Klassisk sommerhus med udendørs spa – hund tilladt

2.5
icon
icon
icon

Stæhrsvej 1C, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60486
5 pers.
Antal personer
600 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
5 pers.
Udendørs spa
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Hvis I leder efter et sommerhus, som er centralt beliggende i Blåvand og er bygget i den oprindelige danske sommerhusstil, så har I her det perfekte sommerhus til jeres kommende ferie. Her er der plads til 5 personer og en hund, og det er udstyret med brændeovn og udendørs spa. Den afskærmede grund er ideel til børnenes leg.

Åbent køkken og opholdsstue med brændeovn

Det praktiske køkken, spisepladsen og stuen er i åben forbindelse med hinanden, så I kan tilbringe mange hyggelige timer med hele familien. Mens I forbereder aftensmaden, kan børnene lege ved spisebordet og er stadig tæt på. Efter middagen kan I gøre det behageligt i sofaen og lænestolen, starte en filmaften og lade aftenen slutte til den knitrende ild i brændeovnen og hjemmelavede popcorn.

Det ekstra lille værelse med indgang fra stuen, er indrettet som en lille stue med sofa og skrivebord, som kan bruges til en lur eller er ideel til børnene. Fra det store vindue er der udsigt til den omgivende natur, hvor I kan være heldige at se dådyr og masser af fugle.

Sommerhuset på Stæhrsvej 1C har god plads til 5 personer. Med sine 3 soveværelser, er der 1 dobbeltseng og 3 enkeltsenge til rådighed, hvor I kan sove godt og samle ny energi til den kommende dag. Vesterhavsluften gør noget nemlig godt for nattesøvnen. Badeværelset har gulvvarme, så I ikke får kolde fødder ved morgenbadet.

Overdækket terrasse og stor naturgrund

I dette sommerhus kan du tilbringe mange timer i den friske luft. Der er terrasse på to sider af sommerhuset, så I altid kan finde en god plet at være på. Følg solen rundt eller find et skyggefuldt sted under den overdækkede del af terrassen, mens I nyder en kop friskbrygget kaffe med en lækker kage eller læser den seneste krimi.

I kan slutte en begivenhedsrig dag på stranden af med en hyggelig grillaften, hvorefter I kan smelte skumfiduser over bålpladsen eller slappe af med en tur i det udendørs spabad og nyde stjernerne dukke frem på himlen.

Blåvand – strand og shopping lige rundt om hjørnet

Selvom I er omgivet af natur med træer og buske i dette sommerhus, er I centralt placeret med kun 300 m til den nærmeste købmand. Mens kaffen løber igennem om morgenen, kan I tage hunden med ud for at hente friske rundstykker til morgenmaden med familien.

Bagefter kan I tage en tur til stranden. Fra sommerhuset er der kun 600 m til Vesterhavet, så I kan altid tage en dukkert i det kolde vand, bygge det største sandslot eller samle skaller. Måske finder I endda et stykke rav.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60486

DE
D.
sagde , Deutschland

Einfaches, praktisch eingerichtetes Haus mit schöner überdachter Terrasse.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein liebevoll eingerichtetes Ferienhaus mit vielen schönen Details zum Bestaunen. Im Haus ist alles vorhanden, was man braucht. Es gibt viele gemütliche Sitzmöglichkeiten auf der Terasse und im Garten und sogar eine kleine Feuerstelle ist vorhanden. Von überall lässt sich die Natur beobachten, das Schauspiel der Vögel und der tägliche Besuch der Rehe. Der Weg zum Strand und in die Stadt ist zu Fuß schnell erreichbar. Abends kann man es sich wunderbar vor dem Kamin gemütlich machen.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:90 / 1.826
Byggeår:1976

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...