10-personers sommerhus i Blåvand med pool, sauna og spa

3.5
icon
icon
icon
icon

Ingridsvej 28, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60489
10 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
700 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
ca. 18
Swimmingpool
5 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

På en stor plænegrund i Blåvand ligger dette dejlige sommerhus til 10 personer og 1 hund. Her kan I nyde en dejlig ferie i skønne omgivelser. I sommerhuset er der både 18 m2 pool, sauna og spabad, så her er der god mulighed for både leg og afslapning. Sommerhuset ligger blot 500 meter fra Vesterhavet, der indbyder til lange gåture med fødderne i vandkanten.

Stort sommerhus til hele familien

Sommerhuset på Ingridsvej 28 byder op til 10 feriegæster og 1 hund velkommen til en dejlig ferie. Her er et rummeligt køkken/alrum, hvor hele familien kan samles til hyggelige stunder. For at skabe en ekstra hyggelig feriestemning kan I tænde op i brændeovnen, der også spreder en god varme på en kølig efterårsdag. Der er også en varmepumpe i sommerhuset, som I med fordel kan benytte jer af.

Når sengen kalder, kan I fordele jer på de 5 gode soveværelser, der er indrettet med komfortable senge til en god nats søvn. Der er 4 dobbeltsenge, og på det sidste værelse finder I 2 enkeltsenge. Desuden er der en fin hems, som er et hit blandt børnene.

Poolafdeling med spabad og sauna  

Fra sommerhusets spisestue har I adgang til sommerhusets poolafdeling. Her er der en 18 m2 pool og et spabad. Det er også her I finder det ene af sommerhusets 2 badeværelser med gulvvarme, hvorfra I har adgang til sommerhusets sauna. Her er der altså rig mulighed for afslapning og velvære.

Den praktiske placering af poolafdelingen sørger for, at I fra spisestuen kan holde øje med børnene.

Dejlig terrasse på stor plænegrund med sandkasse og gynge

Tilhørende sommerhuset en dejlig, stor terrasse, som er beliggende mellem sommerhusets fløje. Dermed kan I sidde i læ, når grillmiddagen skal nydes på en lun sommeraften. Til børnene er der både sandkasse og gyngestativ på den store plænegrund, hvor der er god plads til sjov og leg.

Ferie i populære Blåvand

Sommerhuset ligger i det populære ferieområde Blåvand og kun 500 meter fra Vesterhavet. Området indbyder til gode gåture i det smukke landskab, der også byder på et rigt dyreliv.

I og omkring Blåvand er der aktiviteter for hele familien, og det kan bl.a. anbefales at besøge Tirpitz, Blåvandshuk Fyr, Blåvand Bolcher eller Blåvand Zoo. Desuden er der et bredt udvalg af butikker og restauranter, så der er god mulighed for en lille shoppetur.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60489

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist sehr geräumig und gut ausgestattet.
Die Betten sind sehr gut und sauber.
Der Poolbereich und die Badezimmer sind zwar schon älter aber gut gepflegt.
Der Außenbereich ist groß und schön angelegt.
Gartenmöbel sind ausreichend vorhanden und ein neuer Gasgrill steht zur Verfügung.

DK
D.
sagde , Danmark

Huset er stort og lækkert, med meget fin plads til 10 personer. Vi nød vores ophold og poolen og spa, blev flittigt brugt af voksne og børn !Soverum:5
Bolig-/Grundareal:202 / 2.820
Byggeår:1994

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...