Hyggeligt sommerhus med brændeovn til 4 personer i Blåvand

3.5
icon
icon
icon
icon

Krogsande 8, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60399
4 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
2500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Krogsande 8 i Blåvand står dette hyggelige sommerhus med brændeovn klar til op til 4 personer – et oplagt valg til den lille familie eller parret, der vil holde en ferie ved Vesterhavet. Fra sommerhuset er der blot 1 kilometer til stranden og Vesterhavet.

Lys og hyggelig indretning med brændeovn

Så snart I træder inden for i sommerhuset på Krogsande 8 i Blåvand, vil I kunne fornemme den skønne ferieatmosfære, som feriehuset byder på. Her er der en lys og hyggelig indretning samt et fantastisk lysindfald, og I vil utvivlsomt straks føle jer godt tilpas her.

Det 81 kvadratmeter store sommerhus byder på 2 skønne soveværelser, der er indrettet med henholdsvis 1 dobbeltseng og 2 enkeltsenge. Desuden er der i feriehuset 1 badeværelse med gulvvarme, så ingen af jer skal fryse fødderne fra morgenstunden.

Sommerhusets køkken, spiseplads og stue ligger i åben forbindelse og danner tilsammen alrummet, hvor I kan nyde mange hyggelige feriestunder sammen, der blandt andet kan stå på madlavning, spil og film – I kan endda streame jeres yndlingsfilm via sommerhusets Apple TV.

I alrummet sørger brændeovnen for at fuldende feriestemningen, og samtidig spreder den dejlig varme i feriehuset. Desuden har I også en energivenlig varmepumpe, der til lave omkostninger sørger for, at I har gode temperaturer i feriehuset.

Dejlig terrasse med havemøbler, liggestole og grill

Udendørs byder sommerhuset på en dejlig terrasse, der er delvist overdækket og afskærmet, som I kan nyde feriens solrige dage på. Her har I havemøbler og liggestole til rådighed, som I kan finde jer til rette i på en god plads i solen.

Om aftenen kan I tænde op i sommerhusets grill og nyde en lækker grillmiddag på terrassen som afslutning på en skøn feriedag i Blåvand.

Ferieoplevelser i Blåvand

Fra sommerhuset på Krogsande 8 har I kun 1 kilometer til Vesterhavet og de smukke sandstrande. Her kan I snuppe en dukkert i havet, gå ture langs stranden, bygge sandslotte eller blot slappe af i solen.

Udover Vesterhavet byder Blåvand også på andre skønne ferieoplevelser. I kan blandt andet besøge Blåvandshuk Fyr, der er Danmarks Vestligste punkt. Bestiger I fyrets 170 trin, vil I kunne opleve en helt fantastisk udsigt fra toppen af fyret.

I Blåvand er der forskellige supermarkeder og butikker, I kan besøge, når I skal købe ind. I kan også slippe for selv at stå for madlavningen og i stedet besøge nogle af byens hyggelige caféer og restauranter.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60399

DE
D.
sagde , Deutschland

Einfach toll

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gemütlich und hübsch eingerichtet.
Die Landschaft wunderschön, kurze Wege zum Strand.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein liebevoll eingerichtetes, gut ausgestattetes, gemütliches Ferienhaus, in dem man sich sowohl drinnen als auch draußen auf den zahlreichen Sitzgelegenheiten gerne aufhält. Die Kinder können im großen Garten Fußball auf die Tore schießen und die Ponys auf der angrenzenden Weide beobachten.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:81 / 2.776
Byggeår:1986

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, trælaminat Tæppe i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, carport, Apple TV.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...