Komfortabel feriebolig med en fantastisk beliggenhed til 6 personer

3.5
icon
icon
icon
icon

Grønnevænget 17, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60475
6 pers.
Antal personer
700 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette hyggelige feriehus ligger på Grønnevænget 17 i Blåvand. Herfra er der kun 300 meter til landsbyen og 500 meter til stranden – en fantastisk beliggenhed, hvorfra I nemt kan nå alt til fods. Hele familien og jeres hund vil føle sig hjemme i den hyggelige atmosfære med en smuk træterrasse, som I kommer direkte ud på fra opholdsstuen.

Ægte dansk hygge

Et sommerhus i Danmark står for harmonisk indretning, afslapning og masser af natur. Når I ankommer til det rummelige sommerhus, vil I straks føle jer hjemme i den smukke, hyggelige atmosfære. Her er afslapning og masser af havluft på programmet.

I den åbne stue i typisk skandinavisk stil med tilhørende spiseplads og det moderne køkken kan I tilbringe gode timer sammen omkring madlavning, leg og hygge. I det lyse og praktiske køkken er der plads nok til, at alle kan hjælpe med at tilberede maden. De store vinduer overstrømmer opholdsområdet med lys, så der altid er behageligt at opholde sig. Om aftenen kan I slappe af foran ilden i brændeovnen. 

Feriehuset har i alt 3 soveværelser, alle udstyret med dobbeltsenge. Her ringer intet vækkeur, så I kan virkelig sove længe og starte jeres feriedag helt afslappet. Sommerhuset har to badeværelser, der har alt, hvad I har brug for, samt opvarmende gulvvarme, så der er ingen kolde fødder om morgenen.

Der er også tænkt på praktiske detaljer her. Med den energibesparende varmepumpe kan I bringe ferieboligen til en behagelig temperatur, og der er også en vaskemaskine til rådighed.

Træterrasse med havemøbler og gasgrill

Fra opholdsstuen træder I direkte ud på den skønne træterrasse omkring feriehuset. Her skal I helt sikkert nyde de solrige timer og den smukke natur, som I er omgivet af. Der er masser af plads til, at børnene og hunden kan løbe rundt, lege og udforske omgivelserne. Stranden ligger kun 500 meter væk og en gåtur i skumringen for at nyde den unikke solnedgang er bestemt turen værd. En dukkert er der også plads til.

Sidst på dagen kan I tænde op i gasgrillen. Hvad kan være bedre end at slutte dagen af med en lækker bøf og et glas vin?

Aktiviteter for unge og gamle i Blåvand

Det idylliske centrum af Blåvand ligger kun 300 meter væk. En kort gåtur og den første hotdog eller en lækker softice er altid indenfor rækkevidde. I Blåvand kan I finde alt, hvad I har brug for til en grillfest – hos slagteren, fiskehandleren eller i supermarkedet.

På den vestligste spids af Blåvand ligger en ægte attraktion, nemlig det smukke fyrtårn. Fra Blåvandhuk Fyr har I en fantastisk udsigt over Vesterhavet og hele kysten med klitlandskabet og ferieområdet Blåvand. Bestiger I de mange trapper og når toppen, vil I blive mødt af en udsigt over hav og landskab, som man helt kan miste pusten af.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60475

DK
D.
sagde , Danmark

Masser af plads, hyggeligt, veludstyret køkken, tre dejlige terrasser, og hyggelige besøg af dådyr og krondyr

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes und sauberes Ferienhaus in ruhige lage und nur 10 minuten laufen vom Strand.

DE
D.
sagde , Deutschland

Herrlich



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:143 / 1.606
Renoveret / Byggeår:2013 / 1967

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...