Skønt, firestjernet feriehus til 5 personer i Blåvand

4
icon
icon
icon
icon

Poul Helgesensvej 9, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60451
5 pers.
Antal personer
1850 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Poul Helgesensvej 9 i Blåvand kan I holde en ferie for op til 5 personer i dette skønne, firestjernede sommerhus. Her venter jer en hyggelig indretning, som I hurtigt vil føle jer godt tilpas i, samt en fin træterrasse udendørs, hvor I kan nyde feriens solrige dage. Har I en hund, er I også velkomne til at have den med på jeres ferie i sommerhuset.

Hyggelig indretning med stort alrum

I det firestjernede sommerhus på Poul Helgesensvej 9 i Blåvand venter jer en hyggelige indretning, og I vil hurtigt føle jer godt tilpas her, så snart I træder indenfor.

Sommerhusets hjerte er det store alrum, hvor stuen og spisepladsen er forenet med køkkenet. I alrummet er rammerne derfor sat for mange hyggelige feriestunder med tv, spil og madlavning.

På sommerhusets 100 kvadratmeter venter jer desuden 3 gode soveværelser, som I kan få jeres skønhedssøvn i. På det ene soveværelse er der en enkeltseng, og på hvert af de 2 andre soveværelser er der en dobbeltseng.

Jeres feriemorgener i sommerhuset starter helt uden, at I skal stå i kø til badeværelset, for i sommerhuset er der hele 2 badeværelser. Begge badeværelser er desuden udstyret med gulvvarme, så I slipper for kolde fødder fra morgenstunden.

Fin træterrasse med havemøbler og gasgrill

De solrige feriedage kan I nyde på sommerhusets fine træterrasse, der er delvist overdækket. Her står der havemøbler klar til jer, så I kan finde jer en god plads i solen, hvor I kan sætte jer godt til rette og bare slappe helt af.

Efter en dejlig dag i solen på terrassen kan I tænde op i gasgrillen og tilberede en lækker middag med saftige bøffer, som I kan nyde med et godt glas vin til.

Tag en tur til Vesterhavet

Fra sommerhuset på Poul Helgesensvej 9 i Blåvand er der 1,85 kilometer til Vesterhavet, som I helt sikkert bør tage ud at opleve i løbet af jeres ferie. Ved Vesterhavet kan I bade i bølgen blå, gå lange ture på stranden langs vandet og meget mere.

Af andre oplevelser i nærheden er der også Blåvandshuk Fyr, som er det vestligste punkt i Danmark. Der er 170 trappetrin til toppen af fyret, hvor I kan se frem til at opleve en skøn udsigt.

I Blåvand er der både supermarkeder og specialbutikker, I kan besøge, når I skal handle ind i løbet af ferien. Derudover byder byen på flere skønne spisesteder, som I kan spise hos, hvis I selv vil være fri for at lave mad.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60451

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes Haus, zur Hälfte von einer sehr großzügigen Holzterrasse umgeben, zwei überdachte Freisitze, beide mit Tisch und Stühlen möbliert. Riesige Panoramaglasfront auf einer kompletten Hausseite bietet tollen Blick in die Natur. Zeitweilig beleben Rehe dieses Bild.
Großzügiger Wohnbereich mit gut integrierter Küche, in der das Kochen mit Ausblick richtig Spaß macht.
Das Haus liegt am Ende eines Stichweges, Nachbarn gibt es nur auf zwei Seiten.
Das langgezogene Palettensofa ist gewöhnungsbedürftig, zum Rausgucken sehr schön, für gesellige Stunden eher nicht so geeignet.
Gutes Raumklima in dem Haus. Schwere, sehr solide gebaute Fenster. So wurde es auch im Februar und bei Schneesturm nicht kalt in dem Haus. Sehr guter Gesamtzustand dieses gradlinigen und angenehm schlichten Ferienhauses.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes Haus in toller Lage direkt an der Heidelandschaft gelegen, absolut ruhig, die Rehe kann man im Garten beobachten, die Aufteilung des Hauses ist perfekt, die Bäder sind geräumig und hochwertig , die Küche lässt keine Wünsche offen, die Ausstattung (Geschirr, Besteck, Töpfe etc.) ist sehr hochwertig und geschmackvoll, die riesige Fensterfront ist fantastisch, alles ist hyggelig und liebevoll eingerichtet, vielen Dank an die Besitzer, wir haben uns sehr wohl gefühlt in Ihrem Haus

Sofa könnte bequemer (weicher) sein, Spiegel im Flur, Hausnummer am Briefkasten heller gestalten

DE
D.
sagde , Deutschland

Dieses Haus ist ideal für ruhesuchende, naturverbundene Menschen. Der uneingeschränkte Panoramablick in die freie Natur ist atemberaubend, beinahe täglicher Rehbesuch inklusive. Die Innenaufteilung des Hauses ist bis ins Detail durchdacht und geschmackvoll,absolut überzeugend die Platzierung und Gliederung der Küche. Es macht einfach nur Spaß hier Mahlzeiten zuzubereiten. Die wirklich sehr großzügig angelegte Terrasse mit zwei überdachten Sitzplätzen lässt vielfältigste Nutzungsmöglichkeiten zu. Unser Traumziel,unser Traumhaus, wir freuen uns schon auf unseren Winteraufenthalt hier, denn auch der Hund war glücklich.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:100 / 2.576
Byggeår:2020

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Gasgrill.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...