Femstjernet sommerhus med udespa, sauna og pool

5
icon
icon
icon
icon
icon

Svinget 1C, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60469
8 pers.
Antal personer
1500 m.
Nærmeste strand
900 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
ca. 15
Swimmingpool
4 pers.
Udendørs spa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Til en ferie for 2 familier eller en stor vennegruppe er dette nybyggede (2023) sommerhus det helt oplagte valg! I sommerhuset på Svinget 1C i Blåvand kan op til 8 personer holde en skøn ferie, der kommer til at byde på masser af underholdning og afslapning. Sommerhuset byder nemlig på et billardbord, som I kan tilbringe mange sjove timer omkring, og derudover er der også både et udespa, en sauna og en pool, som I kan se frem til at benytte på jeres ferie! I er desuden velkomne til at have 1 hund med på jeres ferie i dette femstjernede feriehus.

Lys og moderne indretning med billard

Det skønne, femstjernede sommerhus på Svinget 1C i Blåvand er bygget i 2023, og her bliver I budt velkommen af en indretning, der er både lys og moderne, og I kommer uden tvivl til at føle jer hjemme her på jeres ferie.

Hjertet i sommerhuset er det skønne alrum, hvor køkken, spiseplads og stue er forenet. Her er rammerne altså sat for mange hyggelige feriestunder med madlavning, spisning, spil og film. Her har I også et billardbord, som I kan tilbringe mange sjove stunder omkring.

I alrummet fuldender brændeovnen den hyggelige feriestemning med sin knitren og varme. Derudover er der også en varmepumpe i feriehuset, der sørger for et godt indeklima på energivenlig vis, samt gulvvarme i stue, soveværelser og badeværelser, så I slipper for at fryse om tæerne.

Sommerhuset rummer 4 gode soveværelser, som I kan søge mod, når feriedagen lakker mod enden. 3 af soveværelserne er indrettet med en dobbeltseng hver, mens det fjerde er indrettet med 2 enkeltsenge, som I kan få jeres skønhedssøvn i på ferien. Med hele 3 badeværelser i feriehuset slipper I desuden for at starte næste dag med at stå i kø.

Afslapning i udespa og sauna – sjov i poolen

På jeres ferie i sommerhuset kan I se frem til at nyde masser af afslapning. På sommerhusets terrasse venter jer nemlig en dejlig udespa, hvor I kan sætte jer godt til rette i det varme, boblende vand under åben himmel og bare slappe helt af. På terrassen er der desuden en udebruser, I kan skylle jer under.

Også indendørs er der mulighed for at blive forkælet med masser af afslapning. Her er en sauna, hvor I kan komme helt ned i gear i den dejlige varme. Hvis I har været ude på en lang gåtur eller været en tur ved Vesterhavet, kan I også nyde en tur i saunaen, når I kommer tilbage til feriehuset igen.

Udover udespa og sauna byder sommerhuset også på en 15 kvadratmeter stor indendørs pool, som bliver et sikkert hit hos feriens vandhunde, der helt sikkert kommer til at tilbringe mange timer med sjov og leg i poolen i løbet af ferien.

Dejlig, åben terrasse

På sommerhusets udeområde har I en dejlig, åben terrasse, hvor I kan tilbringe jeres ferie på de dage, hvor solen står højt på himlen. På terrassen kan I læne jer godt tilbage i havemøbler og liggestole, mens I bare slapper af i solen og nyder ferien.

De lune ferieaftener kan I også tilbringe på terrassen, da I har en gasgrill til rådighed, som I kan tilberede lækre middage med saftige bøffer på.

Besøg Blåvand og Vesterhavet

Fra jeres ferieadresse på Svinget 1C i Blåvand er der 900 meter til jeres nærmeste indkøbsmulighed. I Blåvand er der både supermarkeder og specialbutikker, I kan klare jeres ferieindkøb hos. Derudover byder byen også på skønne spisesteder, hyggelige butikker og meget mere.

I bør helt sikkert også tage en tur til Vesterhavet i løbet af jeres ferie i sommerhuset. De varme og solrige feriedage kan I tilbringe på stranden med at slappe af i solen, bade i havet, bygge sandslotte på stranden og meget mere. Hele året rundt kan I desuden nyde lange gåture langs stranden.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60469

DE
D.
sagde , Deutschland

Richtig tolles, neues Haus. Gerne wieder

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolles Haus, toller Pool, tolle Ausstattung. Passt alles wunderbar. Nur leider liegt es direkt angrenzend an ein Militärübungsgebiet, hier sollte man sich vorher aktiv sehr gut informieren.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist ein neues, sehr schön gelegenes Haus, mit einem wunderschönen Ausblick in die dänische Natur. Den Pool mit Gegenstromanlage fanden sowohl unsere Kinder, als auch wir Erwachsenen toll. Das Haus ist sehr geschmackvoll und gemütlich eingerichtet, der vorhandene Billardtisch lud zu spaßigen Spielrunden ein.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:190 / 300
Byggeår:2023

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, stengulv med gulvarme i stue, stengulv med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...