Moderne aktivitetshus til 10 personer med pool og udespa

5.5
icon
icon
icon
icon
icon
icon

Peter Malersvej 25, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60484
10 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
900 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
ca. 20
Swimmingpool
6 pers.
Udendørs spa
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

I dette moderne aktivitetshus på Peter Malersvej 25 i Blåvand kan I holde en luksuriøs ferie i gode og kvalitetsrige omgivelser. Huset er bygget i 2023 og står skarpt. Her er der plads til 10 personer og 1 hund, hvorfor huset er ideelt for 2 familiepar med børn. Husets tilhørende udeareal er fantastisk og vil helt sikkert falde i god smag hos de mindste, som kan bruge timevis på trampolinen, gyngerne eller i sandkassen.

Lyst og velindrettet feriehus med aktivitetsrum og pool

Når I træder ind i dette feriehus, emmer det af sans for mode og kvalitet. Huset er flot og velindrettet med behagelige kvalitetsmøbler og med fokus på de helt små og fine detaljer. I det praktiske og moderne køkken er der plads til at flere kan hjælpes om madlavningen, som I alle kan nyde rundt om det store spisebord.
Senere kan I rykke hen til stuen, hvor I kan læne jer tilbage i de behagelige møbler. Hvis I ikke er helt trætte efter en begivenhedsrig dag på Vestkysten, så kan I konkurrere i både billard og bordtennis i husets aktivitetsrum. I kan også tage jer en aftendukkert i den dejlige pool, hvor især de mindste kan få timevis til at gå med sjov og plask.

Huset har 4 gode soverum samt en hems, hvorpå der er 2 sovepladser. Derudover er der hele 3 badeværelser, så der aldrig kan opstå kø om morgenen. De 3 badeværelser har ovenikøbet gulvvarme, så I ikke skal fryse om fødderne. Det ene badeværelse finder I ved poolrummet, og de 2 andre er i hver sin ende af huset sammen med henholdsvis 2 soveværelser. Det er derfor muligt at bo i hver sin afdeling, hvis man holder ferie sammen som 2 familier.

Åben og overdækket terrasse med udespa, udesauna og udebruser

Fra alrummet samt poolrummet er der udgang til husets åbne terrasse, som også er delvis overdækket, så det er muligt at finde læ. Udenfor finder I både en udespa, hvor I om aftenen kan sidde og kigge på stjernerne. Derudover finder I også både en udesauna samt udebruser, som er særlig praktisk efter en frisk dukkert i Vesterhavet, som ligger blot 800 meter fra sommerhuset.

Huset er beliggende på en stor og flot naturgrund, hvor der er tænkt på alt til de mindste i familien. Her er både en trampolin, sandkasse og gynger til rådighed, så det er muligt for dem at få brændt en masse krudt af i det gode vejr.

På terrassen er der både havemøbler og solvogne, så det er muligt at nyde solskinnet herfra. Om aftenen kan I finde den praktiske gasgrill frem og tilberede en lækker og smagfuld middag herpå. Alt det, som I skal bruge til grillen, finder I ved den nærmeste købmand, som ligger blot 900 meter fra sommerhuset.

Skulle I ankomme i en el-bil, er det også muligt at oplade denne ved huset.

Oplev Blåvand og alt hvad den smukke ferieby byder på

I feriebyen Blåvand er der et hav af muligheder for at opleve og prøve en masse. Besøg for eksempel Blåvanshuk Fyr, som er Danmarks vestligste punkt, eller gå på opdagelse i den gamle bunker ved Tirpitz. I kan også besøge Blåvand Bolcher, hvor I endda kan lave jeres egne, hvilket helt sikker vil være et hit hos børnene. Bagefter kan I tage en tur i Blåvand Zoo, som er en oplevelse for hele familien.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60484

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben eine sehr schöne Zeit im Haus verbracht. Es eignet sich sehr gut für einen Urlaub mit zwei Familien, auch mit sehr kleinen Kindern, die noch Mittagsschlaf machen oder mehr Ruhe benötigen. Die Schlafbereiche sind vom Wohnraum abgetrennt und es kaum was zu hören. Auch sind die Schlafzimmer größer als in anderen Ferienhäusern , sodass locker ein drittes Bett/ Matratze/ Babybett mit ins Zimmer passt. Das Trampolin, der Whirlpool und natürlich der Pool sind perfekt für Beschäftigung am Tag, wenn's draußen stürmt.
Die Lage ist auch super. Wir haben zu Fuß Brötchen holen und in die Stadt/ an Strand gehen können.
Wir können das Haus nur weiter empfehlen!

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes modernes Ferienhaus mit allem ausgestattet,was man benötigt. Gute Parkmöglichkeiten. Pool, Sauna und Whirlpool traumhaft. Das dritte Bad im Poolbereich ist sehr praktisch. Ideales Haus für zwei Familien oder eltern mit Kindern und Großeltern,da zwei komplett separate Schlafbereiche mit je zwei Doppelzimmer und einem Bad.

DK
D.
sagde , Danmark

Meget lækkert hus med 2 seperate sove afdelinger. Mange muligheder for både voksne og børn. Der er alt hvad man behøver.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:205 / 1.503
Byggeår:2023

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Udesauna, Vaskemaskine, Billard, Bordtennis, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, Ladestik til el-bil, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...