Firestjernet sommerhus med spa og aktivitetsrum i Blåvand

4
icon
icon
icon
icon

Fædriften 2, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60396
8 pers.
Antal personer
1200 m.
Nærmeste strand
250 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Til en ferie for op til 8 personer er dette firestjernede sommerhus et oplagt valg. I sommerhuset på Fædriften 2 i Blåvand er der noget for enhver; en spa til jer, der søger afslapning, og et aktivitetsrum med billard til de af jer, der elsker aktivitet og underholdning. I det nyrenoverede (2021) sommerhus er 1 hund også hjertelig velkommen!

Lys indretning med aktivitetsrum og spa

Når I træder ind i sommerhuset på Fædriften 2 i Blåvand, er der slet ingen tvivl om, at I straks vil føle jer godt tilpas. I sommerhuset vil I nemlig blive mødt af en lys indretning, højt til loftet og et godt lysindfald, der tilsammen skaber en helt fantastisk ferieatmosfære og ramme om jeres kommende ferie.

Det nyrenoverede (2021) sommerhus byder på noget for enhver, så om I er til afslapning eller underholdning, vil der være noget for jer her. Til de af jer, der er vilde med underholdning og aktivitet, er der et fedt aktivitetsrum, hvor I kan spille billard – måske der skal gang i en turnering i løbet af ferien?

Vil I hellere forkæle jer selv med lidt ekstra afslapning på ferien, er det på det ene af sommerhusets 2 badeværelser, det foregår. Her står der nemlig en lækker spa klar til jer, hvor I kan sætte jer godt til rette i det varme, boblende vand og bare slappe fuldstændig af.

Det store samlingspunkt i sommerhuset er alrummet, hvor køkken, stue og spiseplads ligger i åben forbindelse. Her kan I nyde hinandens selskab på ferien, selv når nogle står i køkkenet, mens andre slænger sig i sofaen. I alrummet er der både en brændeovn og gulvvarme, I kan nyde godt af. Desuden er der i sommerhuset en energivenlig varmepumpe, der sørger for et godt indeklima på jeres ferie.

Skønt udeområde med terrasse, sandkasse og gynge

Udendørs venter jer et skønt udeområde, hvor både store og små kan tilbringe feriens solrige dage. Til feriens yngste gæster er der både en sandkasse og et gyngestativ, de kan få glæde af. Mens de leger, kan I andre slappe af på terrassen, hvor der står havemøbler og liggestole klar til jer.

Om aftenen kan I tænde op i gasgrillen, som også står til jeres rådighed. Steg nogle lækre bøffer og nyd en god grillmiddag på terrassen med hele familien som afslutning på en dejlig feriedag.

Ferieoplevelser i Blåvand

Sommerhuset på Fædriften 2 ligger tæt på centrum af feriebyen Blåvand. Fra sommerhuset er der faktisk kun 250 meter til den nærmeste indkøbsmulighed. Blåvand byder både på supermarkeder og specialbutikker, I kan købe ind hos på ferien.

Når I holder ferie i Blåvand, skal I selvfølgelig også en tur til Vesterhavet. Fra sommerhuset har I 1,2 kilometer til de smukke, brede sandstrande og brusende, blå bølger. Uanset hvordan vind og vejr arter sig, er en tur til Vesterhavet det hele værd.

På jeres ferie i Blåvand kan I også tage en tur til Blåvandshuk fyr, der er det vestligste punkt i Danmark. Her kan I bestige fyrets 170 trappetrin, og når I når toppen af fyret, kan I opleve en helt fantastisk udsigt over området.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60396

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein tolles Ferienhaus. In der Nähe der Stadt gelegen, und trotzdem sehr ruhig. (Sackgasse). Das Haus ist sehr gut eingerichtet und hat einen großen Aktivitätsraum. (Billard, Dart…….

DE
D.
sagde , Deutschland

Uns hat das Haus sehr gut gefallen. Die Matratzen sind bequem, ebenso wie das Sofa. Die Lage finden wir unschlagbar, man kann alles zu Fuß erledigen. Eine fehlende Thermoskanne haben wir vor Ort gekauft. Eine Musikanlage ist nicht vorhanden, da sollte man bei Bedarf eine Box mitnehmen. Unser Highlight war der Billiard Tisch. Wir werden das Haus auf alle Fälle wieder buchen. Schade, für uns, dass es im Winter nicht buchbar ist, aber ich kann die Eigentümer verstehen

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist in einem sehr gepflegten Zustand und schön eingerichtet. Die Lage des Hauses ist super. Die Nähe zur Stadt und Bäcker ist toll. Wir hatten Sorge, das die Lautstärke daher hoch sein könnte, aber diese war unberechtigt. Man wird am Morgen von Möwen geweckt, was teilweise lästig war (kam Gott sein Dank, nicht täglich vor), aber der Frische Duft von Brötchen, lässt das Gefühl schnell schwinden.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:152 / 1.000
Renoveret / Byggeår:2021 / 1992

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, Billard, Trægulv med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...