Hyggeligt, firestjernet feriehus med spa og sauna

4
icon
icon
icon
icon

Fyrvej 41D, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60446
8 pers.
Antal personer
150 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
5 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)

I dette hyggelige, firestjernede sommerhus på Fyrvej 41D i Blåvand kan du sammen med din familie eller vennegruppe holde en dejlig ferie. Sommerhuset har plads til en ferie for op til 8 personer, og her kan I komme helt ned i gear i spaen og saunaen. Derudover kan I se frem til at bo blot 150 meter fra Vesterhavet, som I kan nå til på kort tid. I er desuden velkomne til at have 1 hund med på ferie i sommerhuset!

Hold en afslappende ferie i spa og sauna

Når I holder jeres kommende ferie i det firestjernede sommerhus på Fyrvej 41D i Blåvand, kan I se frem til at holde en afslappende ferie, hvor I kan få ladt jeres batterier helt op igen. I sommerhuset venter jer nemlig både en spa og sauna, som I kan nyde masser af afslappende stunder i på ferien.

I kan også samle hele ferieflokken til hyggelige, afslappende stunder i alrummet. Her kan I samles i sofaen til en god film i tv’et, omkring spisebordet til et sjovt spil eller i køkkenet til hyggelig madlavning. Brændeovnen sørger med sin knitren i baggrunden for, at den hyggelige feriestemning er helt i top.

Udover at fuldende den hyggelige feriestemning sørger brændeovnen også for at sprede god varme i rummet. Derudover har I også en varmepumpe, der på energivenlig vis sørger for, at I har et godt indeklima i feriehuset.

På sommerhusets 143 kvadratmeter venter jer 4 gode soveværelser, der er indrettet med i alt 3 dobbeltsenge og 2 enkeltsenge, som I kan få jeres skønhedssøvn i og samle ny energi. Desuden er der også sovepladser på hemsen. Sommerhuset har hele 2 badeværelser med gulvvarme, så I slipper for at starte jeres feriemorgener med kolde fødder og kø.

Hyggelig terrasse

Feriens solrige dage kan I tilbringe på sommerhusets terrasse, der er delvist overdækket og lukket. Her står der havemøbler og liggestole klar til jer, så I kan læne jer godt tilbage på en plads, hvor I kan nyde solens varme stråler til lyden af brændingen i baggrunden. Imens kan børnene lege eller gynge på gyngestativet.

Er vejret stadig lunt om aftenen, kan I samles på terrassen, hvor I kan tilberede jeres aftensmad på sommerhusets grill.

Kun 150 meter og en kort gåtur til stranden

Fra sommerhuset på Fyrvej 41D i Blåvand er der kun 150 meter til stranden, og det tager jer kun en kort gåtur på få minutter at nå frem. Ved Vesterhavet kan I gå lange ture på de smukke strande, nyde friske dukkerter i bølgen blå og meget mere.

I bor desuden heller ikke langt fra centrum af Blåvand, og fra sommerhuset er der blot 1 kilometer til jeres nærmeste indkøbsmulighed. I Blåvand er der både supermarkeder og specialbutikker, I kan handle ind hos, og derudover byder byen også på hyggelige butikker og lækre spisesteder, I kan besøge.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:143 / 1.521
Byggeår:2000

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...