Moderne sommerhus til 8 personer i Blåvand

5.5
icon
icon
icon
icon
icon
icon

Vandflodvej 30, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60454
8 pers.
Antal personer
2500 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm

Hvis I er 8 personer, der leder efter et sommerhus til jeres kommende ferie, så bør I helt sikkert tage et kig på dette moderne sommerhus. Sommerhuset, der ligger på Vandflodvej 30 i Blåvand, er blevet bygget i 2022, så her kan I se frem til et sommerhus, der har en moderne indretning. Feriehuset har desuden et dejligt udeområde med terrasse og have, der er omgivet af natur. Hvis I kører el-bil, kan I lade den op i sommerhusets ladestik til el-biler.

Moderne, lys indretning med højt til loftet

Når I træder ind i sommerhuset på Vandflodvej 30 i Blåvand, er der slet ingen tvivl om, at I vil føle jer godt tilpas. Sommerhuset, der blev bygget i 2022, rummer nemlig en moderne indretning, hvor der både er højt til loftet og et skønt lysindfald.

Hjertet i det 142 kvadratmeter store sommerhus er alrummet, hvor I kan samle hele jeres ferieflok til hyggelige stunder. Her kan I blandt andet lave lækker mad i køkkenet og lade opvaskemaskinen klare opvasken eller samles foran tv’et til en god film.

I sommerhuset har I desuden 4 gode soveværelser, der alle er indrettet med en dobbeltseng hver. Her kan I få jer en god nats søvn, så I kan få samlet ny energi og blive helt klar til jeres næste dejlige feriedag i Blåvand.

Feriehuset rummer 2 badeværelser, og I slipper derfor for at skulle stå i kø som det første, når I står op næste morgen. Både badeværelserne, soveværelserne og alrummet er desuden udstyret med gulvvarme, så I ikke kommer til at fryse fødderne i løbet af ferien.

Dejligt udeområde med delvist overdækket terrasse og have

Udendørs kan I se frem til at tilbringe mange gode feriestunder på den store træterrasse, der er delvist overdækket. Her har I havemøbler og liggestole, som I kan finde jer godt til rette i på en plads i enten sol eller skygge. Derudover er der en udebruser, I kan skylle jer under.

Desuden er der også en skøn have, hvor I har masser af plads at boltre jer på. Har I børn med på ferien, vil de helt sikkert elske at lege i den store have. Til dem er der også både et gyngestativ og en trampolin, de kan få glæde af i løbet af ferien.

Når det bliver tid til at lave aftensmad, kan I tænde op i sommerhusets grill og tilberede en lækker middag, som I kan nyde med god vin til. Er I friske, kan I snuppe en overnatning i shelteret, der står i haven.

Ferieoplevelser for store og små i Blåvand

Blåvand er et ferieområde, der byder på forskellige ferieoplevelser for både store og små. I kan blandt andet tage en tur til Vesterhavet, der ligger 2,5 kilometer fra sommerhuset, hvor I kan svømme i bølgen blå, bygge sandslotte på de brede sandstrande og meget mere.

Derudover har I også mulighed for at opleve Danmarks vestligste punkt, Blåvandshuk Fyr. Her venter jer 170 trappetrin til toppen, hvor I kan nyde en skøn udsigt over området.

I Blåvand finder I også forskellige indkøbsmuligheder. Her er der både supermarkeder og specialbutikker, som I kan besøge, når I skal have klaret jeres indkøb i løbet af ferien. Den nærmeste indkøbsmulighed ligger blot 600 meter fra jeres ferieadresse på Vandflodvej 30.



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:142 / 2.469
Byggeår:2022

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, Ladestik til el-bil, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...