Hyggeligt 12-personers sommerhus med poolrum

3.5
icon
icon
icon
icon

Solhaven 14, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60490
12 pers.
Antal personer
2000 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
ca. 18
Swimmingpool
5 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Er I på udkig efter et stort sommerhus med pool, sauna og spabad, så er dette sommerhus et godt valg for jer. Her er plads til op til 12 feriegæster, og jeres hund er også velkommen her. Sommerhuset ligger på Solhaven 14 i Blåvand, som er et populært ferieområde på Vestkysten.

Leg og afslapning i poolrummet

Et af sommerhusets absolutte highlights er poolrummet med 18 m2 pool, spabad og sauna. Her kan hele familien nyde hinandens selskab, hvad enten I er til sjov og leg eller afslapning og velvære.

Saunaen ligger ved det ene af sommerhusets i alt 2 badeværelser med gulvvarme, der ligger i forbindelse med poolrummet.

Stort feriehus med brændeovn

Sommerhuset har 6 værelser, der alle er praktisk placeret i den ene af feriehusets fløje. Der er komfortable dobbeltsenge på alle værelser, så I kan få en god nats søvn og samle energi til morgendagens ferieaktiviteter. I denne fløj finder I derudover det andet badeværelse, som desuden har både vaskemaskine og tørretumbler.

Mellem de 2 fløje med henholdsvis værelser og poolrum ligger alrummet, hvor stue, spiseplads og køkken ligger i åben forbindelse. Her kan I samles til hyggelige stunder med hele familien, mens brændeovnen knitrer i baggrunden. Desuden har sommerhuset en energibesparende varmepumpe, som I med fordel kan benytte jer af.

Skøn terrasse på stor plænegrund ved Blåvand

Udendørs er der en skøn terrasse, hvor I kan nyde de solrige dage, mens børnene boltrer sig på den store plænegrund. Her er der både sandkasse og gynge til familiens yngste.

Sommerhuset ligger i det populære ferieområde ved Blåvand, som byder på et bredt udvalg af aktiviteter for hele familien. Feriehuset ligger 2 kilometer fra stranden, som absolut er et besøg værd, når I holder ferie her.

En god feriedag skal selvfølgelig sluttes af på bedste vis på terrassen med lækkert kød fra sommerhusets grill og et godt glas vin.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60490

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus Ansicht ist in einem guten Zustand. Hervorzuheben kann ich den guten Kamin. Was uns besonders gut gefallen hat, war das der Pool sehr warm war. Es fehlte uns an nichts im Haus.Soverum:6
Bolig-/Grundareal:208 / 2.450
Byggeår:1996

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

6 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...