Hyggeligt sommerhus til 4 personer og 2 hunde i Blåvand

3
icon
icon
icon

Hedetoftvej 44, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60437
4 pers.
Antal personer
2500 m.
Nærmeste strand
900 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

Er I en lille familie eller et par, der leder efter et sommerhus til jeres næste ferie? Så tag et kig på dette hyggelige, nyrenoverede (2022) sommerhus, der er beliggende på Hedetoftvej 44 i Blåvand, og som inviterer op til 4 personer og 2 hunde inden for til en dejlig ferie. Sommerhuset har ladestik til el-bil, så hvis I kører el-bil, har I altså mulighed for at lade den op ved sommerhuset.

Alrum med brændeovn og energivenlig varmepumpe

I sommerhuset på Hedetoftvej 44 i Blåvand, der er renoveret i 2022, venter jer en hyggelig indretning, der kommer til at danne rammen om jeres kommende ferie. Der er ingen tvivl om, at I hurtigt vil føle jer godt til rette i disse omgivelser, når I ankommer.

Sommerhusets hjerte er alrummet, og I vil helt sikkert tilbringe mange timer sammen her, hvor I være sammen om at se film i tv’et, spille spil omkring spisebordet og lave lækker mad i køkkenet. I køkkenet har I desuden en opvaskemaskine, der klarer opvasken for jer efter madlavningen.

I alrummet har I også en brændeovn, som I kan tænde op i, og som fuldender den hyggelige feriestemning med sine flammer, der knitrer i baggrunden. Udover brændeovnen er der også en energivenlig varmepumpe, der sørger for, at I har et godt indeklima i feriehuset.

Om aftenen, når I efterhånden ikke har mere energi tilbage, kan I bevæge jer mod de 2 soveværelser i sommerhuset. Soveværelserne er indrettet med en dobbeltseng hver, som I kan få jeres skønhedssøvn i på ferien.

Udeområde med natur, terrasse og gyngestativ

Sommerhuset ligger på en naturgrund, der er 2.800 kvadratmeter stor, og på sommerhusets udeområde kan både voksne og børn tilbringe feriens varme dage. Sommerhusets grund er omgivet af natur, og derfor har I masser af privatliv her.

Udendørs kan I finde jer til rette på sommerhusets terrasse, der er afskærmet, hvor der står havemøbler og liggestole klar til jer. Mens I slapper af og nyder ferien på terrassen, kan børnene lege i haven, hvor der desuden står en gyngestativ klar til dem.

På de lune ferieaftener kan I samles på terrassen, hvor I kan tilberede en middag med lækre bøffer på grillen.

Ferieoplevelser i Blåvand

I løbet af jeres ferie i sommerhuset på Hedetoftvej 44 i Blåvand er der flere skønne ferieoplevelser, I kan tage ud at opleve. I kan blandt andet besøge Blåvandshuk Fyr, der er Danmarks vestligste punkt. I fyret er der 170 trappetrin op til toppen, hvor I kan opleve en helt fantastisk udsigt.

I skal selvfølgelig også en tur til det skønne Vesterhav, som ligger 2,5 kilometer fra jeres ferieadresse. Her kan I nyde kølende dukkerter i bølgen blå på de varme sommerdage, og på alle tider af året kan I gå lange ture på de brede sandstrande.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60437

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein uriges kleines und gemütliches Ferienhaus. Die Betten sind sehr gut. Für 2 Personen perfekt zum entschleunigen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Für 2 Personen ein kleines, aber gemütliches und liebevoll eingerichtetes Ferienhaus mit einem tollen, natürlichen Grundstück!

DE
D.
sagde , Deutschland

Klein, urig, gemütlich, idyllisch

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:60 / 2.800
Renoveret / Byggeår:2022 / 1978

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...