Hyggeligt feriehus til 7 personer – 500 meter fra stranden

3
icon
icon
icon

Fyrvej 17, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60424
7 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
200 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Centralt i Blåvand venter jer dette hyggelige feriehus, der inviterer op til 7 personer ind til en dejlige ferie – et oplagt valg til familieferien! Sommerhuset på Fyrvej 17 har en skøn beliggenhed i Blåvand, hvorfra I kun har 500 meter til Vesterhavet og de smukke sandstrande. På jeres ferie i sommerhuset er I velkomne til at tage op til 2 hunde med.

Brændeovn, gode praktiske faciliteter og anneks

På jeres ferie i sommerhuset på Fyrvej 17 i Blåvand er der ingen tvivl om, at alrummet, der er sommerhusets hjerte, bliver jeres helt store samlingspunkt. Alrummet inviterer til mange hyggelige feriestunder med madlavning, sjove spil og gode film, og her står brændeovnen for at fuldende feriestemningen og sprede dejlig varme.

Foruden brændeovnen byder feriehuset også på en energivenlig varmepumpe, der både kan varme og køle, og som sørger for behagelige temperaturer indendørs. Desuden er feriehuset udstyret med opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler, som hjælper jer med det praktiske husarbejde i løbet af ferien.

Når I så småt er ved at have brugt dagens sidste energi, kan I søge mod sommerhusets sovepladser, der er at finde i feriehusets 4 soveværelser, hvoraf det ene er i annekset. Efter en god nats søvn skal I ikke bekymre jer om at stå i kø til badeværelset, da der både er et badeværelse i feriehuset og et i annekset.

Stor terrasse – gyngestativ og trampolin

Udendørs venter jer en terrasse, der er cirka 80 kvadratmeter stor, hvor I helt sikkert vil kunne finde jer en god plads i solen, hvor I kan sætte jer til rette i havemøblerne og liggestolene, mens I bare slapper fuldstændig af. Terrassen strækker sig fra sommerhusets sydside til vestsiden, så I kan nyde solen det meste af dagen.

Sommerhuset ligger på en plænegrund, der er mere end 1.500 kvadratmeter stor, og her er der god plads til, at børnene kan boltre sig i haven. Til børnene er der desuden et gyngestativ i haven samt en trampolin, hvor de kan nyde nogle sjove timer.

Som timerne går, og dag bliver til aften, kan I begynde at gøre klar til aftenens middag, som I kan tilberede på gasgrillen og samles om på terrassen.

Skøn beliggenhed i Blåvand med kun 500 meter til stranden

Feriehuset på Fyrvej 17 ligger centralt i Blåvand, og fra feriehuset har I kun 200 meter til jeres nærmeste indkøbsmulighed. Hvis I skulle stå at mangle nogle småting, vil I derfor hurtigt kunne få dem købt. I Blåvand er der både supermarkeder og specialbutikker, I kan handle ind hos.

Derudover har I blot 500 meter fra feriehuset til det fantastiske Vesterhav og de smukke, brede sandstrande, der fortsætter så langt, øjet rækker. Her kan I blandt andet få jer en frisk dukkert på en varm sommerdag, nyde lange gåture og opleve smukke solnedgange.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60424

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr gepflegtes und gemütliches Ferienhaus mit zum Glück wenig Dekoschnickschnack. Die Küche ist gut ausgestattet mit hochwertigem und ausreichendem Besteck, Geschirr und Gläsern.
Ganz besonders gut gefallen hat uns, dass es keine Whirlpoolwanne und keine Sauna gab.
Der Handstaubsauger im Eingangsbereich war sehr praktisch.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus bietet durch des zweite "Häuschen" eine tolle Privatsphäre, gerade für Eltern älterer Kinder. Haus ist nicht groß aber hell und freundlich.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus liegt sehr zentral. Kurze Wege zum Strand und zum Ort. Das Nebenhaus hat ein schönes Badezimmer.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:97 / 1.536
Renoveret / Byggeår:2012 / 1967

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...