Hyggeligt sommerhus med brændeovn til 6 personer i Blåvand

3
icon
icon
icon

Svinget 25, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60402
6 pers.
Antal personer
1500 m.
Nærmeste strand
900 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Er I på udkig efter et sommerhus til jeres næste familieferie ved Vesterhavet? Så tag et kig på dette hyggelige sommerhus i Blåvand! Det hyggelige sommerhus med brændeovn på Svinget 25 i Blåvand rummer plads til op til 6 personer – og her er jeres hund også hjerteligt velkommen til at komme med på ferie.

Hyggelig indretning med brændeovn

I sommerhuset på Svinget 25 i Blåvand er der ingen tvivl om, at I vil føle jer hjemme på jeres ferie. Sommerhuset rummer nemlig en hyggelig indretning, hvor I straks føler jer tilpas, når I ankommer.

Det 143 kvadratmeter store sommerhus byder på 3 gode soveværelser, som I kan søge mod, når det er tid til at gå til køjs. Efter en god nats søvn skal I selvfølgelig ikke stå i kø til toilettet – her er der nemlig 2 badeværelser.

I opholdsrummet kan I samles til hyggelige feriestunder med hele familien, og imens sørger brændeovnen for at fuldende feriestemningen med sin knitren og varme. Udover brændeovnen er der også en varmepumpe i feriehuset, der sørger for et godt indeklima på energivenlig vis.

Lukket terrasse til de solrige dage

Fra sommerhuset kan I træde ud på terrassen, der er lukket – dermed vil I også kunne have jeres hund med ude på terrassen. På terrassen kan I nyde de solrige feriedage, og her står der havemøbler og liggestole klar til jer, så I kan sætte jer godt til rette på en god plads i solens stråler.

Når dagen så småt går på hæld, er det tid til at gøre klar til aftensmaden. På terrassen har I en gasgrill, som I kan tilberede aftensmaden på – måske middagen står på nogle lækre bøffer, som I kan nyde med et godt glas vin til?

Ferie i Blåvand

Når I holder ferie i Blåvand, har I mange skønne ferieoplevelser i vente – både for store og små. I Blåvand kan I blandt andet besøge Blåvandshuk fyr, der er Danmarks vestligste punkt. Når I har besteget fyrets 170 trappetrin, kan I opleve en helt fantastisk udsigt.

På en ferie i Blåvand skal I selvfølgelig også besøge Vesterhavet. Fra jeres ferieadresse på Svinget 25 har I 1,5 kilometer til de smukke sandstrande og brusende bølger.

I Blåvand er der flere supermarkeder og specialbutikker, I kan besøge, når I skal klare jeres ferieindkøb – den nærmeste indkøbsmulighed ligger blot 900 meter fra feriehuset. Desuden er der også flere skønne spisesteder i byen, I kan besøge.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60402

DE
D.
sagde , Deutschland

sehr ruhiges Ferienhaus zum Wohlfühlen, sehr gute Ausstattung, eingezäuntes Grundstück (vorteilhaft für Gäste mit Hund), aufgrund der beiden Badezimmer sehr gut für mehrere Personen geeignet

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein schönes Ferienhaus, gut ausgestattet, allerdings sehr hellhörig und der Fußboden im OG knarrt sehr laut.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gemütliches ruhig gelegenes Ferienhaus. Ideal für Urlauber mit Hund.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:143 / 1.960
Byggeår:1987

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler, DVD.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, 1 Dobbelt Sovesofa

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...