Stråtækt luksushus i Blåvand i naturskønne omgivelser med pool

5.5
icon
icon
icon
icon
icon
icon

Bjergbovej 21A, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60406
8 pers.
Antal personer
2200 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
ca. 15
Swimmingpool
5 pers.
Udendørs spa
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

På en kæmpestor naturgrund i smukke omgivelser blot 500 meter fra Blåvand centrum, venter dette luksushus på at blive udforsket af jer. Dette 5+-stjernede luksushus er opført i 2022, og har et boligareal på 235 m2 fordelt på 2 etager. Her er der plads til, at 8 personer kan tilbringe en uges ferie i lækre omgivelser. Glæd jer til en tur i swimmingpoolen, eller et slag billard i aktivitetsrummet. Her er mulighederne mange!

Topmoderne indretning og udstyr med et strejf af luksus

Feriehuset på Bjergbovej 21 A er udført i kvalitetsmaterialer og står med vægge og gulve i råt betonlook, samt akustikpaneler på lofterne. Det rå og moderne udtryk bliver blødgjort af den lette og rummelige indretning.

Det rummelig køkkenalrum i forbindelse med aktivitetsrummet udgør feriehusets hjerte med kig til opholdsstuen på 1.sal. I det veludstyrede køkken, der både har vinkøleskab, cooker og kombiovn, er der rig plads til at samles om madlavningen. Ved siden af køkkenet er der ved pejsen indrettet en lille hyggekrog, hvor man kan slappe af med en god bog.

Som et særligt highlight får I her 4 gode soveværelser med dobbeltsenge, hvoraf et befinder sig på 1. sal sammen med et badeværelse, og 3 i stueetagen – disse alle med eget on-suite badeværelse. Perfekt for flere familier eller vennepar. Her har I altså ingen kø om morgenen, når alle skal gøre sig klar til dagens udflugter.

Opholdsstuen befinder sig på 1. sal, hvor I har 2 lækre sofaarrangementer og en storslået udsigt udover den store naturbeskyttede grund. Stream en spændende film via den indbyggede Chromecast eller afspil musik på stereoanlægget med en iPad.

Der er energibesparende gulvvarme i hele feriehuset, så I altid har lune fødder i vintermånederne.

Sjov og leg i aktivitetsrummet eller swimmingpoolen

Det rummelige aktivitetsrum med billardbord i åben forbindelse med køkkenalrummet indbyder til familiære turneringer og mange timers sjov og leg.

For familiens vandhunde er der lækker swimmingpool med modstrømsanlæg, hvor I kan boltre jer i flere timer. Efter en tur i poolen kan I hoppe i dampkabinen og få løsnet op i musklerne. Det er ren velvære.

Stort terrasseområde med sauna og spa – med udsigt til stort naturbeskyttet område

Den store terrasse med terrassevarmer indbyder til mange timers afslapning under åben himmel. Her er gode kvalitetsmøbler og grill – tænd op i grillen, og så er du klar til at gå i gang, uanset om det er bøffer eller pølser, det bliver i hvert fald en hyggelig aften på terrassen. Markisen på den store åbne terrasse yder god skygge, hvis I trænger til lidt tid ud af solen.

Dette feriehus er beliggende på en stor 81.653 m2 naturbeskyttet grund godt afskærmet af træer og buske, så her kan I uforstyrret nyde freden og roen.

På de dejlige sommeraftener er en tur i det udendørs spabad efterfulgt af et besøg i udesaunaen en rigtig wellness oplevelse. Sæt jer til rette i det varme vand og lad feriestemingen rulle ind over jer. Efter en tur på stranden er der her også udebruser, så I hurtigt kan skylle sandet af efter en strandtur.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60406

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes Haus mit viel Comfort!

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr neues, modernes und technisch hochwertig ausgestattetes Haus, was für unsere kleine Familie keine Wünsche offen ließ. Die Einrichtung ist sehr gemütlich und geschmackvoll. Wir haben uns sehr wohlgefühlt. Erwähnenswert war für unsere 4 und 7 Jahre alten Kinder das Grundstück mit dem für sie riesigen Wald, ein wahres Spieleparadies.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus bietet höchsten Comfort und ist Modern eingerichtet. Super ist das im jeden Schlafzimmer das Bad integriert ist. In der zweiten Ebene findet jeder Ruhe und Entspannung. Durch die Fenster im Dach gibt es sehr viel Tageslicht. Es bleiben keine Wünsche offen.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:235 / 81.653
Byggeår:2022

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

5 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Udesauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, stengulv med gulvarme i stue, stengulv med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, Dampkabine, Ladestik til el-bil, Chromecast, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...