eller serie, når en god dag afsluttes. Der er selvfølgelig også trådløst internet. I sommerhuset finder I desuden også bordfodbold og airhockey, som med sikkerhed vil glæde familiens børn. 

Sommerhus med 2 badeværelser og pusleplads

Derudover har sommerhuset 2 badeværelser, så hvis I er 2 familier afsted på ferie, kan hver familie have deres eget badeværelse. Begge badeværelser er selvfølgelig med gulvvarme, så I undgår at få kolde fødder. Varmepumpen sørger desuden for behagelige temperaturer til lave omkostninger. Der er desuden en pusleplads i bryggerset.

Spa ude og inde, sauna og indendørsswimmingpool

Ydermere har sommerhuset både spa, sauna og swimmingpool. Nyd de masserende bobler fra spaen, mens du kigger på børnene, der leger i swimmingpoolen. Du kan også tage et par baner om morgenen, inden resten af familien er stået op. Ellers kan du benytte saunaen og rigtigt mærke følelsen af ferie og afslapning. Også ude på terrassen er der en spa til 5 personer, hvor i kan nyde de varme bobler under åben himmel. Vi lover næsten med garanti, at i får ladt dine batterier op, inden ferien er ovre.

Have med legetårn, rutsjebane og gyngestativ

Udenfor omgiver terrassen sommerhuset, og her kan I nyde solen i diverse havemøbler og liggestole. Læn dig tilbage i din valgte liggestol med et godt glas vin i hånden, mens du ser på børnene, der leger i haven. Her er der både et legetårn med rutsjebane og et gyngestativ. I kan også hive grillen frem og tilberede et lækkert måltid.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60385

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes, liebevoll eingerichtetes Ferienhaus. Sehr gute Ausstattung. Vor allem für Familien mit Kindern sehr zu empfehlen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus war sehr schön. Alles war sehr sauber.

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist ein wirklich sehr schönes und großartig ausgestattetes Ferienhaus. Die Lage ist auch schön, fussläufig zum Ort.
Wir waren mit 6 Personen da, da wurde es morgens dann eng in den Bädern, weil die Bäder sehr klein sind.
Sonst aber alles top.

Se flere anmeldelser


Soverum:5
Bolig-/Grundareal:180 / 1.503
Renoveret / Byggeår:2022 / 1988

Køkken:

Køleskab, fryser (58 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...