Femstjernet sommerhus med spa og sauna i Blåvand

5
icon
icon
icon
icon
icon

Port Arthursvej 35, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60477
12 pers.
Antal personer
1500 m.
Nærmeste strand
900 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
5 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm

I dette skønne, femstjernede sommerhus på Port Arthursvej 35 i Blåvand kan I samle familien, vennegruppen eller flere familier til en dejlig ferie. Feriehuset rummer op til 12 personer, og I er også hjertelig velkomne til at have op til 2 hunde med på ferien! I sommerhuset kan I se frem til at nyde en ferie med masser af afslapning, for her venter jer både en spa og sauna. Derudover byder sommerhuset også på et aktivitetsrum med billard, bordtennis og bordfodbold.

Lys indretning med spa, sauna og aktivitetsrum

I det femstjernede sommerhus på Port Arthursvej 35 i Blåvand bliver I budt velkommen af en dejlig, lys indretning. Her er der både højt til loftet og et skønt lysindfald, der er med til at skabe den helt rette ferieatmosfære.

Sommerhuset rummer flere skønne højdepunkter, som I kan se frem til. Flere af højdepunkterne finder I på det ene af sommerhusets 2 badeværelser, hvor der venter jer en spa og en sauna, som I kan nyde afslappende stunder i på ferien, så I kan komme helt ned i gear.

Endnu et højdepunkt i feriehuset er aktivitetsrummet, hvor I både kan spille billard, bordtennis og bordfodbold, og I vil helt sikkert tilbringe mange sjover timer sammen her. Også alrummet kommer til at danne rammen om mange hyggelige stunder med madlavning, spil og film til lyden af brændeovnens knitren i baggrunden.

Efter en dejlig feriedag kan I søge mod feriehusets 5 soveværelser, hvor I kan få jer en god nats søvn. De resterende 2 sovepladser finder I på hemsen. Om morgenen skal I hverken fryse fødderne eller stå i kø, da der er hele 2 badeværelser med gulvvarme i sommerhuset. I kan desuden også få glæde af gulvvarme i alrummet.

Stort udeområde med terrasse og have

På de solrige og varme feriedage kan I rykke ud på sommerhusets udeområde, hvor der er masser af plads, I kan boltre jer på. Der er tænkt på både store og små, og derfor kan hele jeres ferieflok se frem til nogle dejlige dage her.

Feriens yngste gæster vil uden tvivl elske at lege i den store have, hvor der også er både en sandkasse og en gynge til dem. Mens de leger i haven, kan I andre finde jer en god plads på terrassen, hvor I kan læne jer tilbage i havemøbler og liggestole. Terrassen er delvist overdækket, og I har derfor både mulighed for at sidde i sol og skygge.

På de lune ferieaftenener kan I tænde op i sommerhusets gasgrill og tilberede en lækker middag, som I kan samles om på terrassen og nyde med et godt glas vin til.

Besøg det fantastiske Vesterhav

I løbet af jeres ferie i sommerhuset bør I helt sikkert tage ud at besøge det fantastiske Vesterhav. Fra jeres ferieadresse har I 1,5 kilometer til de blå bølger og smukke strande, der fortsætter så langt, øjet rækker. Uanset årstiden er det værd at opleve Vesterhavet.

Fra sommerhuset har I desuden kun 900 meter til jeres nærmeste indkøbsmulighed. I Blåvand er der både supermarkeder og specialbutikker, I kan handle ind hos, og derudover er der også skønne spisesteder, I kan besøge, hvis I vil slippe for madlavningen.



Soverum:5
Bolig-/Grundareal:180 / 3.428
Renoveret / Byggeår:2023 / 2015

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Billard, Bordtennis, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...