Skønt feriehus med udespa, udesauna og udebruser i Blåvand

3
icon
icon
icon

Krogsande 17A, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60411
6 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
2500 m.
Nærmeste indkøb
Max 3
Hund tilladt
5 pers.
Udendørs spa
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Krogsande 17A i Blåvand står dette skønne feriehus klar til en ferie for op til 6 personer, om sommeren er der plads til 2 mere i anneksen – et ideelt feriehus til familien eller vennerne, der vil på en afslappende og hyggelig ferie i Blåvand! I dette feriehus er der rig mulighed for at komme helt ned i gear, da I her både har et udespa, en udesauna samt udebruser. I det nyrenoverede (2022) sommerhus er op til 3 hunde også velkomne til at komme med på ferie!

Kom ned i gear i udespa og udesauna

Sommerhusets højdepunkter finder I udendørs. Her står der nemlig både et udespa og en udesauna klar til at forkæler jer med masser af afslapning i løbet af jeres ferie. I udespaen kan I slappe af i det varme, boblende vand under åben himmel – det er især fantastisk under aftenens stjernehimmel.

Efter en tur i udespaen eller efter en frisk gå- eller badetur ved Vesterhavet kan I sætte jer ind i den skønne udesauna, hvor I både kan slappe helt af og blive varmet godt igennem.

Udendørs har I også en udebruser, som I blandt andet kan skylle jer under efter en tur ved stranden for at få det sidste sand skyllet af tæerne.

Lys og hyggelig indretning med brændeovn og bordtennisbord

Sommerhuset på Krogsande 17A i Blåvand er blevet renoveret i 2022, og i sommerhuset vil I blive mødt af en hyggelig og lys indretning, der danner en skøn ramme for jeres ferie i Blåvand.

I sommerhuset har I rig mulighed for at tilbringe hyggelige og sjove feriestunder sammen. I alrummet kan I samles til skønne feriestunder med madlavning, spil og film. Her sørger brændeovnen for, at feriestemningen er i top med sin knitren i baggrunden.

I feriehuset kan I desuden samles omkring bordtennisbordet til nogle sjove ferieoplevelser. Måske I skal have arrangeret en turnering for at finde den helt store bordtennismester på ferien?

Det 105 kvadratmeter store sommerhus rummer 3 gode soveværelser, hvor I kan få jeres skønhedssøvn på ferien. På det ene soveværelse er der 2 enkeltsenge, mens der på de 2 andre soveværelser er dobbeltsenge. Derudover er der 1 badeværelse i feriehuset.

Delvist overdækket terrasse med udsigt til natur

På de varme og solrige feriedage kan I rykke ud på sommerhusets terrasse. Terrassen er delvist overdækket, så her vil I også kunne sidde i skyggen, hvis I skulle få brug for en pause fra solen. På terrassen har I både havemøbler og liggestole til rådighed, så I har mulighed for at sætte jer godt til rette i solen. Fra terrassen kan I nyde udsigten til den skønne, vestjyske natur, der omgiver sommerhuset.

Mens der er afslapning på programmet på terrassen, kan børnene lege i haven, hvor der står et gyngestativ til dem. Om aftenen kan I samle hele ferieflokken på terrassen til en lækker middag, som I kan tilberede på sommerhusets gasgrill.

Ferieoplevelser i Blåvand

I Blåvand er der en række forskellige ting, I kan tage ud at opleve på jeres ferie. Kun 1 kilometer fra feriehuset ligger det skønne Vesterhav, hvor I både kan gå ture langs stranden eller snuppe en dukkert i vandet.

I Blåvand er der desuden udflugtspunkter som Blåvand Zoo, Tirpitz-museet og Blåvandshuk fyr, som I kan tage ud at opleve i løbet af jeres ferie.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60411

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr Naturnahes ruhig gelegenes Ferienhaus. Für Menschen die die Ruhe und Natur lieben.
Wir denken das das Haus eher für kleinere Familien bis ma. 5 Personen geeignet ust da es nur 1 Bad/ WC gibt.. Der Whirlpool und Sauna sind das Goldstück dieses Hauses…

DE
D.
sagde , Deutschland

Holzhaus in sehr schöner, ruhiger, Strandnähe Lage. Eine eher einfache Einrichtung, such die Schlafzimmer sind eher schlicht gehalten. die Küche ist ausreichend. Aber es gibt sehr schöne Aussenaktivitäten, wie Tischtennis, Aussenwhirlpool, Sauna usw.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes Haus. Allerdings sin die Schlafzimmer sehr klein, die Betten aber bequem und gemütlich.
Das Grundstück besteht aus Kiefern- und Tannenbäume n.
Der Außenwirlpool ist sehr schön mit toller Aussicht auf die Heidefläche.Wir haben ihn jeden Tag genutzt.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:105 / 1.511
Renoveret / Byggeår:2022 / 1977

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Udesauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Bordtennis, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...