Lækkert aktivitetshus i Blåvand med udesauna, udespa og biograf

5
icon
icon
icon
icon
icon

Gl. Skolevej 30, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60407
12 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
6 pers.
Udendørs spa
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Her får I en absolut perle af et aktivitetshus, der byder på alt, hvad feriehjertet måtte begære. Dette unikke 5-stjernede aktivitetshus er opført i 2020 og har plads til op til 12 personer. Her kan I nyde jeres ferie med familien eller måske samle en flok venner. Feriehuset har 6 soveværelser med dobbeltsenge og hele 3 rummelige badeværelser. Biograf, udesauna og udespa er blot nogle nævneværdige highlights – og har I elbil, kan I lade direkte ved feriehuset

Moderne, nordisk indretning med et strejf af luksus

Så snart I træder ind på Gl. skolevej 30, rammer feriestemningen. Det moderne aktivitetshus er udført i flotte kvalitetsmaterialer, og den røde tråd igennem feriehuset er den moderne, nordiske indretning med bløde farver og udtryk, som sørger for den rette feriestemning.

Feriehusets hjerte er uden tvivl det store køkkenalrum. I køkkenet er der rigeligt plads til at samles om madlavningen, mens resten af familien spiller spil ved spisebordet eller slapper af i den komfortable sofa foran brændeovnen. Køkkenet er veludstyret og indeholder både 2 køleskabe, 2 ovne, opvaskemaskine, vinkøler og Nespressomaskine med mælkeskummer.

Rent praktisk rummer feriehuset 6 soveværelser med dobbeltsenge og 3 badeværelser – hvoraf et er med puslebord og badekar, så I til hver en tid slipper for kø om morgenen. Tøjvask er også hurtigt klaret med en kombineret vaskemaskine og tørretumbler. Samtidig er sommerhuset også energibesparende, da der er gulvvarme i alle rum.

Storslået aktivitetsrum – med egen biograf og surroundsound

Sommerhuset rummer mange fede highlights, hvoraf aktivitetsrummet bestemt er et af dem. Her er der sørget for underholdning for enhver smag, da her både er billard og bordtennis. Måske I skulle starte en lille turnering og se, om I kan finde en vinder af ”Blåvandsmesterskabet”?

Er I ikke så meget til sport og spil, har I også jeres helt egen biograf med surroundsound. Rul gardinerne ned, sæt jer til rette i de behagelige biografsæder og tilbring et par hyggelige timer sammen. I feriehuset er der både Apple TV og Chromecast, så I nemt kan se lige hvad I vil, samt PlayStation.

Fantastisk udemiljø med lækre havemøbler, udesauna og udespa

Sommerhuset emmer ikke kun af luksus indenfor; udemiljøet er også helt i top. Her er en tilsvarende stor terrasse, hvor der er flere fine kroge med havemøbler, liggestole og en grill. Dele af terrassen er tilmed overdækket, så I kan runde dagen af med en lækker grillaften i aftensolen på den overdækkede vestvendte terrasse med terrassevarmer.

Terrassen mod øst rummer wellnessmuligheder i form af udespa, udebruser samt udesauna. Her kan I med fordel læne jer tilbage i udespaen under stjernerne og nyde et koldt glas bobler. Efter en dag med aktiviteter står udesaunaen klar til at varme musklerne igennem, så I er klar til endnu en dag. Ren afslapning for krop og sjæl uanset vejr eller årstid.

Derudover er der indrettet et lækkert loungeområde, hvor I kan nyde en kop kaffe og en god bog. Mens I læner jer tilbage og nyder freden, kan børnene og de barnlige sjæle få lov at slippe sig løs på legetårnet, hvor der både er gynge og rutsjebane.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60407

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben uns sehr wohl gefühlt in dem Haus. Es hat sich nach zu Hause angefühlt. Und es hat an nichts gefehlt.
Es war ein ganz toller Urlaub für uns. Wir kommen gerne wieder.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das war sehr sauber und aufgeräumt, sogar die Fenster waren gereinigt.
Alles im Haus war in einem sehr guten Zustand, allerdings war das Grundstück sehr klein.
Es gibt eine große Sauna und das Kino war ein Traum.

DK
D.
sagde , Danmark

Super skønt og hyggeligt hus. Dejlig indretning med plads til både store og små. Der er alt hvad man skal bruge i køkkenet. Dejligt med en masse udstyr til små børn.
Følte os så hjemme så snart vi trådte ind i huset ☺️

Se flere anmeldelser


Soverum:6
Bolig-/Grundareal:202 / 758
Byggeår:2020

Køkken:

Køleskab, fryser (71 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

6 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Udesauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Billard, Bordtennis, klinker trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Apple TV, Chromecast, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...