Hyggeligt sommerhus med sauna kun 200 meter fra stranden

5
icon
icon
icon
icon
icon

Klitvej 7, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60392
8 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
1800 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Kun 200 meter fra stranden og det smukke Vesterhav venter jer dette hyggelige sommerhus. I sommerhuset på Klitvej 7 i Blåvand, der er nyrenoveret i 2022, kan op til 8 personer holde en dejlig ferie sammen. Det lyse og rummelige feriehus byder også på masser af afslapning i saunaen.

Lys indretning med sauna

Når I træder inden for i sommerhuset på Klitvej 7, vil I blive budt velkommen af den lyse indretning, der kommer til at danne rammen om jeres ferie i Blåvand. Her er der ingen tvivl om, at I straks vil føle jer godt tilpas.

I det nyrenoverede (2022) sommerhus er der 3 soveværelser, og de resterende 2 sovepladser er på sovesofaen på 1. sal. I sommerhuset er der hele 2 badeværelser, så I slipper for at bekymre jer om kø fra morgenstunden. På det ene af badeværelserne finder I saunaen, der inviterer til varme, afslappende stunder, hvor I kan komme helt ned i gear på ferien.

Sommerhuset byder på hele 2 opholdsrum, hvor I kan samles til hyggelige feriestunder for hele familien. Både i opholdsrummet i stueplan og i opholdrummet på førstesalen er der en brændeovn, der sørger for at fuldende feriestemningen og sprede dejlig varme.

Udover varmen fra brændeovnene har I også en varmepumpe i sommerhuset, som på energivenlig vis sørger for et godt indeklima i feriehuset. Desuden er feriehuset udstyret med gode praktiske faciliteter i form af opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler, der hjælper med det praktiske husarbejde.

Åben terrasse og kun 200 meter til stranden

Udendørs har I en skøn, åben terrasse, som I kan tilbringe feriens solrige og varme dage på. Her står også både havemøbler og liggestole til rådighed for jer, så I kan finde jer godt til rette på en dejlig plads i solen. Mens I slapper af i solen på terrassen, kan I høre lyden af brændingen i baggrunden.

Som timerne går, og dagen lakker mod enden, kan I gøre klar til aftenens middag, som I kan tilberede på gasgrillen på terrassen. Efter grillmiddagen kan I gå en tur til stranden, der ligger blot 200 meter væk, for at opleve en smuk solnedgang.

Skønne ferieoplevelser i Blåvand

Blåvand er et dejligt ferieområde, hvor der venter jer mange skønne ferieoplevelser. Ikke langt fra sommerhuset på Klitvej 7 ligger Blåvandshuk Fyr, som er Danmarks vestligste punkt, og hvor I fra toppen kan opleve en fantastisk udsigt over området. Fra sommerhuset kan I faktisk se til fyret.

Derudover er der også udflugtspunkter såsom Tirpitz-museet og Blåvand Zoo i området, som I kan besøge på jeres ferie.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60392

DE
D.
sagde , Deutschland

Alles top und sehr herzlich und professionell!

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes Haus, großräumig, modern und mit jedem Comfort. Die Einrichtung ist sehr gemütlich und man fühlt sich sofort geborgen und zu Hause angekommen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schön und sehr geräumig für 6 Personen + ein Schlafsofa im Wohnbereich.
Großzügige Ausstattung auch um das Haus herum.
Geräumig genug um mit Besuchern oder Nachbarn zu feiern.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:190 / 2.504
Renoveret / Byggeår:2022 / 1938

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Dobbelt Sovesofaer

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker i stue, trælaminat Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, garage, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...