Luksusferiehus med udespa, udesauna og aktivitetsrum

5.5
icon
icon
icon
icon
icon
icon

Hestehaven 41, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60425
10 pers.
Antal personer
2500 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
6 pers.
Udendørs spa
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Vil I holde en ferie i luksuriøse omgivelser, og hvor I både kan være aktive og nyde masser af afslapning? Så skal jeres næste ferie måske foregå i luksusferiehuset på Hestehaven 41 i Blåvand, der er bygget i 2022! Luksusferiehuset rummer plads til en ferie for op til 10 personer, der ikke kommer til at mangle noget i løbet af ferien. Udespaen og udesaunaen forkæler med ekstra afslapning i løbet af ferien, og aktivitetsrummet med billard og bordtennis inviterer til mange underholdende stunder. Kører I i elbil, har I mulighed for at lade den op i sommerhuset ladestik til biler.

Detaljerig indretning med aktivitetsrum

Allerede, når I træder ind i det nybyggede (2022) feriehus på Hestehaven 41, vil I opleve den fantastiske indretning, som feriehuset rummer. Her er der både højt til loftet, et dejligt lysindfald, og så er der virkelig kræset for detaljerne – der er slet ingen tvivl om, at I vil holde en skøn ferie her!

I det luksuriøse feriehus er der rig mulighed for, at I kan tilbringe mange dejlige stunder sammen. I alrummet kan I blandt andet være sammen om at lave mad i køkkenet, spille sjove spil omkring spisebordet, se gode film i tv’et eller tage et spil billard. Alt sammen akkompagneres af pejseindsatsen, der fuldender den hyggelige feriestemning.

I kan også samle ferieflokken i aktivitetsrummet, hvor der er lagt op til mange underholdende timer. I aktivitetsrummet kan I blandt andet spille på spillemaskinen eller arrangere en turnering i bordtennis eller airhockey for at finde den helt store mester på ferien.

Efter en skøn feriedag i godt selskab er det tid til at søge mod sommerhusets 4 gode soveværelser, der alle er indrettet med dobbeltsenge, samt hemsen, der byder på 2 sovepladser. Om morgenen er der ikke kø til badeværelset takket være sommerhusets 2 badeværelser. På det ene badeværelse har I desuden et badekar.

Fantastisk udeområde med udespa, udesauna, shelter og badmintonbane

Sommerhuset byder på et udeområde, der er intet mindre end fantastisk, og her er der noget for enhver, så hele ferieflokken kan nyde feriens solrige dage udendørs. Her har I en skøn terrasse, hvor der står havemøbler, liggestole og en gasgrill til rådighed.

På terrassen venter jer også en skøn udespa, der inviterer til ekstra afslapning i det varme, boblende vand under åben himmel. I har også en dejlig udesauna, hvor I kan slappe af i den dejlige varme. I kan også hoppe en tur i saunaen efter en tur ved stranden for at få varmen igen. Har I stadig sand mellem tæerne fra stranden, kan I skylle jer under udebruseren.

Til de af jer, der hellere vil være aktive, kan I tage et spil badminton på sommerhusets badmintonbane.

Efter aftenens grillmiddag på terrassen kan I samles ved bålstedet, hvor I kan riste skumfiduser. Efterfølgende kan de af jer, der er friske på det, snuppe en overnatning i shelteret, der står i haven.

Skønne ferieoplevelser i Blåvand

Når I holder ferie i Blåvand, er der mange forskellige attraktioner, I kan tage ud at opleve. 2,5 kilometer fra feriehuset på Hestehaven 41 venter jer Vesterhavet og de smukke, brede sandstrande, som er et besøg værd på alle tider af året.

I kan også tage ind til centrum af den hyggelige ferieby, hvor der venter jer gode indkøbsmuligheder, hyggelige spisesteder og en lang række af butikker, I kan besøge på jeres ferie.

Derudover er der også en attraktion som Blåvandshuk Fyr, I kan besøge i løbet af ferien. Bestiger I fyrets 170 trappetrin, vil I kunne opleve en udsigt fra toppen, der er helt fantastisk.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60425

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus war bei Ankunft sehr sauber und ist im großen und ganzen ein sehr schönes Haus. Es ist alles sehr gepflegt und lässt bei der Ausstattung keine Wünsche offen. Auch bei mal nicht so schönen Wetter, kann man sich mit verschiedenen Aktivitäten die Zeit vertreiben.

DE
D.
sagde , Deutschland

Hochwertiges, geschmackvolles Ferienhaus, lässt keine Wünsche offen. Mit viel Liebe zum Detail eingerichtet. Das beste Ferienhaus, was wir bisher bewohnt haben.

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolles Haus mit vielen Möglichkeiten und für Kinder und Familien super geeignet. Die Natur und Umgebung super schön. Alle sehr nett und esmark eine tolle Ferien Vermietung . Wenn ihr Ruhe sucht dann ist das Haus genau das richtige

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:240 / 2.044
Byggeår:2022

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Pejseindsats, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, Udesauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, Bordtennis, klinker med gulvarme i stue, klinker med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, Ladestik til el-bil, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...