Hyggeligt, lyst sommerhus med spa

3
icon
icon
icon

Søren Lassens Vænge 43, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60443
8 pers.
Antal personer
1500 m.
Nærmeste strand
900 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
4 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Søren Lassens Vænge 43 i Blåvand står dette hyggelige og lyse sommerhus klar til at invitere jer inden for til en skøn ferie. Her kan I holde en ferie for op til 8 personer, der kommer til at byde på dejlige, afslappende stunder i spaen. Desuden er I velkomne til at have 1 hund med på jeres ferie i sommerhuset. Hvis I er kørende til sommerhuset i el-bil, er der et ladestik til el-bil, som I kan lade den op ved.

Hyggelig og lys indretning – afslapning i spa

Når I først træder ind i sommerhuset på Søren Lassens Vænge 43 i Blåvand, bliver I mødt af sommerhusets lyse og hyggelige indretning. I vil helt sikkert hurtigt komme til at føle jer hjemme her.

I det 125 kvadratmeter store sommerhus udgør alrummet jeres store samlingspunkt, og her kan I samles til mange hyggelige feriestunder, der akkompagneres af brændeovnens knitrende flammer i baggrunden. I alrummet kan I blandt andet være sammen om madlavningen i køkkenet eller samles i sofaerne til en god film.

Sommerhuset byder på 2 badeværelser med gulvvarme, og på det ene af badeværelserne venter jer også en dejlig spa. I spaen kan I nyde afslappende stunder i løbet af ferien, hvor I kan komme helt ned i gear i det boblende vand.

Derudover er der i sommerhuset 4 gode soveværelser, som I kan søge mod om aftenen, når en skøn feriedag lakker mod enden, så I kan samle ny energi til jeres næste feriedag. 2 af soveværelserne er indrettet med 2 enkeltsenge hver, mens de andre 2 soveværelser er indrettet med en dobbeltseng hver.

Skøn naturgrund og stor terrasse

Sommerhuset ligger på en naturgrund i Blåvand, der er 1.803 kvadratmeter stor, hvor det er muligt for både store og små at nyde nogle hyggelige feriedage.

Sommerhuset har en stor terrasse, som I kan rykke ud på på de solrige feriedage. Her venter jer havemøbler og liggestole, som I kan finde jer godt til rette i på en god plads i solen. I har desuden en grill til rådighed, så I kan tilberede lækre grillmiddage, som I kan nyde på terrassen på de lune ferieaftener.

Mens I nyder sol og afslapning på terrassen, kan feriens yngste gæster lege på grunden. Til dem er der også en sandkasse, hvor de kan bygge nogle flotte sandslotte, og et gyngestativ, som de kan gynge på.

Dejlige feriedage på stranden

Fra sommerhuset har I 1,5 kilometer til stranden og Vesterhavet, og det er helt sikkert et sted, I bør besøge i løbet af jeres ferie i Blåvand. Her kan I tilbringe nogle dejlige feriedage på stranden, hvor I kan bygge sandslotte, bade i havet, gå ture og meget mere.

Sommerhuset er desuden beliggende blot 900 meter fra den nærmeste indkøbsmulighed. I Blåvand er der både supermarkeder og specialbutikker, I kan handle ind hos, og hvis I vil slippe for selv at lave mad, er der flere skønne spisesteder i byen, I kan besøge.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60443

DK
D.
sagde , Danmark

Dejligt der kommet nye senge,det er et dejligt hus

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus war sehr sauber und gemütlich eingerichtet. In der Küche fehlt es an nichts und man hat alles was man braucht. Die Bäder sind zwar etwas "in die Jahre gekommen", aber in Schuss und sehr sauber. Wir kommen gerne wieder.

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes Ferienhaus mit vier Schlafzimmern, einem großen Esstisch, gut ausgestattete Küche, gemütliche Sitzecke mit Fernseher, große Terrasse mit Sandkasten und Kinderschaukel.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:125 / 1.803
Byggeår:1992

Køkken:

Køleskab, fryser (85 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...