Velholdt sommerhus til 10 personer med spa og sauna nær strand

3.5
icon
icon
icon
icon

Sydslugen 1C, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60497
10 pers.
Antal personer
450 m.
Nærmeste strand
1700 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
5 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Sydslugen 1C i Blåvand står dette sommerhus klar til at invitere op til 10 personer indenfor til en ferie, der kommer til at byde på fred og ro og masser af afslapning nær Vesterhavet. I sommerhuset venter jer nemlig både en spa og sauna, hvor I kan få ladet batterier op. Sommerhuset er et godt valg til den store familieweekend eller hvis blot flere hold venner vil på ferie sammen.

Bliv forkælet med ekstra afslapning i spa og sauna

På jeres ferie kan I blive forkælet med ekstra afslapning. På sommerhusets ene badeværelse venter jer nemlig et lille wellness-område, hvor I har mulighed for at komme helt ned i gear.

Her venter jer en dejlig spa, der med sit  boblende vand indbyder til masser af afslapning. Derudover kan I fra badeværelset også træde ind i den skønne sauna, der byder på ekstra afslapning i varmen. En perfekt afslutning efter en lang dag ved det brusende Vesterhav.

Lys indretning med brændeovn og gode praktiske faciliteter

I sommerhuset vil I opleve en lys indretning, der kommer til at danne rammen om jeres ferie. Stueetagens alrum, hvor tv-stue og det funktionelle køkken ligger i åben forbindelse, er ét af hjerterummene i feriehuse. Her vil I utvivlsomt tilbringe mange hyggelige feriestunder med brændeovnens knitrende flammer i baggrunden med en god bog eller et spil bordfodbold – hvem mon er den bedste bordfodboldspiller?

Går I op ad trappen til sommerhusets første sal, træder I direkte op i endnu en stue. Her lyser det store vindue rummet op, og her er perfekt at sidde med en kop kaffe og sin yndlingsbog.

I det 210 kvadratmeter store sommerhus venter jer 4 store gode soveværelser, hvoraf to i stueetage er indrettet med dobbeltsenge og de to på første sal med en dobbeltseng og 1 enkeltmandsseng, 90×200.

I huset finder I ellers: et stort badeværelse på første salen med pusleplads og kondicykel samt bryggers med mulighed for tøjvask, da her er vaskemaskine og tørretumbler installeret.

Børnevenlige udendørsarealer og terrassehygge

Hele feriehuset omfavnes af fliser, hvor der i syd og sydøst står havemøbler og liggestole klar til jer! Herfra kan I nyde alle solskinstimerne, morgenkaffe eller måske et lækkert måltid tilberedt på husets grill?

Imens der bliver lavet mad eller ryddet op efter maden, har børnene mulighed for at slå sig løs. På den store naturgrund kan der spilles fodbold ved målene eller sågar spilles basket ved kurven? Sommerhusets mindste gæster kan gynge på gyngestativet eller bygge flotte sandkager i den fine sandkasse.

Aktiv ferie med børnene i Blåvand

I kan pakke cyklerne og opleve hele området fra sadlen eller prøve kræfter med mountainbike? Eller I kan hoppe i Vesterhavet og prøve at tæmme dets bølger, når I surfer hen over dem.

Vil I se noget, I ikke har set før, ligger Blåvand Bolcher midt i Blåvand by. Her kan I se, hvordan bolcherne bliver lavet efter den traditionelle opskrift, mens Tirpitz kan guide jer i ravets fascinerende verden – fx hvordan ravskoven så ud på dinosaurernes tid.

Blåvand Strand har også sin egen zoo, Blåvand Zoo, hvor I bl.a. kan se kænguruer, vaskebjørne og klappe alt fra kaniner til geder. Endelig ligger Blåvand en kort køretur fra Givskud Zoo og Legoland.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60497

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist gut eingerichtet !Energiesparend und bietet gute .Möglichkeiten sich zuentspannen
(Sauna,Whirpool,bequeme Sitzmöbelund Betten ) Komplett eingerichtete Küche, gutes Wlan und TV,
Kaminofen,Waschmaschine, Aussengrill,Gartenmöbel



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:210 / 2.500
Byggeår:2001

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...