Hyggeligt feriehus med brændeovn på naturgrund

3
icon
icon
icon

Midtbyvej 3, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60438
4 pers.
Antal personer
1500 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Når du og din partner eller lille familie skal holde jeres næste ferie, bør I overveje at holde den i dette hyggelige sommerhus med brændeovn! I sommerhuset på Midtbyvej 3 i Blåvand er der nemlig plads til 4 personer, der sammen kan holde en dejlig ferie på en skøn naturgrund.

Hyggelig indretning med brændeovn

Sommerhuset på Midtbyvej 3 i Blåvand byder jer velkommen indenfor med sin hyggelige indretning, som I uden tvivl vil føle jer godt tilpas i.

Hjertet i det 66 kvadratmeter store sommerhus udgøres af alrummet, hvor køkkenet ligger i åben forbindelse med stue og spiseplads. Her kan I nyde hyggelige feriestunder med film, madlavning og spil, mens brændeovnen fuldender feriestemningen med sine knitrende flammer i baggrunden.

Efter en dejlig feriedag i Blåvand kan I søge mod de 2 soveværelser i sommerhuset. På det ene soveværelse venter jer en dobbeltseng, og på det andet soveværelse står 2 enkeltsenge klar til, at I kan få jer en god nats søvn.

Sommerhuset har en energivenlig varmepumpe, der sørger for et godt indeklima til jer. Derudover er der en opvaskemaskine i køkkenet samt en vaskemaskine i sommerhuset, der hjælper jer med at klare feriens praktiske husarbejde.

Naturgrund, terrasser, sandkasse og gyngestativ60439

 

Sommerhuset ligger på en skøn naturgrund i Blåvand, der er 2.132 kvadratmeter stor. Her kan I rykke jeres ferie ud på de feriedage, hvor solen står højt på himlen. I kan sætte jer til rette i havemøbler og liggestole på en af sommerhusets terrasser, mens I slapper af i solen.

Den ene af sommerhusets terrasser er delvist overdækket, og I har derfor også mulighed for at nyde en stund i skyggen, hvis I får brug for en pause fra solen. Mens der bliver slappet af på terrasserne, kan børnene lege i haven, hvor de kan bygge sandslotte i sandkassen og gynge på gyngestativet.

En dejlig feriedag kan I afslutte på en af terrasserne, hvor I kan lave en lækker middag med gode bøffer på feriehusets grill.

Ferieoplevelser i Blåvand

Der er masser af ting, I kan tage ud at opleve, når I holder ferie i Blåvand. I kan blandt andet tage til Vesterhavet, som I har 1,5 kilometer til fra sommerhuset. Her kan I nyde forfriskende dukkerter på varme sommerdage eller gå lange ture på stranden hele året rundt.

I kan også tage en tur til Danmarks vestligste punkt, Blåvandshuk Fyr. Her kan I bestige de 170 trappetrin i fyret for at nå hele vejen til toppen, hvor der venter jer en skøn udsigt. Derudover er der også steder som Blåvand Zoo og Tirpitz-museet, I kan tage ud at opleve i løbet af ferien.

I Blåvand er der flere supermarkeder og specialbutikker, I kan besøge, når I skal klare jeres ferieindkøb, og den nærmeste ligger kun 600 meter fra feriehuset på Midtbyvej 3.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60438

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schön, gepflegtes, ruhig gelegenes Ferienhaus

DE
D.
sagde , Deutschland

Kleines gemütliches Ferienhaus, sehr persönliche Einrichtung, sehr sauber.

DK
D.
sagde , Danmark

Et ældre men renoveret feriehus hvor den hyggelige feriestemning er bibeholdt. Der er ingen supermoderne faciliteter, såsom spa, sauna og div. men vi elsker et sommerhus i den lidt gammeldags stil, med fred og ro.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:66 / 2.132
Byggeår:1977

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tæppe i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...