Skønt, lyst feriehus med brændeovn kun 700 meter fra stranden

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Grønnevænget 27, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60412
5 pers.
Antal personer
700 m.
Nærmeste strand
200 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Kun 700 meter fra stranden og det fantastiske Vesterhav står dette skønne, lyse feriehus med brændeovn klar til en ferie for op til 5 personer – et oplagt valg til en ferie for familien eller vennerne. I det nyrenoverede (2022) sommerhus på Grønnevænget 27 i Blåvand er op til 2 hunde også hjerteligt velkomne. Er I kørende i el-bil, har I mulighed for at oplade den i sommerhusets el-stik til biler.

Lys indretning med brændeovn

I sommerhuset på Grønnevænget 27 bliver I mødt af en lys indretning med lyse vægge og et skønt lysindfald fra vinduespartier og ovenlysvinduer, der tilsammen skaber en fantastisk ferieatmosfære. Her vil I hurtigt føle jer hjemme!

I sommerhuset har I god mulighed for at tilbringe hyggelige feriestunder sammen. Her kan I blandt andet være sammen om at lave mad, spille spil og se film – I kan streame jeres yndlingsfilm via Chromcasten. Alt imens sørger brændeovnen for at sætte prikken over i’et for feriestemningen med sin knitren og varme.

Det 110 kvadratmeter store sommerhus, der er blevet renoveret i 2022, byder på 3 gode soveværelser, hvor I kan få jeres skønhedssøvn og blive udhvilede til de kommende feriedage. Alle 3 soveværelser er indrettet med en dobbeltseng hver.

Takket være hele 2 badeværelser i feriehuset skal I ikke bekymre jer om kø til badeværelset fra morgenstunden. Begge badeværelser er desuden udstyret med gulvvarme, så I slipper for at fryse tæerne.

Dejligt udeområde med terrasse, have, sandkasse og gyngestativ

På de feriedage, hvor vejret i er top, skal I selvfølgelig ud at nyde det, og på sommerhusets grund venter jer et dejligt udeområde, hvor både store og små kan tilbringe de solrige feriedage. Her har I blandt andet en skøn have, hvor både to- og firbenede kan boltre sig. Til familiens yngste er der desuden både en sandkasse og et gyngestativ.

Mens der er gang i legen i haven, kan de voksne se til fra terrassen, hvor I kan finde jer til rette havemøbler og liggestole på en god plads i solen. Om aftenen kan I tænde op i gasgrillen og gøre klar til en lækker middag med saftige bøffer og god vin.

Skøn beliggenhed kun 700 meter fra stranden

Med ferieadresse på Grønnevænget 27 i Blåvand bor I på en skøn beliggenhed, hvorfra I ikke har langt til hverken stranden eller byen.

Kun 700 meter adskiller jer fra Vesterhavet og de smukke, brede sandstrande. Her kan I gå lange ture, bade i havet, bygge store sandslotte eller noget helt fjerde. I kan også tage derud om aftenen for at opleve en helt fantastisk solnedgang.

I har desuden kun 200 meter til centrum af den hyggelige ferieby Blåvand. Her har I gode indkøbsmuligheder i form af supermarkeder og specialbutikker. I byen er der også flere skønne spisesteder, I kan besøge, hvis I vil slippe for at stå for madlavningen.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60412

DE
D.
sagde , Deutschland

Top saniertes Ferienhaus in ruhiger Lage mit kurzem Weg zum Strand. Die Badezimmer waren in einem perfekten Zustand, die Küche modern und zweckmäßig.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist gemütlich, sehr geschmackvoll und hochwertig eingerichtet. Es ist geräumig, bietet aber trotzdem die Möglichkeit, sich in verschiedene Ecken zu.B. zum Lesen zurückzuziehen. Wir haben uns sofort wohlgefühlt und würden das Haus jederzeit wieder mieten.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gemütliches Ferienhaus, mit allem ausgestattet, was man braucht, in guter Lage zum Strand und zu den Geschäften

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:110 / 1.500
Renoveret / Byggeår:2022 / 1966

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...