Lyst sommerhus med spabad og udebruser i Blåvand

3.5
icon
icon
icon
icon

Hedetoftvej 27, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60473
8 pers.
Antal personer
1500 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Hedetoftvej 27 kan I samle familien, vennegruppen eller 2 familier til en dejlig ferie i Blåvand. Her er der plads til op til 8 personer, og I er også hjerteligt velkomne til at have 1 hund med på ferien. Sommerhuset, der senest er renoveret i 2021, byder blandt andet på en lys, moderne og indbydende indretning og et dejligt spabad, hvor I kan nyde afslappende stunder, samt et stort udeområde med terrasse, have og udebruser.

Lys, moderne og indbydende indretning med spabad

Allerede når I tager jeres første skridt ind i dette dejlige sommerhus på Hedetoftvej 27 i Blåvand, kommer I til at føle jer godt tilpas. Sommerhuset byder på en lys, moderne og indbydende indretning, og der hersker altså ingen tvivl om, at I vil føle jer hjemme her.

Sommerhusets hjerte, som også bliver jeres store samlingspunkt på ferien, er alrummet. Her er køkken, stue og spiseplads samlet, og I har derfor rig mulighed for at tilbringe mange dejlige feriestunder her, hvor I blandt andet kan lave mad i det nye køkken fra 2021.

Alrummet byder også på en hyggelig brændeovn, der sætter prikken over i’et for feriestemningen med sin knitren i baggrunden. Derudover spreder brændeovnen også en dejlig varme i alrummet. Desuden er sommerhuset også udstyret med en energivenlig varmepumpe, der sørger for gode indendørs temperaturer.

På det ene af sommerhusets badeværelser venter jer et højdepunkt. Her står spabadet nemlig klar til jer, så I kan nyde afslappende stunder i det varme, boblende vand i løbet af ferien og komme helt ned i gear og få ladt jeres batterier op.

Når I trænger til at samle ny energi til jeres kommende feriedag i Blåvand, kan I søge mod sommerhusets 4 soveværelser, der hver er indrettet med en dobbeltseng, som I kan få jeres skønhedssøvn i. Om morgenen slipper I både for at fryse fødderne og for at stå i kø, da der er 2 badeværelser med gulvvarme i sommerhuset.

Stort udeområde med have, terrasse og udebruser

Sommerhuset er beliggende på en 2.400 kvadratmeter stor plænegrund, og her venter jer et sort udendørs område, som både store og små kan tilbringe de solrige feriedage på. Feriens yngste gæster vil helt sikkert elske den store have, og derudover er der også en gynge til dem.

Mens børnene leger i haven, kan I andre slappe af på terrassen. Her kan I sætte jer godt til rette i havemøbler og liggestole, mens I nyder solens varme og lyden af børnenes leg i baggrunden. Om aftenen kan I alle samles til en lækker middag på terrassen, som I kan tilberede på feriehusets grill.

Udendørs venter jer også en udebruser, som I kan skylle jer under, efter I har været en tur ved stranden, så I kan få det sidste sand af fødderne.

Ferie i Blåvand

Når I holder ferie i sommerhuset på Hedetoftvej 27 i Blåvand, bør I helt sikkert tage ud at opleve det skønne Vesterhav. I har 1,5 kilometer dertil fra jeres ferieadresse, og ved Vesterhavet kan I se frem til at nyde friske dukkerter i havet, lange gåture på de smukke strande og meget mere.

I Blåvand er der både supermarkeder og specialbutikker, I kan handle ind hos i løbet af ferien, og den nærmeste indkøbsmulighed finder I 1 kilometer fra feriehuset. Vil I hellere slippe for at lave mad, kan I også besøge nogle af byens skønne spisesteder.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60473

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes modernes Haus.

DE
D.
sagde , Deutschland

Es war wirklich alles bestens, danke.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ferienhaus war in Ordnung und sauber. In der Küche war alles was man braucht vorhanden.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:105 / 2.400
Renoveret / Byggeår:2021 / 1978

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, carport, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...