5-stjernet poolhus i Blåvand kun 150 meter fra stranden

5
icon
icon
icon
icon
icon

Strandparken 15B, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60496
8 pers.
Antal personer
150 m.
Nærmeste strand
100 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
ca. 16
Swimmingpool
5 pers.
Standvandspa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Er I på udkig efter et skønt og lækkert sommerhus med pool tæt på centrum af Blåvand og Vesterhavet, er Strandparken 15B et godt bud! Feriehuset er blevet gennemgribende renoveret i 2024 og byder på aktiviteter for hele familien med både billardbord, swimmingpool og spa. Det strand- og centralt beliggende sommerhus kan huse op til 8 feriegæster samt 2 hunde.

To-plans sommerhus med plads til hele familien og udkig til stranden

Med sine 191 m2 fordelt på to plan, byder Strandparken 15B på masser af plads til leg og skønne gode materialer. De neutrale, stilrene og nordiske farvenuancer skaber sammen med de store ovenlysvinduer i køkkenalrummet en rar og luksuriøs atmosfære, hvor I hurtigt vil føle jer hjemme og tilpas. Her kan I holde ferie med dem, I holder af uden at gå på kompromis. Planløsningen i huset byder nemlig to badeværelser, 3 skønne soveværelser med store vinduespartier, stue med udkig til det skønneste køkkenalrum og ikke mindst aktivitetsrum og pool- og wellnessområde.

Det store lege- og afslapningsområde vil bestemt falde i god jord hos hele familien. Er I til vandpjask med badebold i bassinet eller bobler og varme i spaen, er helt op til den enkelte. Her er i hvert fald mulighed for begge dele på enten en koldere forårsdag eller efter en aftentur på stranden kun 150 m fra huset. Ligesom poolen er billardbordet også en sikker vinder – spil farve og find feriens vinder.

Efter en lang dag med masser af vand og sjov, står de 4 soveværelser klar til jer. Alle soveværelser er udstyret med komfortable dobbeltsenge og er særdeles hyggeligt indrettet. Et soveværelse ligger i stueetagen, yderligere to på 1. salg og det 4 i et lille hyggeligt anneks. I alt er der to fuldt udstyrede badeværelser. Et af dem ligger i stueetagen, og det andet ligger ovenpå.

I feriehuset har I gulvvarme i hele boligarealet på både første sal og i stuen og i annekset, og der er desuden en energibesparende varmepumpe, Chromecast samt vaskemaskine og tørretumbler til rådighed.

Central beliggenhed og skønne udearealer

Sommerhuset har de fineste udearealer og den skønneste beliggenhed kun 150 meter fra stranden og 100 meter fra indkøbsmuligheder.

En betonmur giver læ på af en stor og delvist overdækket terrasse, hvor havemøbler og liggestole står klar til jer, så I kan nyde alle solskinstimerne. Bliver det for meget af det gode, er der også mulighed for at finde en god plads i skyggen.

Dæk bordet op til aftensmad på terrassen og nyd et lækkert måltid, som er blevet tilberedt på husets grill. Imens kan børn og hund løbe frit rundt på den store grund, som i øvrigt er indhegnet.

Oplev Blåvand

Den smukke Vesterhavsstrand ligger kun 150 meter fra dit feriehus. Det perfekte sted at gå lange ture, samle skaller og sten, bade i Vesterhavets bølger eller bare nyde solnedgangen.

Fra sommerhuset har I ikke langt til centrum af Blåvand, hvor I finder både restauranter, butikker og meget mere. Desuden har I også flere gode ferieoplevelser inden for kort afstand, blandt andet Danmarks vestligste punkt, Blåvandshuk Fyr. Ønsker I at dykke ned i historien, er her også mulighed for at besøge bunkermuseet Tirpitz, og I kan tage på en udflugt til Oksbøl og se Flugt-museet.

Lademuligheden for el bilen er en ladestander med type 2 stik.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60496

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist eigentlich ein Neubau – alles auf dem neuesten Stand und sehr schön saniert. Uns hat die Einrichtung gut gefallen, der Pool war toll und und der eingezäunte Garten war mit Hund ideal.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:191 / 1.659
Renoveret / Byggeår:2024 / 1995

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, Billard, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Indhegnet Grund, Ladestik til el-bil, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...