Lækkert sommerhus til 10 personer i Blåvand

5.5
icon
icon
icon
icon
icon
icon

Toldbodvej 18, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60491
10 pers.
Antal personer
700 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
5 pers.
Udendørs spa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm

I dette luksuriøse sommerhus fra 2023 er udefaciliteterne prioriteret lige så højt, som indefaciliteterne. Udover en skøn terrasse med komfortable havemøbler, udespa og 2 udebruser er her også ladestik til el-bil. Indendørs er der billard og bordtennis samt en bio pejs. Ideelt til hele familien eller en gruppe venner.

Afslapning og aktiviteter i smukke omgivelser

Du vil føle dig hjemme straks, du træder ind i dette rummelige sommerhus på 170 m2. Her er plads til hele familien, og du er også velkommen til at tage hunden med. I det lyse og hyggelige opholdsrum med gulvvarme kan I spille brætspil sammen ved spisebordet eller hygge jer i sofagruppen med en god bog, imens ilden danser i den åbne biopejs. Køkkenet indeholder alt, hvad I behøver for at forkæle hinanden med lækre måltider. Hvad med et fisketema – eller prøv nogle af de lokale specialiteter.

Af de 5 soveværelser på Toldbodvej 18 er tre med dobbeltsenge og to med komfortable enkeltsenge, hvor I kan få den bedste nattesøvn i den friske vesterhavsluft. De 3 badeværelser med gulvvarme gør, at I ikke behøver at stå i kø til morgenbadet. I sommerhuset er også en alkove, hvor man kan trække sig tilbage, hvis man har brug for et hvil i løbet af dagen – eller hvor børnene kan lege uforstyrret. I aktivitetsrummet kan både børn og voksne brænde ekstra energi af ved at spille poolbillard eller bordtennis.

Moderne hvidevarer, som vaskemaskine, tørretumbler og en energibesparende varmepumpe er tilgængelig for jer under ferien, så I kan have rent tøj med hjem, eller friske håndklæderne op undervejs.

Skøn terrasse med udebruser og udespa

Sommerhuset har 2 terrasser hvor I kan slappe af på de komfortable havemøbler og liggestole. En del af terrassen er overdækket, så her kan I trække hen, hvis solen bliver for stærk, eller I har brug for ly. Nyd nogle af måltiderne udendørs, og mærk hvordan den friske luft skærper appetitten. Nyd også ekstra wellness i udespaen, og prøv et koldt skyl fra udebruseren, hvis du vil gøre noget ekstra godt for huden. Tænd op i gasgrillen, og slut dagen af med et lækkert fælles grillmåltid, imens skyggerne bliver lange.

Der er ladestik til el-bil ved sommerhuset.

Ferie i Blåvand

Med kun 700 m til Vesterhavet har I alle muligheder for skønne vandreture igennem klitlandskabet og Blåvand by ned til den fine sandstrand. 

Fra sommerhuset har I ikke langt til centrum af Blåvand. Her finder I både restauranter, butikker og meget mere. Desuden har I også flere gode ferieoplevelser inden for kort afstand, blandt andet Danmarks vestligste punkt, Blåvandshuk Fyr. Ønsker I at dykke ned i historien, er her også mulighed for at besøge bunkermuseet Tirpitz, og I kan tage på en udflugt til Oksbøl og se Flugt-museet.  



Soverum:5
Bolig-/Grundareal:170 / 1.865
Byggeår:2023

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, Bordtennis, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, Ladestik til el-bil, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...