Stråtækt ferieidyl med pool og spa tæt på strand og by

4
icon
icon
icon
icon

Horns Rev 10, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60513
12 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
ca. 15
Swimmingpool
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Stråtækt ferieidyl med pool og spa kun 300 meter fra stranden og masser af plads, op til 12 personer og 2 hunde venter på jer. Attraktivt hus for børnefamilier med trampolin, gyngestativ og sandkasse. Feriehuset på Horns Rev 10 i Blåvand har også ladestander til el-bil (husk ladekabel/adapter), så bilerne kan være køreklar hele tiden. Huset er renoveret i december 2023.

Original Blåvandstemning med plads til mange

Dette 228 m2 store feriehus i bondehusstil lægger op til en afslapningsferie for hele familien eller flere vennepar. Her er hygge og stemning, fra I træder ind ad døren. Den store gang med vaskemaskine og tørretumbler giver god plads til de mange sko og jakker efter traveturen.

Spisestuen med både TV og brændeovn giver plads til alle og her kan I mødes til et lækkert måltid tilberedt i det veludstyrede køkken eller et medbragt spil. Køkkenet har plads til, at flere kan hjælpes om madlavningen, og det er udstyret med mikroovn, ovn i ståhøjde og opvaskemaskine naturligvis.

Fra spisestuen er der trappe op til den hyggelige stue på første sal. Her kan I slappe af I den store bløde hjørnesofa til en god film i fjernsynet eller hyggeligt samvær. Her er også en brændeovn, som bidrager til hyggen, og der er en fantastisk udsigt over området. Rytterlyset i loftet giver et fantastisk lys i stuerne.

1. sal rummer også 3 soveværelser – 1 stort værelse med 3 enkeltsenge, 1 stort soveværelse med ektra opredning og plads til en barneseng og et lidt mindre soveværelse med dobbeltseng. Førstesalen har også sit eget store badeværelse med brus. I stueetagen er der 2 soveværelser med god skabsplads samt et badeværelse med brus.

Stor velværeafdeling med sauna, pool og spa

Den store velværeafdeling vil være det helt store hit for både store og små. Den ca. 15 m2 store pool har plads til leg og spil. Her kan børnene lege, mens de voksne slapper af i den dejlige 2-personers spa og bagefter kan alle jo tage en tur i saunaen.

Stor delvist lukket terrasse med gasgrill og liggestole

På den store terrasse, der er omkranset af en mur, er der plads til samling til dagens måltider, hvis vejret tillader det. Maden kan tilberedes på den store gasgrill og måske skylles ned med et godt glas vin, mens I nyder solnedgangen. Den 2501 m2 store grund lagt ud som naturgrund, og den nedgravede trampolin, legestativet med gynger, rutsjebane og sandkasse kan brænde lidt af børnenes energi af. Husk i øvrigt ladekabel/adapter, hvis I ønsker at lade bilen op ved huset, da der er oplader til rådighed.

Rolig beliggenhed, men alligevel tæt på strand og by

Huset på Horns Rev 10 ligger kun 300 m fra stranden, så langs en sti er der kun 10 minutters gang til morgendukkerten. Selvom der kun er 1500 m til Blåvands mange butikker og restauranter, ligger huset trukket lidt tilbage i et stille område. Her får I altså let adgang til områdets mange seværdigheder og aktiviteter, men stadig mulighed for at koble af og lade batterierne op.

 

 

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 60513

DE
D.
sagde , Deutschland

Schön geschnittenes Haus für 12 Personen- gute Raumaufteilung/ tolle Dichte Strandlage /nicht weit vom centrum Blavand und trotzdem hat man im Haus seine Ruhe

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist trotz Lage in einer Ferienhaussiedlung sehr ruhig gelegen. Der Weg zum Strand ist kurz und führt durch einen kleinen Zauberwald (so hat meine kleine Tochter das Wäldchen genannt).
Wir waren in der Unterkunft mit 5 befreundeten Paaren, wir selbst haben zwei Kinder und es hat alles super gepasst, es ist sehr geräumig und modern. Der Indoor Swimmingpool hat vor allem den Kindern jeden Tag sehr viel Freude bereit.
Wir würden wieder kommen 🙂

DE
D.
sagde , Deutschland

Gepflegtes ,gut ausgestattetes Haus. Sehr sauber und alles super intakt.
Küche sehr gut ausgestattet Bäder teilweise komplett neu. Aufteilung der Räume super, besonders sich wenn man z.B
Mit 2 Familien anreist. Terrasse eingezäunt und nicht allzu einsichtig. Sauna neu, Schwimmbad super intakt/gepflegt.
Beim Ankommen waren schon zwei Beutel Holz vor Ort, sodass man gleich den Ofen nutzen konnte. Ein sehr schönes Haus.Soverum:5
Bolig-/Grundareal:228 / 2.501
Renoveret / Byggeår:2023 / 1992

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

5 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, Trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, gynge, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...