Moderne poolhus med brændeovn i Blåvand til 12 personer

4
icon
icon
icon
icon

Kollemarken 65, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60494
12 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
ca. 15
Swimmingpool
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

Velkommen til Kollemarken 65 i Blåvand! Her har I alt, hvad feriehjertet kan begære. Sommerhuset byder op til 12 personer på en dejlig ferie i et moderne sommerhus med pool, spabad, sauna, brændeovn og meget andet. Sommerhuset ligger på en stor plænegrund, hvor børnene kan boltre sig med de udendørs aktiviteter som gyngestativ, sandkasse og trampolin.

Poolhus med spabad og sauna

Et af sommerhusets absolutte highlights er poolrummet, hvor I kan nyde en svømmetur i den 15 m2 store swimmingpool, en tur i det boblende vand i spabadet eller den dejlige varme i saunaen. Saunaen ligger i forlængelse af det ene badeværelse, som er praktisk placeret i poolrummet.

Sommerhuset har i alt 2 badeværelser, som begge er med gulvvarme. Derudover er der et lille bryggers med vaskemaskine og tørretumbler, hvor I har mulighed for at vaske lidt tøj eller håndklæder.

Moderne sommerhus med brændeovn

Sommerhuset på Kollemarken 65 er moderne, lyst og indbydende indrettet, og her vil I hurtigt føle jer godt tilpas. I mange af sommerhusets rum, herunder blandt andet poolrum og køkkenalrum, er der store vinduespartier, som giver et flot og naturligt lysindfald i feriehuset.

I sommerhusets rummelige stue kan I tænde op i brændeovnen, spise popcorn og drikke en kølig drink, mens I planlægger morgendagens ferieaktiviteter. Sommerhuset har desuden en energivenlig varmepumpe, som I med fordel kan benytte.

Sommerhusets 12 sovepladser er fordelt på 6 værelser, hvoraf der er 3 dobbeltsenge. På de sidste værelser finder i 2 enkeltsenge på hver.

Børnevenligt udeområde med god plads til leg

Sommerhusets ligger på en stor plænegrund, hvor der er god plads til sjov og leg for hele familien. Her er der plads til en fodboldkamp ved fodboldmålene, og til familiens yngste er der både gyngestativ, sandkasse og trampolin.

Fra alrummet har I desuden udgang til den skønne terrasse, hvor I kan nyde en lækker grillmiddag på en varm sommeraften.

Ved sommerhuset er der ladestik, så I kan oplade elbilen direkte ved sommerhuset. Husk at medbringe kabel.

Strand- og byliv i Blåvand

Når I holder ferie i Blåvand, har I alt, hvad I skal bruge til en dejlig ferie. Sommerhuset ligger blot 800 meter fra den kilometerlange sandstrand, som er et besøg værd året rundt.

Blåvand er en livlig ferieby med et bredt udvalg af restauranter og shopping muligheder. Når I er i Blåvand kan det også anbefales at besøge Blåvandshuk Fyr, Blåvand Zoo og bunkermuseet Tirpitz, som ligger i umiddelbar nærhed af feriehuset.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60494

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes Ferienhaus . Badezimmer etwas was klein und der Fußboden knarrt . Mit ganz kleinen Kindern nicht so praktisch. Für 8 Personen voll okay . Betten waren alle top . Trampolin Fußballfeld toller Pool und Whirlpool mit Sauna vorhanden . Der Kamin gab ein schön Wärme . Wie können das Haus nur weiterempfehlen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Geräumiges und gemütlich eingerichtetes Ferienhaus, dass Kinder- und Erwachsenen-Herzen höher schlagen lassen. Perfekt für gross und klein.

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolles Ferienhaus für mehrere Familien. Es ist wirklich alles da was man braucht. Die Küche ist top ausgestattet. Mit diesem Pool kann man gut einige ungemütlich Tage überbrücken. Die Kinder hatten "Schmimmflossen".
Tolles Grundstück, das Trampolin ist auch für Erwachsene geeignet. Viele Spielsachen und tolle Gesellschaftsspiele haben jung und alt viel neues entdecken lassen.
Wir waren 10 Personen von denen 6 Kinder dabei waren und hatten lausiges Wetter. Der Urlaub in diesem Haus, mit diesem Grundstück und der guten Lage zum Ort und zum Strand in der Ruhe haben den Urlaub zu einem echten Urlaub gemacht.Soverum:6
Bolig-/Grundareal:172 / 2.488
Renoveret / Byggeår:2017 / 1989

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 6 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...