Femstjernet feriehus med udespa og sauna

5
icon
icon
icon
icon
icon

Gl. Hovej 6, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60448
6 pers.
Antal personer
1300 m.
Nærmeste strand
1800 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Udendørs spa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)

Næste gang, du skal på ferie med familien eller vennegruppen, bør I helt sikkert overveje at holde jeres ferie i dette skønne, nybyggede (2022) sommerhus. Det femstjernede sommerhus på Gl. Hovej 6 i Blåvand byder op til 6 personer inden for til en skøn ferie, hvor afslapning er i centrum i udespaen og saunaen. Hvis I er kørende til sommerhuset i el-bil, kan I lade den op ved sommerhuset.

Moderne indretning og sauna

Når I først træder ind i det femstjernede sommerhus på Gl. Hovej 6 i Blåvand, bliver I hurtigt mødt af den moderne indretning, som sommerhuset byder på. Her hersker der altså ingen tvivl om, at I kommer til at føle jer godt tilpas.

I sommerhuset kan I se frem til at nyde afslappende stunder i den dejlige sauna, hvor I kan sætte jer godt til rette i varmen, slappe af og komme helt ned i gear. Hvis I har været ved Vesterhavet eller ude på en lang gåtur, kan I også sætte jer ind i saunaen for at få varmen igen.

Alrummet udgør hjertet i sommerhuset, og her venter jer mange hyggelige feriestunder, hvor I blandt andet kan samles til en god film i tv’et eller hyggelig madlavning i køkkenet, mens brændeovnens knitren i baggrunden fuldender feriestemningen.

Når I efterhånden ikke har mere energi tilbage, kan I søge mod de 3 soveværelser i sommerhuset. Her står der dobbeltsenge klar til jer, så I kan samle ny energi til den næste feriedag i Blåvand. Sommerhuset har hele 2 badeværelser med gulvvarme, så I ikke skal stå i kø eller fryse jeres fødder fra morgenstunden.

Terrasse, udespa og udebruser

Også udendørs er dette sommerhus helt fantastisk. På sommerhusets udeområde venter jer nemlig en skøn udespa, hvor I kan slappe af i det boblende vand under åben himmel – I bør virkelig også prøve det under stjernehimmelen om aftenen. Derudover er der også en udebruser, I kan skylle jer under.

I kan også slappe af på terrassen, hvor I har havemøbler og liggestole til rådighed, som I kan sætte jer godt til rette i. Om aftenen kan I tænde op i gasgrillen, tilberede nogle lækre bøffer og nyde en dejlig aften på terrassen.

Oplev Danmarks vestligste punkt og Vesterhavet

I løbet af jeres ferie i sommerhuset på Gl. Hovej 6 i Blåvand er der forskellige ting i området, I kan tage ud at opleve. I kan blandt andet opleve det vestligste punkt i Danmark, Blåvandshuk Fyr. Her kan I bestige fyrets 170 trappetrin for at nå til toppen, hvor der venter jer en skøn udsigt.

Der er selvfølgelig også Vesterhavet, som I kan tage ud at opleve i løbet af jeres ferie. I har 1,3 kilometer dertil fra jeres ferieadresse, og uanset hvordan vejret arter sig, er det altså værd at opleve de smukke sandstrande og brusende bølger.

Jeres ferieindkøb kan I klare i Blåvands supermarkeder og specialbutikker, og I har 1,8 kilometer til den nærmeste indkøbsmulighed fra feriehuset.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:97 / 2.905
Byggeår:2022

Køkken:

Køleskab, fryser (63 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, Ladestik til el-bil, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...