Femstjernet sommerhus med pool, udespa, dampbad og billard

5
icon
icon
icon
icon
icon

Karl Postsvej 9B, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60395
10 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
700 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
ca. 19
Swimmingpool
6 pers.
Udendørs spa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Leder I efter et sommerhus, hvor I kan holde en ferie, der både byder på afslapning og underholdning? Så er sommerhuset på Karl Postsvej 9B et oplagt valg! I det femstjernede sommerhus, der dels er gennemgående nyrenoveret, dels nybygget i 2022, kan op til 10 personer og 1 hund holde en skøn ferie i Blåvand. Sommerhuset byder både på pool, udespa, dampbad og aktivitetsrum med billard, så her er der virkelig noget for enhver smag. Derudover har feriehuset en skøn beliggenhed med 1 kilometer til stranden og 700 meter til nærmeste indkøbsmulighed.

Dejligt udeområde med udespa

Sommerhuset på Karl Postsvej 9B er beliggende på en grund, der er mere end 1.700 kvadratmeter stor, og her venter jer et skønt udeområde, hvor I virkelig kan nyde de solrige og varme dage af jeres ferie.

Udendørs venter jer et af sommerhusets absolutte højdepunkter; udespaen. Her kan I sætte jer godt til rette i det varme, boblende vand og nyde masser af afslapning under åben himmel. Udover udespa venter jer også en skøn, åben terrasse, hvor I har både havemøbler, liggestole og en grill til rådighed. Find jer en god plads i solen og læn jer tilbage, mens I nyder ferien, varmen og lyden af fuglefløjt i baggrunden. Om aftenen kan I tænde op i grillen og tilberede en lækker grillmiddag.

Sjov i pool og aktivitetsrum med billard

Indendørs byder sommerhuset også på flere højdepunkter. Først og fremmest er der den 22 kvadratmeter store og 1,55m dybe pool, som uden tvivl bliver et kæmpe hit blandt feriens vandhunde, der kan lege og bade i vandet i timevis. Er I mere til wellness, kan I læne jer tilbage i sommerhusets dampbad, og få løsnet godt op i krop og sjæl.

Udover swimmingpoolen er der også et aktivitetsrum i sommerhuset. Aktivitetsrummet er at finde på sommerhusets førstesal, og her har I mulighed for at spille billard. I aktivitetsrummet er der tæppe på gulvet for at dæmpe for støj.

På sommerhusets 207 kvadratmeter finder I desuden 5 soveværelser, der er indrettet med en dobbeltseng hver. Derudover er der hele 6 badeværelser, så I slipper for at stå i kø fra morgenstunden. I hele feriehuset er der gulvvarme, så I undgår kolde fødder.

Skøn beliggenhed i Blåvand

Når I holder ferie i sommerhuset på Karl Postsvej 9B, bor I på en skøn beliggenhed i Blåvand, hvor I ikke har langt til hverken strand eller by. Fra sommerhuset er der 1 kilometer til Vesterhavet, og I vil hurtigt kunne nå frem til de smukke sandstrande og blå bølger.

Desuden er der kun 700 meter til jeres nærmeste indkøbsmulighed. I Blåvand har I mulighed for at købe ind hos byens supermarkeder og specialbutikker. I kan også slippe for selv at stå med madlavningen og i stedet slå et smut forbi byens hyggelige spisesteder.

I Blåvand er der også flere skønne udflugtspunkter, I kan tage ud at opleve. I kan blandt andet besøge Blåvandshuk Fyr, der er Danmarks vestligste punkt, og hvor I fra toppen kan opleve en fantastisk udsigt. Ellers er der også udflugtspunkter såsom Blåvand Zoo og Tirpitz-museet, som I kan besøge.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60395

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist sehr gemütlich und modern eingerichtet. Sehr vorteilhaft ist,das jedes Zimmer ein eigenes Bad hat. Der tolle Pool wurde von uns viel genutzt. Am großen urigen Holztisch haben wir gemütliche Stunden ,ob gemeinsames Essen oder lustige Spieleabende verlebt. Die Außenanlage ist naturverbunden,und wir wurden oft von Eichhörnchen und Rotwild besucht. Es war ein sehr schöner Urlaub in diesem Ferienhaus.

DE
D.
sagde , Deutschland

Bei diesem Fereinhaus werden alle Wünsche erfüllt. Das Ferienhaus ist sehr stilvoll und gemütlich Eingerichtet. Das jedes Schlafzimmer ein eigenes Bad hat ist ebenfalls sehr angenehm. Der einzige kleine Nachteil ist das zwei Zimmer nur über den Innenhof erreichbar sind. Ansonsten gerne wieder.

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes, in 2022 umgebautes altes Bauernhaus als Ferienhaus mit 5 Schlafzimmern, alle mit separatem, eigenen Bad mit Dusche und TV, extra Toilette, Außenwhirlpool, Schwimmbad, Sauna und Dampfbad. Zum Grillen steht ein Gasgrill zur Verfügung.
Im großen Wohnraum steht ein großer FLACH-TV zur Verfügung. Je 2 Kühlschränke und Tiefkühlschränke stehen in der großen Einbauküche zur Verfügung.
Ein Hi-Fi-System für Musikgenuss CD, BluRay, DVD steht nicht zur Verfügung und müsste selbst mitgebracht werden.
Zur Zerstreuung kann man im Obergeschoss Billard spielen. Leider gibt es keinen Aufsatz, um den Tisch auch für Tischtennis zu nutzen.
Achtung, die Wassertife beträgt 1,55 m, Schwimmnudeln sind vorhanden.

Se flere anmeldelser


Soverum:5
Bolig-/Grundareal:250 / 1.743
Byggeår:2022

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler).

Bad:

5 badeværelser (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

5 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, klinker med gulvarme i stue, klinker med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, gynge, Dampkabine, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...